|
![]() |
#1 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
EXIT festival 2007
www.exitfest.org ova Exit godina pocela je sukobima organizatora, pricama o prodaji, itd. pomalo sam poceo gubiti nadu, ali onda su ucinili nemoguce dovode: The Chemical Brothers Beastie Boys Basement jaxx Wu-tang kako cujem od ljudi iz organizacije ![]() nadam se da ce Roni Size doci ove godine da napravi deja-vu najbolje zurke na svijetu IKAD (a.k.a Exit 04), DJ Marky da pocepa jos koju plocu, bio bi zaista vise nego dobro-dosao za one koji neznaju sta ovaj vinil-manijak iz brazila radi, bacite pogled http://www.youtube.com/watch?v=F0LZWJXap_4 Andy C je prosle godine bio zaista extra! ovo jos nije ni priblizni line-up... vidimo se na tvrdjavi!
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jaooo, ja bi išao... moramo skupit ekipu i zaletit se... nije da je blizu , ali nije ni daleko.,.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ja mozda skoknem, imam frenda u Novom Sadu, pa bi mogao tamo otici za vrijeme exitea, a do tamo vlakom. |
![]() |
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
prica se i o dolasku RHCPa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
nebi me cudilo.. naime ovaj dio europe nece sa normalnim koncertima nikada posjetiti ako imaju namjeru i dalje traziti 150 eura na vise za kartu. a nazalost traze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
I tata bi sine!!! A ja sam i pozvan na spavanje... u dječjem vrtiću, hehe Ali ipak će bit šator... ako odem...
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ta opcija nije toliko nemoguca... inace posjetio sam Exit festival vec 2 puta a posjetiti cu ga bome i ove godine. reviewe proslih godina, fotogalerije i novosti o nadolazecem uvijek mozete citati ovdje. exit rulz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#16 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ali ove godine budu jako dobro koncerti. U 6 mjesecu bi trebal biti na Jarunu Radar Festival, a nastupali bi Muse, Interpol, Artic Monkeys, The Killers.. A u 7. mjesecu u Puli Korn i Kaiser Chiefsi, sam nisam siguran dali budu Kaiser Chiefsi u Puli ili u Zagrebu. Onda Norah Jones i Robert Plant bi trebali isto dojti.
![]() |
#18 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006