|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) asus commando - kako iskljuciti USB standby
trazio putem search-a ali nisam nasao. ![]() smeta me to sto kada ugasim komp, sve sto je spojeno na usb i dalje svijetli(radi) - slusalice, vanjski hard vrti cijelo vrijeme, ne gasi se zbog toga... itd itd... naime, na maticnoj nema jumpera, pa tako niti onoga za usb power kada je komp ugasen... na prijasnjim maticnim plocama to bilo peace of cake, 2 jumpera i onda podesavas cak i koje portove hoces imati pod naponom koje ne... ali ovo tu ne kuzim... u biosu to nisam isto nasao. ugasene su sve one opcije power by PS/2 device, jer onda je logicno da salje struju na periferiju dok je ugasen da bi mogao detektirati mouse click ili button na keyboardu uploadat cu sve slike iz biosa ako treba, pa mozda netko zna nesto vise ![]() evo par koje se ticu power managementa i USBa ![]() ![]() ![]() thnx unaprijed ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 03.04.2007. u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne znam kako je na toj ploči, ali na mojoj Asus P5W DH su samo 2 porta takva (budući da su zamišljeni za remote control) i nije moguće promijeniti to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
probao sam ustekati u bilo koji (od njih 10) i na svakome ista stvar ![]() Komp potpuno ugasen, a svi USB portovi pod naponom kao kada komp radi ![]()
![]() |
#4 | |||
|
izgleda da nema pomoci, to stalno salje tih +5V i gotovo... pa ako netko planira kupiti, da zna to ga ceka (istekavanje USB komponenata jedini izlaz) (mozda se pojavi neki bios update koji to bude vratio na normalno) a za sada... Cijeli text... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() http://www.akihabaranews.com/en/news-10709-USB+slippers!.html ![]() ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 19.03.2007. u 14:30. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Izgleda da to je to fićur dosta velikog broja novijih matičnih. Mala digresija: ja sam slao Epoxu pitanje kako to isključiti na svojoj 9NDA3J. I odgovor je donekle sličan Asusovom Citiraj:
![]() jedino rješenje je ili počupati USB kablove ili ugasiti napajanje... Nekako mi je draži stari socket 478 ![]() -kraj digresije-
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
Citiraj:
no napravit cu relay koji ce se aktivirati kada se komp pali (preko +12V) pa preko njega regulirati vanjski USB HDD... opet se mora kemijati ![]() done ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |