|
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Sve to stoji, ali to ti nije baš od neke koristi, jer različiti korisnici imaju različite potrebe, neće svi u konfu od 10k stavljati 8800 kartice i sl... Ili netko tko hoće samo procesor matičnu i grafičku za 5k... Druga stvar - vidiš da u nekim konfama nisu navedene sve komponente koje bi tipična konfa trebala imati... Mogao si se malo više potruditi i ispolirati sve te konfe, jer je najednostavnije napraviti c/p... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa lijepo sam napisao da je sve sastavljeno od raznih korisnika...šta da sad napišem za svaku konfiguraciju tko ju je slagao.... Hvala mcg na negativnoj reputaciji....vjerovatno zato što nisam napisao da si ti sastavio ovdje neke konfe....al eto ja ču tebi baš dat pozitivnu....jer znam da znaš!A ovime samo dokazuješ kolko želiš biti najbolji i malo bahat na neki način! Nisam mislio da čete tako reagirat...samo sam htio da ovo bude mali uvod u ono što ljudi traže...al dobro.... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Biser...ja sam na ovom forumu niko i ništ, a to kaj sastavljam prijedloge na način koji sastavljam to je moj problem i ja si tu nemrem pomoći. Evo obećajem neću više, da ne bilo da žicam reputaciju, pokušavam (po tebi) biti najbolji ili kaj ti ga ja znam. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Više bi profitirali kada bi svatko prije pisanja cifre za konfu napisao za kaj će mu točno služiti. Danas svi igraju igre, bave se 3D modeliranjem i Photoshopom, pišu dokumente, sve to na istom kompu, i naravno, onda puknu cifru od 4000kn sa monitorom i svime. I onda niti jedan koji mu složiš ne valja... Zalosno ali jedan thread nemre pokriti sve mogućnosti (može, ali tko će se time bavit dan i noć?).
#7 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|