|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ovdje mi s rapidshare accountom za tri mjeseca dođe 190kn/mj, a kod T-Coma 278Kn, jedino što je flat od 22-07. Mana je što torrenti idu sporo, ali zato je veeelika prednost što imam rapidshare account. Za mene je to puno bolja solucija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
@beast ako tebi pase to je ok ... Ja sam si zato uzeo flat max, preko dana torrenti rade full, ne moram vise preko noci ostavljati racunalo da radi bez mog nadzora i to meni odgovara, jedno pitanje za taj rapidshare premium, recimo ako uzme 2-3 covjeka se moze istovremeno koristiti ta sifra? a za optimu, samo torrenti su trotlani i to kod njih, nije nikakva greska nego su jednostavno ogranicili torrent promet ... da su lijepo uredno rekli nema problema, a ovako su ispali losi kao t-com .... steta, a imala je firma potencijala. Ostaje nam nada da ce to ukiniti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
e ekipo, poslo sam online zahtjev jos u utorak , i jos nikakvi papiri mi nisu stigli . sve je ocitije da mi nece stic pass i username do pocetka treceg mjeseca ... kak onda to ide , jel mi naplacuju od dana kojeg se prvi put spojim il kaj ? a ono sto me najvise seksa je cinjenica da cu se morat spoojit prek tcoma tih par dana jer necu imat kak drukcije ...grrr dakle opet dajem 20 kn tcomu bezceze |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
|
Ma oni su izgleda svima na ADSL traffic paketima ograničili p2p promet, jedino OptiADSL korisnici imaju normalne brzine. : hitthewa OT: evo da se i ja pohvalim, sinoć je preko rapidshare-a palo 3.05 GB : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
lar~
|
Da nema tog glupog limitiranja uzeo bi taj paket, inace ne skidam puno od doma jer to radim na poslu ali ako hocu neki manji torrent (daily show, colbert) skinuti necu da mi se vuce cijelu noc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
ovisi kako gledas jer da ne limitiraju torrente sigurno bi se dogodilo sta i sa vm pa nista ne bi radilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Disturbed
|
Da, to i ja kazem. Bolje da su bili iskreni pa priznali traffic shaping nego kao to je neki kvar kojeg cemo ubrzo rijesiti. Da se i preko tog shapinga zaobici putem enkripcija i http tunela, ali ne znam je li legalno ovdje o tome pricati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
lar~
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Dosadni ste više s tim torrentima... i nije istina da je p2p promet ograničen, kad je meni dva dana zaredom bez problema RevConnect (DC++) skidao punom brzinom po noći |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja za to krivim loš torrent, kad nisam ni prije bila pogodna za biranje najpovoljnijeg torrenta ionako... U svakom slučaju, brzina na Rsheru mi je uvijek bila 100kbps, a na uTorrentu 30ak. Kad neće ići preko TComa letit će to itekako brijem. Ma svejedno, ionako skidate for free preko noći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Idem unsubscribe ovaj thread jer nema smisla natezati se više oko ovoga, ukoliko dođe do pomaka na bolje molim nekoga od članova da me PM-a. Hvala. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Murderer
|
Citiraj:
U vezi načina naplate, to sam ja pitao na prošloj stranici pa su mi odgovorili, baci oko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Kolega nikola8 je ispravo rekao, samo da nadopunim da kad ispuniš online prijavnicu za ADSL Traffic dobit ćeš te formulare poštom. Trebaš ih potpisati i napraviti presliku osobne te ta dva dokumenta njima poslati. Najbolje da im pošalješ fax-om, tako je najbrže. U roku par dana ćeš dobit kuverticu sa username-om i passom ![]() p.s. srećom me ne zamaraju p2p ograničenja preko noći, ako youtube i cod2 budu normalno pičili ja sretan. Za istu lovu imam preko noći flat, me likeeee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
jos nisam dobio ni to od njih postom te formulare...uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Dr. Gonzo
|
Ne mora značiti da su oni ograničili promet. Puno je već korisnika na toj usluzi i svi oni po noći navale skidanje punim kapacitetima. Naravno da se tolika brzina ne može isporučiti. Flat NIJE neograničen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Pod naletima kopita zla
|
ili mozda da upogonite svoj mozak i nazovete sluzbu za korisnike koja ce vam lijepo reci da mozete isprintati pdf...popunit ga...fotokopirati osobnu...i sve to pustiti na fax...ili skenirati pa pustiti na mail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
ja sam bivši,propali VM-ovac : goood : kod nas je brzina na torrentima bila u prosjeku oko 10kbps,a rapidshare je u prosjeku bio 60 kbps sad gledam ovaj paket za 149kn....vidim imate problema,al opet je isplativije od T-comovih 5GB staviš nešto da se skida preko noći i tako za mjesec dana fino nabereš nekolicinu GB, rapidshare vam kolko vidim fino ide,osim dana fiksnog IP-a najvjerovatnije ću se i ja prebaciti,pošto nije ugovor vremenski definiran ![]()
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 | |
Disturbed
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Pod naletima kopita zla
|
ili skresaj 5gb do kraja od t coma i skresaj DO kraja ovog mjeseca 5gb od otpime za cca 10kn + rokaj optimu po noci i skini jos cca 2gb po noci do kraja ovog mjeseca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Znači ne 70kn nego neku siću?? |
|
![]() |
![]() |