Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 10.03.2007., 18:23   #31
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ma mislim da kao i sto ljudi kazu nekad treba biti bezobrazan,ima malo previse bahatih firmi i ljudi koji rade u njima sto ides finije to je prodavac u firmi bahatiji pa onda ti nista nepreostaje drugo nego da si bezobrazan i onda se cude kad podignes glas! A ovaj kolega vjerojatno mora ici u "msan" jer tamo sam i ja isao u vezi dvd-a i posvadjao se dole u servisu,umjesto da mi daju novi oni me vozaju 4-5 puta tamo i nazad di potrosis vise benzina nego sto taj dvd usitinu dodje i jos mi vrate nazad dvd i vele sve radi ja dodjem doma ono smrzava se sve i nista ne radi,pa sad di je tu logika u svemu i jos u ve-milu postanu bezobrazni cim ih pitas "sta nemozete vi pogledat tu i tu komponenetu",a nedaj boze da ih pitas za slanje u ovlasteni servis doticne komponente,pa ve-mil mi je bio 10 puta bolji kad su bili u onoj šupi od prostora u voltinom nego sad kad su se "europejski" digli i nalaze se sad u bivsoj "nami",ustvari tak vecina firmi kad se razmase prestane biti uljudna,cast izuzecima ali nadam se da nece svi takvi postati.Inace treba ovak ko kolega @rak uletit pokazat malo o kome i cemu se radi i dodvidjenja pa taj serviser gleda na koga se namjerio i postupa odmah drukcije i prestaje bit bahat....

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline  
Staro 10.03.2007., 19:04   #32
Yaxyo
Dok je nama nas :)
Moj komp

Yaxyo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Kao što je netko na news grupi rekao:

Zovi novinare, ako ne dođu zovi ove iz 24h

Yaxyo je offline  
Staro 10.03.2007., 19:08   #33
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006

Ima jedna firma u Vž-u, XXXXXXX

JA- Dobar dan
ON- ( tipka na kasi nešt ) veče!
JA- ( gledam van, vani sunce prži ) Imate 12cm ventilatore, papst, revoltec, bilkoji tiši... ?
ON- ( tipka ) aha, samo tren...
JA- ( gledam po dućanu stalaže i sl. u oči mi uleti neka grafa, čini mi se neka GF-ica, košta 1300kn, gledam dalje, opet ta ista grafa košta 950kn . Da sam imo pare uzeo bi ovu na "akciji" )
ON- Šta ste trebali? ( dalje tipka )
JA- 12cm ventilatore najtiše koje ima...
ON- ( ustane se sa stolca i ide do te iste stalaže di sam ja bio maloprije, i pjevuši si nešt. Gleda po nekim kutijama, stalažama. kod monitora... )
ON- Huh, Kako nema... ( mrmolji si u bradu ) Dođe na 2m ispred mene, pogleda me i zavikne: Nemamo! ( neki šaljivđija )
JA- Jel se može naručit? ( već pušem pomalo )
ON- Može, može.
JA- ( ugledam vent na stalaži iza tipkovnice, krenem da ću ga uzeti da odnesem na blagajn, ovaj skoči do nekih kutija )
ON- Imamo USB hub-ove koji svjetle, ( brzo počne: blink, blink, blink, blink )
JA- Ništa, Hvala. Doviđenja!
ON- dalje se igra tim HUB-om, blink , blink , blink. I kaže sutra stiže roba navratite oko 4h.

Sutradan ja dođem ,sve me čekalo na blagajni. Uredno platim.
Hvala Doviđenja
Doviđenja

Sad za svaku komponentu idem kod njih. Em zbog brze dostave robe, em zbog kvalitete ( misli se da ništ ne krepava il nije roknuto dok kupiš ) em zbog trgovca nutra koji si je ( kad sam zadnji puta bio ) te HUB-ove spelo na komp da mu svjetle ko disko. I stalno nekog vraga tipka
Juggernaut je offline  
Staro 10.03.2007., 19:59   #34
ikocuba
dedicide
Moj komp

ikocuba's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Moja iskustva sa ve-milom su ovakva.
U toj trgovini sam u zadnje dvje godine ostavio minimalno u 25.000kn, svi me trgovci znaju i po prezimenu, znaci cesto kupujem tamo.
Ali kad got je nesto trebalo reklamirat problemi jer njihova firma ima politiku zavaljaj kupca kad got možeš.

Jednom sam nazvao i pitao jel imaju usb prejenosno kučište za s-ata disk lik kaže imamo 235kn, ja ljepo dođem u trgovinu platim i odem kuci.
Kod kuče otvorim kad ono kučište za p-ata disk ja im se odmah vratim i kažem problem, na to če tip meni, mi to ne možemo zamjeniti za s-ata kučište jer je ono 200kn skuplje a niti možemo stonirat račun. Ljepo mu kažem da ja ne izlazim iz trgovine dok mi to ne rješimo, ali on i dalje tepe svoje, puca mi živac i kažem mu da ču ga stavit na brotske njuze i prijavit inspektoratu, na to mi lik u roku od 15 min rješava stvar.

Drugi slučaj je neispravna grafa Leadtek 7600gs.
Kupim ja dotičnu grafu i ubacim je u komp i upalim radi sve ok, ali nako što sam igrao AA duže od sat vremena plavi ekran. I i da kupio sam još i dodatni vent da puše po grafi buduci da je bila pasivna, poslije toga temp su bile ok ali opet grafa nakon nekog vremena igranja zabrlja. Kada sam je isprobao kod burajza na kompu ista stvar, i odnesem je ja na servis i objasnim sta se događa.
Zove me lik sa servisa grava je ok plati 60kn za lažnu reklamaciju, reko nema šanse da grafa valja. Pitam ga koko je testirao grafu a on če odrvrtio sam 3dmark. I to je njemu dovoljno da ustanovi da je ona ok.

Treči slučaj je bio sa memorijom. mema riknula a oni je više nemaju na stanju pa mi nude neku drugu, ja reko neču drugu dajte mi novce.
Stvar je u tome da sam imao goodram pro sa D9 chipovima 2x1Gb i platio sam ju 2.000kn i ne želim neku bezveze memoriju. I tako da sam im morao prjetiti tužbom dok nisu pristali na moj zahtjev.

Sve u svemu ne treba odustati jer kupac ipak ima neka prava i u ovoj truloj državi
Staro 10.03.2007., 20:01   #35
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Ne, kupi ponovo kod njih tu istu stvar i vise neces imati problema.
Vjeruj mi kad malo pokazes "zube" drugacije se odnose prema tebi, ne iz straha od tebe nego od inspekcije.
i sta da ta komponenta crkne za 2 tjedna? mislis da bi te se sjecali?
a ako uzmes pare i odneses ih kod nekog drugog onda su na gubitku, jer su ti vratili pare u iznosu kada si ih ti platio, a ne koliko sada vrijedi. Istina u ovom slucaju nebi gubili ali zamisli da je stvar prije 10 mjeseci kupljena za 1000kn, sada kosta 800kn. Ti doneses i uzmes im 1000kn, a oni dobiju istu takvu stvar koju ce prodati za 800kn, dakle dali su ti iz svog dzepa 200kn. valjd sam dobro objasnio....
raf je offline  
Staro 10.03.2007., 20:07   #36
ikocuba
dedicide
Moj komp

ikocuba's Avatar

Moraju ti vratiti puni iznos koji si platio, ako tog artikla više nemaju.
Meni su vratili puni iznos iako su sada memorije pojeftinile, htjeli su ni dat neki OCZ na 800 ali ja sam tražio novce
Staro 10.03.2007., 20:45   #37
Nammoth
Premium
Moj komp

Nammoth's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mephsto Pregled postova
Imao sam MALO pa skoro neugodno iskustvo sa mill-om.
Ali riješio sam ga na naj lakši i po meni naj efikasniji način!!!

ONI - gospodine objasnite mi u čemu je problem...?
JA - bla bla bla... grafa ne dela... kupljena prije 2 dana
ONI - potpišite nalog te ostavite broj mobitela, telefona....bla
JA - ....a kada mogu doći po to...?
ONI - pa u roku od 6 dana vas nazovemo
JA - hmm vidim da easy way ne ide, pa idemo malo na težu kategoriju
razgovora....ali bez povišenog tona
J.I.M.... i takvoj firmi!!!!!......prvo sam bacio 100kn za benzin da
dođem do vas i ostavim vam svoju mjesečnu plaču, izgubim 6 sati
vremena i živaca, složim svekako spada i onda ne radi!!!!!
Iako sam platio za ispravan proizvod...
Sorry, nemoj se ljutiti, ali ovo je primjer koji me zivcira. Pa nisi ti jedini koji donese neispravnu karticu u ve-mil. To su deseci reklamacija dnevno i zamisli kad bi svatko tko donese nesta reklamirat tako reagirao. Pa neki moj komad hardwarea nebi nikad dosao na red!

I da, opcenito, nekakavim normalnim i kulturnim razgovorom ces vise postici nego deracinom (osim ako se radi o nekakvoj neozbiljnoj firmi koja ti po deseti put vraca neispravan komad hardwarea, ali za to postoje gorenavedene institucije. To je serviseru najgore, kad netko donese neispravan kompjuter i onda kao Mile Brdjanin: "J*** JA DOSO OVO SRANJE NE RADI P*** VAM MATERINA TO STA VI PRODAJETE JE SR*** OCU ODMA NOVO SAD MI DAJ ODMA SAD!". Umjesto da covjeku lijepo objasnis o cem se radi, mozda ponovis korake kako je doslo do odredjenog kvara da se moze brze rjesiti tvoja reklamacija. Ono sa druge strane pulta je, vjerovao ili ne - covjek. Isto kao i ti. My 10 cents.
Nammoth je offline  
Staro 10.03.2007., 20:47   #38
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Ja sam jedan od rijetkih da se nemože požaliti na rad Vemila.
Mislim najviše kupujem kod njih, ali niti drugi dućani nisu pošteđeni mojih pohoda.
A da vam ne pričam koliko sam imao reklamacija i skurenih komponenti i sve su mi zamjenili bez ikakvih problema.
Za skurenu Aticu 9700 Pro dobio sam u ono vrijeme Gainward 4800 Ti i HDD Maxtor od 120 Gb. A di su memorije, SS2 2 puta, matične itd. MP3 je priča za sebe, ali sve je riješeno na obostrano zadovoljstvo.
Vjerujem da do većine problema dolazi zbog loše komunikacije.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline  
Staro 10.03.2007., 20:51   #39
Nammoth
Premium
Moj komp

Nammoth's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Jedina stvar koja me smeta kod ve-mila je sto cesto nemaju robu koja je navedena na njihovom web cjeniku. Npr. idem si uzet jedan zalman 7000alcu, pise na njihovoj stranici da je artikl dostupan, dodjem u ve-mil kaze prodavac da nema vise. I jos mi veli "da mozda nisam vidio nekakvu opticku iluziju"
Nammoth je offline  
Staro 10.03.2007., 21:10   #40
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
Siguran sam da je ponekad greška i u samim kupcima. Pokušavam uvijek biti korektan pa valjda zato bolje prolazim. Jedino ne dam da me tretiraju kao njuba (iako je to moj početni pristup). Pa im objasnim neke stvari. Nekako se resetiraju pa naprave ono što inaće nebi.
Evo poante. Svaka cast.
Sto se tice Ve-Mila u Vž...na njih nikakvih primjedbi
firma u kojoj u zadnje vrijeme ostavljam najvise novaca.
A sve reklamacije koje sam im dosad nosio (ploce, graficke) bile su rijesene u roku 2-3 dana.

Al moram priznati da cesto cujem da su ovi u Zgb gamad

Ph03n1x je offline  
Staro 10.03.2007., 21:32   #41
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Dok je vemil bio u Bastijanovoj, bili su prilicno bezobrazni. Otkad su u Vrbanima, na njih nemam ni najmanje primjedbe. I super je kaj me u Vemilu tretiraju ko normalnog kupca, bez obzira na godine. Reklamacije-zasad nisam imao u vemilu-nadam se ni da nebudem.
Matesonik je offline  
Staro 10.03.2007., 21:44   #42
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
divim vam se kad vam se da ovoliko pisati...

pa pobogu, SVUGDJE ćeš imati neugodnog iskustva... evo ja sam danas imao neugodno iskustvo za gospođom u LJEKARNI.. i što sad...

jučer sam imao neugodno iskustvo kod vulkanizera... htio podvaliti gume "nove", a one zapravo proizvedene sredinom 2001.g.... i što sad....

poanta... ljudi moji, svugdje ćete doživjeti neugodno iskustvo, ili više njih, ali to svakako nije mjerilo o nekome ili nekoj firmi...

dobro je netko gore napisao, da je VeMil tako sranje od firme, onda bi odavno propali, što je vama...

Imao sam neugodno iskustvo i u Linksu, pa neću o tome pisati ovdje..
da kažem da nikad nisam imao problema u HGSpotu, vi biste rekli "srećković"...
Gabre je offline  
Staro 10.03.2007., 23:13   #43
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
ja isto nisam nikada imao problema sa hgom dapace tamo najvise volim rijesavati reklamacije

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 10.03.2007., 23:26   #44
Yaxyo
Dok je nama nas :)
Moj komp

Yaxyo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor jugeernaut Pregled postova

Ima jedna firma u Vž-u, XXXXXXX

JA- Dobar dan
ON- ( tipka na kasi nešt ) veče!
JA- ( gledam van, vani sunce prži ) Imate 12cm ventilatore, papst, revoltec,

cut
Aaaaa predobro .
Blink blink blink

Yaxyo je offline  
Staro 11.03.2007., 09:46   #45
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Yaxyo Pregled postova
Aaaaa predobro .
Blink blink blink
Istina, to mi je najluđa firma gdi kupujem komponente.

Lol dok u drugoj me lik uvjerava da( evo točno kak je ov reko ) :
Kada u matičnu ploču pritegnete 2 grafičke kartice, X1800, to vam se naziva uparivanje, ili da vi lakše razumijete, SLI.

3.) firma pak ima sve dok dođeš do njih, jer pol toga na netu nema, dođem tam pogledam, otiđem doma po pare, kad se vratim više "nema".
Dođem doma upalim komp, otiđem na online naruđbu, piše: U većim zalihama.

Jedna anegdota iz Eurotrade-a

Išo po 2. komp neki srednje klase, da služi bratu za igranje.
Dođem ja kod njih, idem tam na kraj dućana gdi je skladište, i pult. Tip neš piše. Ja mu velim kaj da mi da.
Proc je bil Athlon3000+, i donese on neki P4
Velim mu da netrebam taj P4, jer mi treba baš Athlon.
ON- ( gleda u neke stalaže ) ko na rubu smrti prozbori: A, dobro ako vam baš treba taj Athlon, budem jednoga izvadil iz konfiguracije sklopljene.
I ostalo sve uredno donesel na pult. Velim kućište i monitor imam.
A on uporan: Neee, pa imamo vam mi najbolje monitore, CRT, u boji ( to kao samo ti monitori imaju, kaj tak naglašava ), flat, 17", 1200kn.
JA- ( pokupim komponente ) pogledavam na sat i ko fol mi se žuri, idem što prije van...
Dođem u drugi dućan 500m dalje, ubodem 19" LCD za nekih 1800kn, i idem doma vesel ko urica, jer se nisam moral svaditi nigde, a uz bedaste izvale trgovaca sam se i pošteno nasmijal
Juggernaut je offline  
Staro 11.03.2007., 10:16   #46
tomifish2002
Honda Prelude 2.0i driver

tomifish2002's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
joj ja sam imao problema s ramom. debili. baš sam se napatio. 4 puta sam dolazio iz dubrave jer nisu sposobni odvrtiti memtest. i to mi je bila zadnja kupnja kod njih

tomifish2002 je offline  
Staro 11.03.2007., 10:22   #47
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nisam bas citao sve najbolje ako ponavljam nek mi bude oprošteno!!
VE-MIL u BRODU ja vise ne bi ni tom ulicom prošao.
Kupim ti ja grafu u iz siga i isto ju dobijem ne ispravnu i nakon tjedan dana skupim ja volje da ju zamijenim..dodem tamo(a stvarno se nezna tko je veći idijot u toj trgovini,ko da se natječu) i dam liku grafu tek frajer meni "nije to bas za clockanje neznam dali će ti proći to u servisu" Reko ŠTA???
Aj mi molim te reci ODAKLE znaš šta je bilo nisi ni otvorio yebenu kutiju a i dobio sam NEISPRAVNU robu!!Opet lik kaze clockao si vam-tam,meni tlak na 448skoči.
Reko citiram "nisam clockao grafu nego sam ju namjerno micao tam vam dok je računalo radilo pa sam ju spalio jer se ne clocka bas najbolje a reko aj baš da vidim da mi ju ne zamijeniš ili ćeš dati meni novu ili će doći netko drugi sutra po nju,tako me zaboli qurac jer IMAM garanciju"
Frajeru cvike spale s glave jer nisam baš tiho pričao
Par minuta mrtva tišina u trgovini i lik kaže,zvat ćemo vas kad se vrati sa servisa(a servis je ON)
Kad ne bi vjerovali za 3dana sam dobio NOVU grafu.
Nebi je bio takav da me ne yebase već par puta za još neke stvari.
I poslije fino naručim z-5500 zvučnike i kad su došli fino ne odem po njih pa ti prijatelju ih vraćaj nazad u zagreb i yebi sam sebi mater.
Uglavnom neću više da odem tamo jer bojim se da im ne napravim nešto zbog čeg bi majke plakale..A ne smijem ni prijetiti jer imam te neke uvijetne zbog tih prijetnji i koje kakvih gluposti koje sam radio kad sam bio mlad i LUD
IZBJEGAVATI U SIREM VIDEOKRUGU do daljnjeg,bar dok se ne zarati
U biti hoću reći da se moraš netkom tamo debelo nayebat familije da bi jednostavno dobio ono što ti pripada--PRAVO i ZAKON!!!
Od tad ve-mil zovem NUŽNO ZLO
Opsorry na dugom postu ali mnogo se lakše osjećam sada..
teofil je offline  
Staro 11.03.2007., 11:15   #48
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
Evo poante. Svaka cast.
Sto se tice Ve-Mila u Vž...na njih nikakvih primjedbi
firma u kojoj u zadnje vrijeme ostavljam najvise novaca.
A sve reklamacije koje sam im dosad nosio (ploce, graficke) bile su rijesene u roku 2-3 dana.

Al moram priznati da cesto cujem da su ovi u Zgb gamad
Nebi se bas slozil s tobom da su tolko dobri.
Prije oko 2,5g kupil sam grafu koju sam cekal da mi dostave oko 3 tjedna jer se ko zna di izgubila, da bi na kraju kad sam ju napokon dobil bila ne ispravna.
Da ih nisam nazival skoro svaki dan i dobil br tel skladista te ovih koji dostavljaju grafu ne bi videl jos dandanas...
veve je offline  
Staro 11.03.2007., 11:17   #49
ikocuba
dedicide
Moj komp

ikocuba's Avatar

Točno, ovi iz vemila u brodu se stvarno natječu koji če biti gluplji.
A kad kupuješ šute i ne govore ti da ako ti slučajno roba ne paše ili su ti dali krivu nema nazad. Kao nismo mi krivi takva je politika firme.
Moš mislit a nakon spominjanja tužbe odmah druga priča.
A što se servisa tiče za TV i slične stvari ljepo ti prodaju a kad rikne ti se sam ***i i vucaj to u ZG jer oni to ne servisiraju.
Sada kad me vide trepere i veoma su ljubazni, a onaj cvikati kad progovori jedva ga cujem kao da se usrao ne znam sta mu je, ko njega stavi za poslovođu
A onaj mali žvalo je isto priča za sebe, prvo mi jedno kaže a onda to ne može kao firma tako nalaže.
I dalje ču tamo kupovat, i baš mi je gušt odnjet nešto na reklamaciju, i gledat ih kako se znoje
Staro 11.03.2007., 11:55   #50
fios151
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
svi imamo neku prituzbu na nekog, jedino ostane pitanje gdje kupiti? ja sam sada u fazi kupovanja novih komponenti i hvata me panika.
fios151 je offline  
Staro 11.03.2007., 12:02   #51
ikocuba
dedicide
Moj komp

ikocuba's Avatar

Ne brini, gdje got kupio moraju ti neispravnu robu, zamjenit za novu ispravnu stvar ili dati lovu.
Samo nesmiješ im popustit jer ti si kupac i imaš neka prava iskoristi ih (mada je to vani puno bolje, imaš pravo vratiti robu do 30 dana bez da je neispravna)
Staro 11.03.2007., 12:30   #52
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Roba je roba, moš ti kupit neku memu od neznamkojegčajnizo proizvođača.
Sam je pitanje u koji centar bu stigla. I pitanje dal buš baš ti naletel.

To kaj u pojedinim centrima rade neki nadobudni Teh za računalstvo i sl... Koji te bljedo gleda dok neš pitaš, i napajanje traži kod sekcije s monitorima, to je druga priča...
Ve-milu se valjd isplati nać "frišku" ponudu iz srednje, za neki minimalac, oni zadovoljni jer imaju radnika za 1800kn, ovaj zadovoljni jer si odma posle škole našo posal. Kupac ispašta zbog trgovca, firma ni kriva za takve stvari.

Evo, znam likove koji se na praksi u jednom centru, dok je pauza, uzmu matičnu iz kutije i dodaju se njome preko stola, ko frizbi , il uzme tipkovnicu ( staru ) i grafulju ( novu ) i imitiraju bejzbolaše u radioni. Kad im pauza završi, isprobaju na sekund dal komponente rade, ak rade šibnu u kutiju, ak ne rade šibnu sve skupa s kutijom na pokvarene dijelove, još zakopaju na dno da se ne skuži.

U Vž-u ima 8 pc centara: Eurotrade, Melcomp, Quatro.com, Alpha-m, Kvark ( žali bože truda ić do njih ), Ben-comp, Hg-spot ( bil ,pa su ga zatvorili, sad ga više nema ), Zit, Ve-mil

U tih 9 firmi niko nema niš za vodeno, 6 centri zna svoj poso, 5 imaju ekipu za pet koja nutra radi ( lik iz eurotrade-a se ponudil da skupa složimo vodeno ), 4 imaju pošteni site gdi moš vidit sve šta trebaš bez nahodavanja, 3 imaju brzu dostavu dok neš naručiš, a samo u 1 dobijaš sve iz prve bez ikakve zahebancije. I njima se tu i tam dogodi, al na 1000 kupaca 1 ima probleme. I kad neš ne valja dobiš neku vezicu na poklon

I sad neko ko prvi put kupuje komp i potrefi ove na 8. mjestu misli uu šrot firma. Il kak te potrefe pa ti uvale smeche.

Frendici išo slagat komp jer ju hebo BIOS, flashao ga i sve i svašta, ploča je otišla u mutne vode, a njoj nisam znal kak da objanim da treba novu jer me gledala ko zadnju nadu. Reko joj da vozi komp na servis.
I đubrad joj rekla da je tipkovnica bila odštekana i da zato nije radilo. Pa pitam vas ko je tu lood? Mrdam po BIOS-u šaltam ovo ono, dolazim 2. da to slažem, flasham, i sve prek tipkovnice, a ovi rekli da je tipkovnica bila odštekana.
A svoj komp kupil kod njih sve 5, radi dan danas bez problema, i sa mukama koje je proživel, al bacanje matične na krevet i onda napajanje letjelo po njoj. Jer me neš hebalo, i us** se da sam neš shebal zaštekam sve na stolu nabrzaka, radi...
A ova imala probleme s svojim kompom 4. nosili sim tam za slaganje. Ja odustal od zahebancije s popravcima. I na kraju mene okrivila da sam ga shebal
I tak sam ostal krivac za zaribanu matičnu...
Juggernaut je offline  
Staro 11.03.2007., 12:38   #53
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
kad smo kod reklamacija i trgovina...
mog lege brat kupio hard u ve-milu i nešt mu se sje***.nije našao račun i odnio slučajno u hg (mislio je da je tamo kupio) i tupani mu zamjene za novi...
tak da u hg-u os nema problema oko toga...
TomG je offline  
Staro 11.03.2007., 12:43   #54
Gericom
Respected User

Gericom's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
kupujem već godinama informatičku opremu i nisam nikada imao problema niti sa jednom komponentom....

Kupujem u Linksu,HG spotu,Nobilis-informatika i RAJ-u i nikada nisam se morao žaliti,svađati,reklamirati nešto i tako.....

Black beast
DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb
Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W
17" LCD Philips 170C

Gericom je offline  
Staro 11.03.2007., 12:50   #55
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor Gericom Pregled postova
kupujem već godinama informatičku opremu i nisam nikada imao problema niti sa jednom komponentom....

Kupujem u Linksu,HG spotu,Nobilis-informatika i RAJ-u i nikada nisam se morao žaliti,svađati,reklamirati nešto i tako.....

svaka čast.

Dok neki forumaši idu ko Rambo po jedan hard u centar
Juggernaut je offline  
Staro 11.03.2007., 12:50   #56
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Citiraj:
Autor ikocuba Pregled postova
Moraju ti vratiti puni iznos koji si platio, ako tog artikla više nemaju.
Meni su vratili puni iznos iako su sada memorije pojeftinile, htjeli su ni dat neki OCZ na 800 ali ja sam tražio novce
Krivo moraju ti vratiti lovu ili zamijeniti za nesto za isti iznos koji si platio prvi put.
Sto god ti odaberes, i to jedino u slucaju da je reklamirana roba neispravna i da se neda/neisplati popravljati
raf je offline  
Staro 11.03.2007., 17:07   #57
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor jugeernaut Pregled postova

Dok neki forumaši idu ko Rambo po jedan hard u centar
marq20 je offline  
Staro 11.03.2007., 17:27   #58
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
mislim da ti ne vrate puni iznos koji si platio, nego zadnji iznos koji je bio za taj artikal dok su ga jos imali...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline  
Staro 11.03.2007., 17:51   #59
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor WeD@ Pregled postova
mislim da ti ne vrate puni iznos koji si platio, nego zadnji iznos koji je bio za taj artikal dok su ga jos imali...
tocno to, s tim da ti ne vrate zadnji iznos iz tog ducana u kojem si kupio, nego gledaju najmanji zadnji iznos u bilo kojem ducanu. tak je meni bilo.
De5tr0yer je offline  
Staro 11.03.2007., 17:57   #60
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
tocno to, s tim da ti ne vrate zadnji iznos iz tog ducana u kojem si kupio, nego gledaju najmanji zadnji iznos u bilo kojem ducanu. tak je meni bilo.
Bi meni gledali...
Juggernaut je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno