|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Firefox - otvaranje odredjenih stranica u startupu?
Mozda nije dobar naslov, ali je i cudan zahtjev. Zelio bih da mi se svaki puta po podizanju firefoxa automatski otvori u tabovima 6 stranica koje svaki dan posjecujem npr. forum.pcekspert, vip.hr, bla bla... Malo sam googlao, ali nisam nasao nista odredjenoga. Postoji li nesto slicno? Thx unaprijed...
![]() |
#2 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: morph. 04.03.2007. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
U starijim verzijama Firefoxa da bi imao tu mogućnst pamćenja otvorenih stranica prilikom sljedećeg pokretanja Firefoxa trebalo je skinuti neki dodatni plugin. U ovim novim verzijama to radi automatski. Imaš u opcijama za podesiti. Fora je u tome da 1. otvoriš sve stranice koje hoćeš da ti se i ubuduće otvaraju i pomoću opcije u setupu, nemam sad pri ruci Firefox da ti kažem točno ime, on pamti sve otvorene tabove i otvara ih prilihom idućeg pokretanja Firefoxa. Ja konstantno koristim taj način, trenutno u IE7. Probao sam i znam da istu tu foru podržava i Firefox, za koji ti pitaš i Opera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
DrTom mislis na opciju postavljenu "Show my windows and tabs from last time"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
*
|
Citiraj:
A kod onog mog nacina ce se svaki put otvoriti stranice koje mu trebaju. Lakse je sa bookmarksima, ali moze i rucno upisati urlove i samo ih razdvojiti okomitom crtom. Znaci da se recimo jutarnji i pcekspert otvore kod starta u tabovima treba upisati kao home page Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
morph : Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
*
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Bookmarks-Organize Bookmarks... EDIT: a jesam spor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Hvala Dr.Tom, no kako su rekli pomalo je ogranicavajuce jer otvara zadnju posjecenu, a meni treba uvijek otvaranje istih. Uglavnom, stvar je rijesena, hvala morph - rep up.
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A možeš si i preko ekstenzije Tab Mix Plus napravit novi session i stavit da njega pokreće u startu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
u Firefoxu 2.0 odes na Tools-Options i pod homepage napises ULR ADRESA1|URL ADRESA2|URL ADRESA3|URL ADRESA4|URL ADRESA5|URL ADRESA6 B-varijanta koju ja koristim je da otvorim samo tih x stranica i odem na tools->options i ispod homepage stisnem gumb 'use current pages' ako to slucajno nemas u ff2.0 onda skini tabmix plus sa firefoxovog sajta. nisam siguran da li dolazi defaultno ili s tabmix plusom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Kao što je doomy_os ( ![]() IMHO sessioni su jedna od najkorisnijih a nekako najmanje korištenih opcija u FF jer preko njih možete snimiti i otvarati automatski različite tematski povezane grupe tabova umjesto da svaki put tražite po bookmarcima linkove... Pogotovo su korisni kad istražujete neku temu jer možete npr. snimiti 10ak otvorenih tabova vezanih za temu u jedan session umjesto da svaku stranicu snimate posebno u bookmarkse itd itd
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, i sve to uz jednostavno stiskanje CTRL+F1. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A kakve komplikacije, a sve je tako jednostavno. Otvori stranice koje oćeš. Prvi put ručno. Kad si sve tabove otvorio odi na Tuls-Opšns i pod Mejn (main) označi Use current... i brajo ti sam postavi stranice odvojene |. I nemaš frke. Kakvi sešni... ![]()
![]() |
#19 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#22 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#25 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja mislim da ja na svom 1,5/512 ddr stavim tih 5,6 stranica najposjecenijih kao homepage da bi mi se dobrih minutu otvaralo to sve ![]() al za one s jaci masinama super opcija..da ne pricam da je ovaj lik na kraju dao najbolje i najjednostavnije rjesenje , netreba nikakve ekstenzije ni nis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|