|
![]() |
#391 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pročital sam pdf na adsl grupi u kojem piše da je tak pa sam se spojio i trenutno ne radi ni http kak spada, a kamoli torrenti. Svejedno, i to je bolje nego 5gb na iskonu. : stoopid Inače, u njemu piše i za ograničavanje p2p na flatmin paketu, a zeza i na flatmaxu itd... Kad će to oni sredit već jednom... : hitthewa http://www.optima.hr//obrasci/Uvjeti...fic_usluge.pdf |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
mislim da sam našao odgovor ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemam pojma, meni je napokon skinul jedan (legalni) 900mb film nakon 4 dana i tri albuma preko uTorrenta sa 30 kbps, a komp mi se zamrzava svako malo jer je glup i star i tužna sam, al kad sam ujutro vidla napokon da piše "file downloaded" obuzela me neopisiva sreća.... Nemam više ništa pametnog za reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
lol lol ladybug ![]() ![]() ![]() glup i star je .... pricas koda je osoba ![]() inace ,vid sta sam naso , vjerujem da ce vas sve zanimat Citiraj:
meni je situacija takva da iako jos nisam potpiso nis dakle mogu odustat od sveg , ne vidim kaj bi bolje mogo dobit za 150 kn (ne zafrkava mi se sa DCMom) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ok, malo je bed, ali ne kužim čemu takva strka. Za 150kn imaš flat od22h do 7h + standardnih 5GB kao kod t-coma. Pa ako torrenti idu malo sporije šta onda, skinut ćeš za 2 dana umjesto 1. Ovo opsesivno kompulzivno skidanje i nagomilavanje svega i svačega je fakat postalo neki trend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Očekujemo ak platimo za neku uslugu , da ju onda u potpunosti i dobijemo. Nisu trebali reklamirai taj FLAT min kao 5 gb po danu a FLAT promet po noci , nego su trebali rec da je po danu 5 GB a po noci flat sa brzinskim ogranicenjem na tolko i tolko kb/s . Čik pogodi dal bi onda bila takva navala na Optimu . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
"Pretplatnik ima mogućnost izbora tri paketa Internet prometa: ADSL Traffic Osnovni, ADSL Traffic FlatMIN, ADSL Traffic FlatMAX. OT će izmjene paketa objavljivati u Cjeniku Optima Telekoma.U nekim slučajevima P2P promet može biti niži po prioritetu te će se primjenjivati „best effort“ metoda za tu vrstu prometa." Ekipa, je li to Optima malo promijenila uvjete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 26.02.2007. u 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Disturbed
|
evo sto sam ja dobio od optime, trotlat ce samo flatmin pakete, dok ce flatmax raditi full i preko noci ... rade na tome: Citiraj:
to su mi odgovorili na mail, to su za mene dobre vijesti jer sam od 1.3 na flatmax |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Pod naletima kopita zla
|
malo jadno od njih...to je sve što im imam za reci a takav cu im mail i poslati... znaci ja placam vise od nekog sa osnovnog paketa a njemu nece blokirati promet..dajem više a usluga mi je u tom segmentu lošija..krasno. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 26.02.2007. u 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
da nece stekat na flat maxu?a daj ljudi jedino je sto mozemo samo dekati i nadati se boljem jer ja sam na flat maxu i steka mi ponoci isto tako kao i onim ljudinma koji su na flatmin paketu.p.s. steka mi nekad i danju,ubiti vise od pola dana download torrenata nejde bas previse iznad 50kb/s komaa,neznam sta bi rekao,da im saljem mail?ma necu jer samo zbog mene nece oni nista promjenit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Disturbed
|
meni na flatmin paketu preko dana sve ide normalno, samo preko noci su usporeni torrenti, sve ostalo radi kako treba i to je po meni u redu... rekli su da nece stalno trotlati torrente na flat min i da ce uskoro rijesiti razdvajanje trotlanja po paketima, sto znaci da sa flatmax nece biti trotlanja ... vjerujem da ce to u roku tjedan dana rijesiti jer decki koji su im namjestali traffic shaping vjerojatno znaju svoj posao jer jos uvijek se ga ne moze zaobici nikakvom enkripcijom nego samo http tunelom, a problem je naci free 1mbit proxy |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
uff optima se jos uvjek slepa preko T-crime infrastrukture (vecinom) i naravno da se to desava kad zaludeni downloderi napadnu,,,,,, oni su se tek poceli probijati na trziste pored pink smeca i zasada im dobro ide,,,,, a vi se stvarno ponasate kao djeca ........ jooooooj P2P mi je spor kmeeeeeeee......... mislim ono stvarno kao da neznate kakva je situacija kod nas pa sad to toliki problem,,,,,, back na T-crime ako vam ne odgovara i tocka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |