|
![]() |
#481 |
Guest
|
mene možete slobodno kontaktirati prek msna, upaljen mie 0-24 ko i komp i gotovo uvjek kad sam na kompu sam za partiju spreman... |
![]() |
![]() |
#482 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Citiraj:
Server traje do 30.4.2007. 1. Nastaviti dalje placati da bi server bio prazan, 2. Produziti server za onoliko novaca koliko smo preplatili (ne znam tocno, pise nam u bazi - 300njak kuna) i nakon toga kljuc u bravu, 3. Ostatak novaca dati u PcE donatore i 30.04. staviti kljuc u bravu. Postoje C2Y, Bihnet i razni drugi public/private serveri, pa cemo se zabavljati na njima. Molim svih koji su do sada platili da se izjasne.
![]() |
![]() |
#483 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
neznam, meni nije problem uplatiti...ali imam jednostavno sve manje i manje vremena za napucavanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
1. Do 30.4. ima još dosta vremena. Možda se stanje popravi. 2. Bezveze 3. Ako neće ići ono pod 1. onda je najprimjerenije dati novce u donatore. Barem onaj dio koji sam ja uplatio viška. Nisam od onih koji će se uprizoriti na serveru i napucavati 1vs1 kada se netko pojavi. Volim gužvu na serveru i zato se niti ne spajam dok nije barem 12 ljudi gore. U proteklom razdoblju nisam nikada vidio više od 5 ljudi u ono vrijeme kada sam htio igrati. Tako još nisam niti mape stavio u main. Nije bilo potrebe. Ako se ljudi odluče za opciju pod 1 a stanje se ne promijeni, neću sudjelovati u tome. Radije novce dam u druge svrhe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Silom prilike nisam ni stigao zaigrat na serveru, moju uplatu slobodno iskoristite za donatore ili sto se vec odluci, ja sam i ovako na mp_dnojadrana do do jeseni...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
atha, ako dođe do toga da se gasi server, slobodno raspolaži mojim dionicama. ![]() nadam se da će se brojno stanje igrača povećati. kada sam bio gore, nikada nisam vidio više od 8-10 igrača gore. vjerovatno mnogi razmišljaju kao rak. a ni ja ne stignem biti na serveru zbog posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
CS ima to dobro riješeno s botovima. Tamo je uvijek 6-8 botova čiji se broj smanjuje kako igrači ulaze. A i sam nemogu vjerovati da od nekoliko tisuća registriranih korisnika nema desetak-dvadeset koji bi to igrali redovito.
![]() |
#488 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mislim da su tri glavna razloga zasto je server prazan: 1. Vecina igraca od koje se ocekivalo da ce igrati su klanski igraci, i oni uz 2-3 sata klanske igre dnevno rijetko ili nikad nemaju volju da svrate na public server. 2. CoD2 je vec neko vrijeme vani i mnogi povremeni igraci su ga se zasitili 3. Server nije otvoren svima (znaci, ima password) a ima i 100-tinjak MB custom mapa sto odbija "vanjske usere" da se spajaju i igrace ostalih klanova koji onda radije igraju na public serverima bihneta, max-a, cts i nekim klanskim serverima kad su otkljucani... To je moje videnje situacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#490 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
svi znaju da ja nemam vremena za niš, tu i tamo se spojim, al eto... ako se server gasi, dajte novce u donatore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Guest
|
a ja mislim dae glavni razlog postojanje cod2you... |
![]() |
![]() |
#492 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
@ trpi - nije Ja mislim da je razlog taj sto se vecina stalne ekipe koja je igrala na prvom PcE serveru rasprsila po klanovima i navecer jednostavno nemaju vremena za dolaziti na public... evo kako je prije bilo kod mene: dodjem doma, upalim kantu i od 20h pa recimo koja 3-4h sam visio na PcE serveru... evo kako je kod mene sad: dodjem doma, upalim kantu i od 20h pa recimo koja 3-4h odigram sa deckima iz klana war, 2, 3, 4, kolko vec imam volje ![]() a i isto tako, nevolim kad je manje od 10 igraca na serveru + mrzim bilo koji drugi gametype osim S&D-a, znaci kad vidim da je bilo sto drugo na serveru niti se ne spajam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Guest
|
kak nie razlog postojanje cod2you? siguran sam da tamo nema problema sa nestašicom igrača... svi tam idu... |
![]() |
![]() |
#495 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja bi drage volje davao lovu za public server, samo da se ima s kime igrat. Ali lako bi se moglo desit da ekipa koja plaća onda ne može upast na server kad je najviše igraća. A i mislim da bi adminima servera posao bio dodatno otežan...
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 22.03.2007. u 16:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kako si jučer mogao biti onakava pica da me prvo gledaš par sekundi s onim plavim švapskim okicama, sa pola metra. Vidiš da sam bespomočan. Od straha nisam znao da li bi se popenjao po lojtri do kraja il bi skočio dole. A ti bez grižnje savjesti mi opališ u glavu. Sram neka te bude kad si takav prema starijim ljudima. ![]()
![]() |
![]() |
#508 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pratite stanje do 30.04. pa ako i dalje bude ovako prazno, dajte ostatak love u donatore Citiraj:
![]() |
![]() |
#509 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ARGH! ja sam sav u spremanju ispita, no ima još admina kojima bi moglo sinuti iz ASE promjenit mapu, kad nema nikoga. Kaj se tiče gametypea, ja sam odvano rekao rotacija gamatypea, ja volim CTF to nije tajna al zanji put kad sma stavio se 7-10 igrača pobralo. ET ajd deni gametype rotation gore. A kaj se tiče servera ak se do 30.4 ne promjeni ključ u bravu a lovu u donatore.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|