|
![]() |
#331 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
http://zombix.net/glob/2007/02/22/op...esila-problem/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ok ako ne radi punom brzinom, ali tko zna što se skida, ionako se plaća noćni flat, pa ako radi 40-50 kb/s mislim da nema veze, druga je stvar ako se visi cijelu noć da bi se upotri***io downloadani sadržaj pa se poludi od čekanja : hitthewa
![]() |
#335 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
nevazno sto se skida ... ako ja placam uslugu, zelim da radi punom brzinom u bilo koje doba dana ... ako preko dana torrenti rade na 100% onda treba i preko noci ... stvar je principa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Slažem se sa ovime. Trebali su naglasiti da je za vrijeme od 22h-07h ograničena brzina p2p. Zamislite da se ovo dogodilo u SAD-u, ja mislim da bi takva tvrtka nakon prve tužbe stavila ključ u vrata i platila masnu odštetu, ali šta da mi radimo, ostaje nam sjediti i plakat. : pirate : |
![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Pod naletima kopita zla
|
cod2 nisam probao....sve ostalo leti a zasto se odmah ne spojis? naplacuje ti se po danima kolko si proveo na netu ![]() ako ces sada biti do kraja mjeseca to ti je 5 dana..znaci cca 12,50kn ![]() nije neki novac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Murderer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#344 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Yep, i Bug danas ušla u Optima svijet. Samo još trebam educirat familiju da ne klikaju na Iskon od sljedećeg mjeseca ![]() Btw. ne pušta me na Korisničke stranice jer kao krivi username i/ili password, Koji k... onak, spojim se na net pod istim imenom i lozinkom i onda neš brije da je kriva lozinka. Nisu se još javili dečki s podrške. 22h, here we cooooome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
Hm, trebalo bi raditi ovako: xxx@optinet. Meni su se prije 20-ak min javili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#353 |
Premium
|
Zato sam ja uzeo rapidshare account i sada pičim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Disturbed
|
30-40kbs ... isto kao i zadnjih tjedan dana ... koma ... zato cekam 1.3 da mogu po danu skidati ... a i tzombix je upoznat s problemom, pa ako nista drugo mozda on moze nesto urgirati kod optime, barem svojim clankom ili postom na blogu ( nadajmo se ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Hm jedno pitanje: ja sam na t šrotu i paket 5 gb kako da ga otkažem da pređem na optimu ili moram se vratit na start paket . ako mi neko može objasnit jednostavno. Hvala jel glupo je plaćat i jednim i drugim ,nije isplativo..................: hitthewa
![]() |
#359 |
Disturbed
|
cemu ovo? totalno nepotrebno ... nego covjek ima recimo utjecaja ... i vazniji je optimi od nas obicnih korisnika jer on recimo recenzira taj dsl traffic i sve ... a ovaj komentar je totalno nepotrebno ... provjerim njegov site 1-2 u par dana da vidim novosti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|