|
![]() |
#121 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ma meni ti nije nista doslo postom...meni su ti na mail poslali ![]() jednostavno sam od pocetka s njima vrsio komunikaciju preko maila i ocito da je tako i ostalo ![]() ima kakvu ideju za racun sto gore pitam e da pitanje..ti si na optima flat mini paketu jelda? što je to "Ukupni noćni promet"? to je kod pregleda prometa nadam se da to nije flat jer sam spojen bio u 22:07 i probao sam nekaj otvoriti da povuce malo prometa...i nije mi se to uvrstilo u "nocni promet"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
noćni promet ti je flat i to bi trebalo biti od 22h do 7 ujutro.
![]() |
#124 |
Pod naletima kopita zla
|
znam sto je to ali mi je bilo tupavo sto domah ne pise ![]() nego..znali li netko odgovor na moje pitanje na stranici iza oce li mi doci full iznos od 70kn za optima mini flat ili? posto sam uzeo na polovici mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
naravno, kao i kod T-Coma, obračunsko razdoblje je od 1. do 1. i doć će ti račun za cijeli paket... jedino gdje se priznavalo djelomično plaćanje ako si aktivirao uslugu sredinom/krajem mjeseca je ona "brzina" koju bi ti obračunalo i naplatilo proporcionalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajd neka baš mi je drago što sve radi, večeras stara potpisala ugovor, sutra se šalje Optimi, juhu jedva čekam. @Hamm ako bude ikakvih problema samo javi ![]()
![]() |
#129 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo ukucao sam svoj broj ( Belišće ) a onda i od babe ![]() Ovi ozbiljno "gaze" a sad ćemo kroz mjesec dana vidjeti odgovor t-coma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Ljudi moji,evo čitam ovo i ne vjerujem. Jednostavno kako god ja sagledao stvari "realno"? T-đubre je i dalje monopolist na našem tržištu. Najradije bih da njima ništa ne plaćam;ali jednostavno smo općenito premalo informirani i zato se (još) ne upuštam u nikakve promjene,šrot ne želim,taman bio jeftin neznam koliko;ne želim telefonske šumove niti prekidanja,a ne želim niti preko SIP-a...zasad to o AMIS-u neznam potvrdno pa i ne predajem ništa. S druge strane Iskon me ne zanima apsolutno,oni jesu T-đubre... A gledam sad Optimum,mogu preko njih i telefon tj. tel. pretplatu,a opet za brzinu njihovog interneta plaćat T-đubru?;jer oni ipak koriste njihovu infrastrukturu koliko kužim...? A s treće odnosno četvrte strane gledišta (dakle nije ni tlocrt ni nacrt ni bokocrt... ![]() Pa dajte više nešto jeftino i dobro,i da je "sve u jednom"! a ne brzinu jednom,promet drugom,pretplatu trećem...ma sere mi se više od toga,nikad kod nas na zelenu granu sa telefonijom i internetom... Evo konkretno ja samo pretplatu T-Đubru plaćam 170 i kusur kuna....račun mi ne dođe ispod 400kn da ga j.ebem,a 450-500kn je neki prosjek... ![]() Dajte mi recite kako i šta da učinim,da čekam ovaj Metronet,ili šta i kako....???! Jer fakat sam lud više i ne modu živit više ovako,ubit ću se ![]() Ali ono,dođe mi sad stavrno da se momentalno prenacim na AMIS i ima valjda 1024/128 uz flat te tel. linija i sve za "svega" 120kn...pa kud puklo da puklo... ali onda opet,dali ću imati tel. bez šumova i delaya,dali ću imati caller ID,koje su mi cijene za pozive fixnu na mobilnu telefoniju i tri točkice i 3PM...ma ubit se odmah čim počnem o tom razmišljat,ko da nemam o drugim stvarima...
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Banned
|
Citiraj:
Znači sve plaćaš njima: Telefon + brzinu ( 512/128 ) = 100kn i recimo flat mini 70kn , u konačnici dobiješ za 170kn flat preko noći i 5GB za preko dana + telefon sa 50minuta mjesečno besplatnog razgovora unutar fixne mreže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
|
Fora,ali opet jbg kad mi nije dostupno... ![]() A i taj flat po noći mi je ono...ko' da curu moram pitat za je.bavanje noću,pa brate mili postoje noćne djevojke,aka kolgerle,aka riva i tri točkice...daj mi falt,a ne nekakve muljaže,šta ako hoću skidat danju a noću napokon počet spavat... : bonker :
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Premium
|
Citiraj:
Ili, ako funkcioniraš po principu "oderat ću ih za svaku kunu koju im platim" onda bdiješ do 1-2 ujutro i naslažeš toga za download do ujutro ![]() Ozy, mislim da bi se tebi u svakom slučaju isplatilo prebacit se na Optimu barem onaj start paket koji je 20kn ali 2GB + fair usage. Trenutačno ne postoji osoba u Hrvatskoj kojem se ne isplati zatražit login/password kod Optime, jer te oni ne obvezuju nikakvim ugovorom na njih se možeš ili ne moraš spajat, onako kako ti odgovara taj mjesec. : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
Opa bato....to je dobro,predobro. ![]() Juve hvala na informaciji i fala svima na savjetima,ima da im se predaje zahtjev. Samo onda se ne smijem za***at pa se spojit na net preko T-neta da mi đubrad ne naplati brzinu i onih prvih 20kn,jel tak...?
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Znači imaš dva načina: sve preko optime i t-scumu neplaćaš ništa a drugi je sa tim trafikom gdje t-scumu plaćaš brzinu a optimi promet. Spajaš se odakle god hoćeš sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo napokon i meni stigli podaci za spajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Premium
|
Citiraj:
inače, zvao sam Optima SZKda se raspitam kako dobiti username/pass preko e-maila radije nego običnom poštom (brže je, i sigurnije). ljubazna teta mi je rekla da ako sam naveo mail u prijavi, da će mi username/pass stić na taj mail. da li je to točno, vidjet ću za par dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zule
|
Par dana da ti dođe poštom sve potrebno, moraš napravit presliku osobne i to njima vratit s potpisanim formularom (kojeg si na netu ispunio). Meni je lik na helpdesku rekao da mogu faksirat sve njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Pod naletima kopita zla
|
što se tice spajanja usred mjeseca ![]() __________________________________ Poštovani, Za prvi mjesec korištenjaa usluge platit ćete iznos proporcionalan broju dana u kojima ste koristili uslugu. Lijep pozdrav, Antun Žugec Voditelj Tima Optima Telekom Sektor za brigu o korisnicima Telefon: 0800 0088 Fax: 0800 0087 E-mail: info@optima-telekom.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Premium
|
Citiraj:
to ne može nikako bit točno... to bi značilo da imamo jednog poštenog ISPa u Hrvatskoj, a to bi značilo kraj svijeta i apokalipsu : bonker2 nekako mi to ne drzi vodu... to bi znacilo da se spojis recimo 25. u mjesecu, platiš 11,67kn (70kn/30d=2,33) i imaš 5GB+noćni flat paket pet dana... a opet, možda mi je to toliko nepojmljivo jer su nas tako istrenirali T-Scumovci : lol2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | ||
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
a nadam se da bu došlo do kraja ovog meseca .. tak da se i ja morem onda oprostiti od 5gb t-com prometa ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Pod naletima kopita zla
|
samo jedna zamjerka na optimu sada sam doma dobio poštom papir na kojem su user i pass..te istali crap na ugovoru pise da je usluga kativirana 14.02.2007 a ja sma tek 15.02.2007 dobio user i pass preko maila...znaci datum aktivacije je netocan.-..i oni to dobro znaju bobo..stoga cu im napisati mail u kojem cu ih pitati sto oni zapravo zele s tim reci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Podaci dobiveni iz SZK Optima telekoma.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 16.02.2007. u 21:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Da ne otvaram novi topic, zanima me zna li tko nešto više o ovom OptiDSL-u? Unio sam svoj broj i piše mi da će mi biti dostupan za mjesec dana... t-comov-dsl mi nije dostupan?? kako oni to misle dovest do mene?vuku svoj link SAMO ZA MENE?? Hvala puno ![]() Inače, njihova SZK mi je nešto odlično.svaki put kad ih zovem, pomognu skroz i ljubazni su, ma sve pet, fakat...bez primjedbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Pod naletima kopita zla
|
pa ako kazu da ce biti za mjesec dana onda ce valjda biti..meni su rekli da cu od drugog mjeseca 2008.g moci korisiti njihovu brzinu...to ce biti mrak..da se rijesim T-coma u potpunosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|