|
![]() |
#421 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
brijem da u rumunskoj imaju kvalitetniju DSL oprskrbu nego kod nas : baad : dodje m itu i tam da popizdim i ko besr frend za 250 kn uzmem do iskona telefon + flat DSL , bar znam na cem sam ... ***e me jedino to kaj mi je sad racun za telefon nekih 150 - 180 kn : evil : (zabrenjeni svi brojevi osim medugradskh i onih policija ..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Sad idem provjerit promet kad ono 2,12 GB, ali sve se računa u dnevni promet : hitthewa Nisam primjetio da je netko imao ovakvih problema ![]() ![]()
![]() |
#423 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Je suis Schumi
|
![]() |
#425 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja ne kuzim kak neko u 2007oj godini moze bit zadovoljan 30 kb/s skidanjem podataka .. to je nekih dva i pol puta brze od isdna . Njemci su ISDN apsolvirali prije 10 godina , samo za usporedbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa može biti zadovoljan jer nema bolje za taj novac...mogu za taj novac biti na t comu na paketu od 5gb ili mogu na optimi za isti novac biti na mini flatu i skinuti u 13dana 18gb (14 nocni i 4 dnevni). Te cu jos nocas ugrabiti 2gb preko noci i do kraja mjeseca zdrobiti preostalih 1gb denvnog. Znaci 21gb u pola mjeseca. Sto u principu nije lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Je suis Schumi
|
Ja spavam tako da me nije briga koliko će mu trebati, naravno da bi bio zadovoljniji da sve leti puno brzinom ![]() Noćas 1.28GB, šta to ne valja, baš me zanima koliko će biti na kraju 3. mjeseca, preko 10GB to se sigurno za ovu lovu nebi moglo kod -T-Gamadi ![]()
![]() |
#429 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
Treba se zalit bilo mailom, bilo telefonom ili odlaženjem u Optimine centre, niš nećemo izgubit, možemo samo dobit. Nemijenjanje IP-a su popravili kad su se ljudi žalili, da su šutili, ne bi bilo niš od tog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
isto tako torrent pada treba terorizirat te usluge u hrv jer niti jedna usluga ne valja kak bi morala,t-com preskupi i kradu lopovi,a svima ostalima je usluga u banani uvjek nest zeza ajmeeeee. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
e da evo i ja testiro brzinu na speed testu ...probajte par puta zaredom testirat vidjet cete da nije ista brzina,kad sam prvi put testiro bandwich je bio 875kb drugi put 550kb treci put 303kb cetvrti put 490kb hmmm sad mi nije bas nist jasno.probajte i vi tako..brzina uvjek varira al na debelo zasto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Premium
|
Citiraj:
Dajte svi lijepo istestirajte vezu na njihovom testu http://test.optima.hr/ i pošaljite im screen i žalite se na brzinu, evo ja dobivam na njemu 516kbits, a u praksi je brzina još i manja. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Je suis Schumi
|
Meni je torrent išao 30 kb/s prije 22, oko 21:30 sam pokrenuo novu torrent išlo je punom brzinom, sad 35-45 kb/s, sa rapidom nisam ni probao. Optima bandwith meter 328.7 kbps pri torrentima 35 kb/s down i 10 kb/s upload ![]()
![]() |
#450 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|