![]() |
LCD Wide do 4000 kuna
Kakva su vaša iskustva.
Trenutni favoriti: - Philips 200WP7 - Dell 2007FWP 4000kn je max gornja granica. Molim bez modela sa TN matricom. Zahvaljujem |
ma gledo sam ovog della i nenormalno je dobar (doduše bio je 20" 4:3 model)... ne bi 2 puta razmišljao.
|
Bolje bi ti bilo da tri put razmisliš.
to froger: Ovako, ako ikako možeš nadodati 400-500kn preporučujem ti da uzmeš 20" NEC 20WGX2 - monitor je daleko bolji od oba koje si naveo. IMHO itekako se isplati nadodati tih 500kn (uostalom taj monitor ćeš lako koristiti 3 do 5, pa i više godina, tako da tih 500kn nije neka velika razlika). Razmisli o tome. Ako baš mora biti jedan od ova dva modela rekao bih Philips, samo je kod njega mali problem što dolazi u dvije verzije - sa S-IPS i s P-MVA matricom. Ukoliko možeš naći S-IPS model uzmi njega, isgurno bolji ubod od tog Della. No kao što sam rekao, mislim da je glupo zbog par sto kuna propustiti priliku uzeti NEC 20WGX2. |
Kak je rekao kolega Gorluk iznad, uzmi NEC 20WGX2. Monitor je fenomenalan. ;)
|
Citiraj:
|
meni je bila i veca dilema od tvoje...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57499 na kraju sam kupio kod Kodeksa dell 2007wfp (revA03), sve za 5. |
gorluk, philips dolazi samo sa S-IPS matricom, odakle ti sad taj PMVA?
Philips je proizvođač S-IPS matrica, i njih stavlja u svoje monitore, ne PMVA... NEC ima brightness 470, što je jako čudno, i ipak previše za 20" dijagonalu monitora... na duži period, predstavlja mogući zamor očiju i metnje... smanjivanjem se to malopopravlja, lai je 470 uvijek 470, za razliku od svih ostalih proizvođača koji imaji oko 250-300... ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kako znati koja je matrica u Philipsu, da pitam prodavača?
|
Koliko ja znam u nas dolazi samo model s MVA matricom.
Imam taj isti i monitor je dosta dobar, ima poprilično dobru sliku, nema refleksivni sloj kao Nec, odlična konstrukcija i 4 port usb hub. Ja sam svog platio negdje 3500-3600 kn, i za tu lovu nije bilo boljeg. Vidim da sad ima u M-computersa Dell 2007WFP za oko 3500kn. Ako je IPS matrica onda je odlična kupnja. |
Citiraj:
i opet, potkrijepi dokazima da stavlja P-MVA matricu.... |
žao mi je što nisam svjedočio tom nec-u... naslušo sam se o njemu dosta toga dobroga.
|
Citiraj:
http://www.prad.de/guide/screen3254.html Dakle, po treći put: 20" monitor Philips 200WP7ES dolazi u verziji sa S-IPS matricom i u verziji s P-MVA matricom. |
gorluk, ja se s prijateljem oko ovoga rasprravljam, i govorim isto što i ti, ali je on uvjeren da dolazi samo sa S-IPS...
a prilično je upućen u monitore.... ja trebam dokaz da bh njemu dokazao... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30. |