|
![]() |
#31 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Šteta što više nema tehno-centra...Osuđeni smo doslovno samo na Ekran ili put u ZG. Prestrašno za ovakav grad. A slušaj, nemaju se šta zaebavati. Par kablova i vozi, a njima u đepu 1500-15000KN...
![]() |
#33 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
što se tiče Džamo i sličnih zvučnika.... što reći... ako očekujete kvalitetu onda ne očekujete Jamo, ak vam je tak svejedno onda ok.... Ove fore sa "kupuj to odmah" su totalne gluposti. Čovjek treba poslušat zvučnike i to na svom sadašnjem ili budućem pojačalu da bi znao dali će mu to dobro svirati. Zaboravljate zvučničke kablove i interkonekciju, gdje je to nestalo? Zamislite da ja na svoje Celestione spojim nekog "lampaša" , onako predpojačalo i pojačalo od 30 000 kn, na šta bi to ličilo. Poanta je da se vrlo lako napravi overkill i pokažu se sve mane pojačala odnosno sve njegove vrline. mora se naći neka umjerensot. Zatvoreno pojačalo malo otvoriti otvorenim zvučnicima isl. ali to se može postići samo slušanjem sustava. Dakle, Legendarni moj savjet ti je da poslušaš sustav i da zvučnike ne kupuješ u VE-Mulju ako ih nemožeš čut, a i pojačalo također jer je to vrlo riskantno. Osim ako nisi audiofil, i bitno ti je samo da imaš onako, koloko/tolko dobar sustav, onda ok.
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
nisam audiofil i bitno mi je da imam kolko-tolko dobar sustav ![]() Sto mislite o Athena zvucnicima? Ima u ve-milu, al dosta slab izbor. Vidio sam ih u "Audio Advisor" katalogu koji sam dobivao jedno vrijeme, ali nikad nista nisam cuo o njima. Jos nesto... imam dosta nepogodan raspored sobe za smestaj zvucnika. Ukratko, prednji bi mi trebali biti mali, a straznji samostojeci. Na prednje bi slusao i glazbu, jer mi je glupo da mi zvuk dolazi odozada. Mislim i sad mi je ovakav raspored, samo sto zvucnici nisu bas nesto, a i trenutno su mi straznji (samostojeci) spojeni kao prednji ![]() Sta vi mislite? Ili bolje umjesto samostojecih uzet male pa stavit na stalak? I ustedit lovu. Napominjem da mi reciver nema opciju A/B zvucnika, samo A i surround. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Uzmi si "male" zvučnike i neke stalke, athena zvučnici vjerovali ili ne jako dobri i ne smeta im više struje... ![]() Inače, koji receiver imaš i koliko bi KN dao za zvučnike?
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 04.03.2007. u 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pretpostavio sam da su dobri, posto je katalog, usudio bi se reci, sa audiofilskom opremom. A sta ti znaci ovo "ne smeta ima vise struje?" :P imam Sony STR-DE495 http://www.superfi.co.uk/index.cfm/p...roduct_ID/1515 http://uk.shopping.com/xPF-Sony-STR-DE495 spojen je digitalno koaksijalnim kablom na live-icu. Za lovu ne znam, nisam razmisljao o tome, jer ne mislim jos nista uzimati. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|