|
![]() |
#454 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
istina... jučer je u powcampu od 30 naleta, uspio me ubiti, hmm, par puta, možda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pao je reinstall windoza, izgubio sam sve podatke... može na PM IP servera.. ![]() da se malo igramo.... nisam pitao, da li su potrebni kakvi modovi odnekud ili igram sa čistom instalacijom igre? nemoj me Atha lupit po glavi zbog ovih pitanja ![]() edit: našao sam preko screenshotova.. pass je PCE i dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Ex-Gastarbajter
|
je, pass je pce, modovi? samo mape treba skinut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
Pao je server?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Ex-Gastarbajter
|
izgleda, i meni nije dostupan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ka dse tebe nemre razlikovati od brega. Jel to breg il je Amdejac, očito je bil Amdejac jer bregovi ne ubijaju snajpom, još malo pa se bu trava vlovila i počele buju krave pasti po tebi. A kaj se tiče kickanja, tog se mora sam gandža bojati, vjerojatno se ne pojavljuje na serveru, pa je meni dodsadno i duša mi plače kaj nemrem gadžu kickat. @Ofucanaprofuknjača ![]() rekao sam ti već da nije dobro preveć gledat u ogledalo dobivaš halucinacije. @riječkadroca ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da primjetilo se. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
OK, što su to cl_maxpackets i zašto su isti razlog da me PB kicka sa PCECOD2 servera???
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Stavi da su ti maxpackets 60, a ne 30. To ti je najbolje promijeniti u config_mp fajlu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala obojici, ali ne vidim da to odgovara na moje pitanje. Dakle što je to i zašto ja to moram podešavat da me ne kicka sa servera???
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
da, najbolje je ručno promijeniti u configu jer se inače ne sejva ponekad (mislim na upisivanje u konzolu) :P C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\players\IME TVOJE otvori config_mp sa wordpadom stisni ctrl f i upisi maxpackets.enter seta cl_maxpackets "30" ri sad pise jel e pa zbrisi 30 i upisi 100 ili 60, ali metci se bolje lijepe na 100 file save i to je to ![]() ![]()
![]() |
#478 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
maksimalan broj paketa sto klijent (ti) smije poslat serveru (ili je obrnuto) uglavnom manji paketi = vise lagga, manji ping veci paketi = manje lagga, veci ping tako bi trebalo bit u teoriji, al se to jedva primjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Ex-Gastarbajter
|
a viš da Goof skuži razliku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|