|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
LCD Wide do 4000 kuna
Kakva su vaša iskustva. Trenutni favoriti: - Philips 200WP7 - Dell 2007FWP 4000kn je max gornja granica. Molim bez modela sa TN matricom. Zahvaljujem
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma gledo sam ovog della i nenormalno je dobar (doduše bio je 20" 4:3 model)... ne bi 2 puta razmišljao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Bolje bi ti bilo da tri put razmisliš. to froger: Ovako, ako ikako možeš nadodati 400-500kn preporučujem ti da uzmeš 20" NEC 20WGX2 - monitor je daleko bolji od oba koje si naveo. IMHO itekako se isplati nadodati tih 500kn (uostalom taj monitor ćeš lako koristiti 3 do 5, pa i više godina, tako da tih 500kn nije neka velika razlika). Razmisli o tome. Ako baš mora biti jedan od ova dva modela rekao bih Philips, samo je kod njega mali problem što dolazi u dvije verzije - sa S-IPS i s P-MVA matricom. Ukoliko možeš naći S-IPS model uzmi njega, isgurno bolji ubod od tog Della. No kao što sam rekao, mislim da je glupo zbog par sto kuna propustiti priliku uzeti NEC 20WGX2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
meni je bila i veca dilema od tvoje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57499 na kraju sam kupio kod Kodeksa dell 2007wfp (revA03), sve za 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
gorluk, philips dolazi samo sa S-IPS matricom, odakle ti sad taj PMVA? Philips je proizvođač S-IPS matrica, i njih stavlja u svoje monitore, ne PMVA... NEC ima brightness 470, što je jako čudno, i ipak previše za 20" dijagonalu monitora... na duži period, predstavlja mogući zamor očiju i metnje... smanjivanjem se to malopopravlja, lai je 470 uvijek 470, za razliku od svih ostalih proizvođača koji imaji oko 250-300... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Čovjek
|
Citiraj:
Kakve to veze ima? Ne može se tako generalno gledati na to. Philips 190P7ES koristi P-MVA matricu (M190EG01 V0), Philips 190X6FB koristi TN matricu, Philips 200WP7ES dolazi u verziji sa S-IPS i P-MVA matricom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako znati koja je matrica u Philipsu, da pitam prodavača? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Koliko ja znam u nas dolazi samo model s MVA matricom. Imam taj isti i monitor je dosta dobar, ima poprilično dobru sliku, nema refleksivni sloj kao Nec, odlična konstrukcija i 4 port usb hub. Ja sam svog platio negdje 3500-3600 kn, i za tu lovu nije bilo boljeg. Vidim da sad ima u M-computersa Dell 2007WFP za oko 3500kn. Ako je IPS matrica onda je odlična kupnja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
i opet, potkrijepi dokazima da stavlja P-MVA matricu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Čovjek
|
Citiraj:
![]() http://www.prad.de/guide/screen3254.html Dakle, po treći put: 20" monitor Philips 200WP7ES dolazi u verziji sa S-IPS matricom i u verziji s P-MVA matricom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
|
gorluk, ja se s prijateljem oko ovoga rasprravljam, i govorim isto što i ti, ali je on uvjeren da dolazi samo sa S-IPS... a prilično je upućen u monitore.... ja trebam dokaz da bh njemu dokazao... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|