Citiraj:
Autor amd freak
(Post 650095)
Hvala mcg na negativnoj reputaciji....vjerovatno zato što nisam napisao da si ti sastavio ovdje neke konfe....al eto ja ču tebi baš dat pozitivnu....jer znam da znaš!
|
Budi tolko ljubazan i kloni se mene, moje reputacije i mojih postova. Ako te tolko yebe reputacija, ja ti bez problema dam svu svoju i nemaš brige. Ja sam ti lepo napisal u komentaru na onoj temi di si skopiral Razerov prijedlog. Ako on i drugi nemaju problema s tim da prepisuješ njihove konfiguracije u koje je uložen trud i znanje...njihov problem. Najlakše je skopirati od nekoga. Osim toga sličnih tema ovoj koju si ti otvoril je bilo i prije, pa su maknute, jer se te stvari prečesto mijenaju da bi bile sticky ili kaj ti ga ja znam. Ako bu ovaj podforum spal na to da se prepisuju postovi...ja se fino udaljavam od istog, a vi delajte copy-paste kolko vas volja.
Citiraj:
Autor amd freak
(Post 650095)
jer znam da znaš!A ovime samo dokazuješ kolko želiš biti najbolji i malo bahat na neki način!
|
Biser...ja sam na ovom forumu niko i ništ, a to kaj sastavljam prijedloge na način koji sastavljam to je moj problem i ja si tu nemrem pomoći. Evo obećajem neću više, da ne bilo da žicam reputaciju, pokušavam (po tebi) biti najbolji ili kaj ti ga ja znam.
|