|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
best buy laptop
Pozdrav, imam na raspolaganju oko 7k kuna i htio bi uzeti neki laptop s kojim necu imati problema i biti miran neko vrijeme.. Molim prijedloge,dakle ne treba mi najnovije cudo tehnike,vec cisto ono da se na njemu moze programirati,surfati,znaci za igre mi ne treba... Ovaj Gericom Bellagio na 1,7GHz/256Mb/30Gb mi se cini cist ok,sta vi mislite o tome?Cujem da mu tipke bas nisu naj... Hvala na pomoci,Davor
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: best buy laptop
Citiraj:
stoga morati ces ili vise para ili zaboravit da ima grozne tipke ako i jesu grozne |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
BAS tako za 7 kn nemas bas neki izbor! i sam si hocu kupiti laptop , ali ne na tako sitne novce (ZATO STO SE NE ISPLATI, DOBIJES KANTU) das malo vise para i dobijes super latop! za sada mi se cini Gericom dobra marka (masterpice jako dobar model) , a sto se tice compak,Ibm,asus... previse love za sto dobijes ,trenutno se dvouim izmedu Gericom masterpice i compak evo n800v! STO RECI KOD COMPAKA .. DA JE JAKO GLUPo NADOPLATITI 1500+KN ZA DVIJE GODINE GARANCIJE ! cisto deranje kupcevog Đepa
![]() |
#4 |
Premium
|
Lap ne mora bit novi,moze bit i polovni,samo da je ok i da me posluzi neko vrijeme. Ne zelim davat vise love za nesto sto necu koristit. Sta su gericomi tako losi?Daj nek napise komentar neko ko ga ima..
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ja ti imam doma vec 7 godina hyundai notebook koji je yapravo gericom..osim problema s nekim zicama izmedju kutije i monitora sve radi super... a taj problem su ljudi vidli i na novijim gericomima.. po meni postoje laptopi i IBM...gericom je sa svima u rangu a van ranga je ibm..nisam istina isprobao i vidio cak niti sve vrste notebooka ali po onome sto su se ljudi cesto znali buniti da njihov ne radi to i to je moj presuceni odgovor cesto bio "ali na IBM-u to radi" vise manje su svi notebooci dobri ali samo je IBM iznad...znam da ce mnogi poludit na ovu izjavu ali kad cesto gledate 4 komada okolo shvatite koja je razlika izmedju njih i drugih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
imam Gericoma dvije godine i do sada nisam imao problema. Jedino mi je otišla baterija ali je bila pod garancijom pa sam dobio novu, u biti tip u servisu mi je rekao da je bolje izvaditi bateriju kad je komp na struji. Ako kupuješ gericoma pripazi kakav procesor ima, jer stavljaju i mobility i obične procesore ovisi o modelu. Kaj se tiče compak evo n800v kupio ga je frend prije par mjeseci i mene je oduševilo kaj je potpuno bešuman, a i puno se manje grije od gericoma. ![]()
![]() |
#7 |
Stane
|
pa bas i nije potpuno bešuman!!! cuje se kak disk rajca... ![]() prvo i naj bitnije kod laptopa , treba uzeti mobile od procesora ...tj kada imas stolni procesor u laptopu grije ko lud
![]() |
#8 |
Premium
|
Misllim da cu uzet belaggia,pa ajde ako ga netko ima nek napise kak se ponasa u praksi,sta valja,sta ne i dal je tipkovnica i ostalo ok. Thx
![]() |
#9 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
a kaj mislite o onim Astro laptopima u Ve-milu? Za cca 11k dlakavaca dobije se intel 2,4 sa 256 ddr-a, radeon mobility 9000, 40G hdd, modem i lan, 15 colni ekran, dvd-RW combo, tv-out, bla bla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
khm,dakle... ![]() mane koje sam ja uspio vidjeti kod belaggia su sto nema tv-out i ir,grafika mu je sherana i naravno tipkovnica opcenito je nekak cudna.. Ali imho za te pare je stroj cist ok,display je perfektan(akrive matrix fore i to..)..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Stane
|
ma nemoj kupiti Gericoma - balega , bolje uzmi masterpice ili onaj blockbuster=>taj je zakon
![]() |
#17 |
Premium
|
Čuj ja sam prošli tjedan ili prije dva, nisam siguan ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Premium
|
Zaboravih, bench na bateriju u PCMarku2002 (vidljivo ako imaš browser od PCMarka 2002)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|