|
![]() |
#61 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
preko k.rca do vrhunca ![]()
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Tko pod drugim jamu kopa nos. Pita zeljanica, vlast ima dva lica. Ako nemoš' drugačije, ošini je bar pogledom. Eto moje tri omiljene...
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedna Bundyeva: "Women...you can`t live with them...the end!" Jedna korejska: "Pas koji laje nije dovoljno kuhan." EDIT (friški materijal)... "Čovjek uči dok je živ, žena još duže." Zadnje izmijenjeno od: Delta S4. 27.02.2007. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma najjača mi je: ,,Nemoj uraditi danas što sutra možeš ostaviti za prekosutra" ![]() Eh...i nije izreka al na zidu jednom pisalo (možda još piše): ,,Noću je hladnije nego vani" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Lijepom riječju i pištoljem, možeš postići puno više nego samo lijepom riječju.... Znate čija je to? - Al Capone... ![]() ![]() ![]() ps. Istu sam vidio u prologu od neke neo-managerske knjigice, a najbolji dio iste je ovaj citat...) rep @ fanatik ![]()
![]() |
#79 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Eh da... sad se sjetih dviju primjenjivih, a starih, dobrih i domaćih poslovica... Nije svako zlo ni za zlo... [primjenjivost na hardware 90%, npr. rikne stara komponenta pa kupiš novu!] Sve u svoje vrime! [primjenjivost na hardware 75%, jer hardware je uvijek, uvijek već zastario... ali za manje zahtjevne nije. Oni čekaju svoje vrime da kupe što im je nekad bilo nedostižno.] ![]()
![]() |
#81 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Evo jednE zgodne iz Prison Breaka: Fool me once, shame on you, fool me twice and I'll put you in the ground.
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Diu apparandum est bellum, ut vincas celerius Diu appellandum est bellum, ut vincas celerius . Molim znalce da mi prevedu ove dvije latinske. Dali su obje ispravne ili je jedna pogrešna?
![]() |
|
|