|
![]() |
#1 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
VF 900 problem
U zadnje vrijeme stalno škripi bez obzira dali vrti na max, min. ili med. Zanima me može se to kako popraviti te nekakav link o mijenjanju venta na istom. Pretpostavljam da je to 80mm? Ima tko kakvu preporuku za tihu osamdesetku a opet da nije cijenom kao papst.: stoopid EDIT: Valjda je prava sekcija, nisam siguran gdje bi ovo išlo jer se i ovdje raspravlja o ventilatorima. Hvala i LP
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš mali miljun tema po forumu oko toga... Može se promjeniti i to na više načina pa malo traži...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
vent promjenit je čas posla, no računaj da ukoliko želiš iste perfomasne ti treba neki jaki vent. Ja sma recimo na VF700 bio dtsbaio glacila tech ali je on na 12V hladio kao zalman na 5V.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Hvala na odgovorima. U vezi podmazivanja, gdje točno kapljem jer se bojim da ne smrdam nesto zbog zavojnice kojom ide struja? Ako neće ići kupit ću ovo, sumnjam da je taj Zalmanov ventilator bolji od Papsta.
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Bolje uzmi Sharkoonovog Silent Eaglea za cca 68kn u Linksu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Zalmanko je manje debljine i smanjen na 5V ne pokreće niš zraka...
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nemoj silent eagle kupovat jer nema protoka. Doduše za 6600GT možeš i silent egale isli još bolje glacial tech u Ve milu zet. Z apodmazat vent moraš ga skinuti sa zalmana, a sa zalmana moraš skinuti njegov nosač, on je pričvršćen s 4 šarafa na svakom boku po dva, kad to skineš okreneš to naopčake i odšafiš dva šarafa koji drže vent, skineš naljepnicu s njega i na osovinu kapšeš kap do dva ulja za finu ,mehaniku ili ga komplet rstaviš i podmažeš s litijevom mašću.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
Ne bih GlacialTech uzimao, imam 120mm Silent Blade i razočarao sam se njime, užasan protok. A jel' tko probao staviti 120mm ventilator? Mislim da bi bila to bolja alternativa ako bi se nekako uspio hladan zrak centrirati po bakru. Budem vidio sad jedan dan kad skinem Zalmana što se može pa možda i 120etku stavim, pa neka i po matičnoj malo pirka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
Da samo što mi to sada ružno izgleda a i imam feeling da mi nebi 120etka stala ispod. Imam isto ovu Winfast TV karticu ispod kao i bojler. Idem baš sad rastaviti pa vidjeti koje su mi mogućnosti. EDIT: Evo, pogledao sam i nema šanse da stane dolje. Ako će i ići biti će prislonjen vent na tv karticu a to mi se baš ne čini funkcionalno jer će protok biti puno manji zbog smetanja TV kartice. Budem sad jedan dan u Linksu kupio 80mm Papst od 19dB pa javim kako je sve prošlo.
Zadnje izmijenjeno od: Yaxyo. 26.02.2007. u 23:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|