|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Seagate ST3160811AS 160 GB problem
Evo kupio sam navedeni hard u ve-milu, u roku od 3 dana sam ga isao reklamirati zbog bad sectora, i ne samo to nego je hard blokao komp i u trenu kada je komp bio zablokan ispustao je cudne zvukove, kao da se ispočetka pokušava zavrtiti i onda nešto škljocne, također je u Health bar-u od HDTune-a imao žuto polje "Spin Retry Count", dobio sam novi, isti model... Sutra cu ga opet ici reklamirati, opet ista stvar, zamrzavanje, pogotovo kada igram WOW: axeman : , bloody strange sounds i bad sector, koji je jucer postojao a danas ga nema na tome mjestu... Ja mislim da je cijela ta serija diskova za smeće... Ima li netko od vas iskustva sa tim diskovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jesi ti siguran da te ne zeza napajanje npr?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
odi po još
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo da se ubacim i ja,imam navedeni hard meni se znalo dogodit komp je bil upaljen prek noći,probudim se ujutro lampica od harda opče ne svijetli tj "ne čita" komp je bil smrznut,to mi se več par put dogodilo...dali je posrijedi hard disk u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Meni su riknula 2 komada zaredom, Maxtor i Seagate Isti simptomi, metalni "klik" kao da glava preskoči i komp se zaledi. I jedno i drugo je bilo pod garancijom i zamijenjeno za novo ...nekako ![]() Citiraj:
PS: Od onda sam promijenio 15tak Seagatea (na provjerenim napajanjima) i nikad problema.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ne,sve dela na defaultu,niš clockano...čuj teško da mogu reklamirat ga,nemam dost jake "argumente"za moguću reklamaciju,ne događa se to nonstop kupil ga prije kojih 5-6mj.od onda mi se zmrznul 2-3puta.Neznam nekak mi je ta serija hardova čudna... a znakovi su bili:naravno smrznut komp uz zgašenu lampicu na hardu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ja bi reklamirao, poludio bih kada bih ostao bez podataka, a znao bi da sam mogao dobiti novi. Ako si ga uredno platio nema ti se HDD šta smrzavati u jamstvenom roku, makar on radio 24/7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
da,al ja recimo odfuram hdd na raklamaciju i velim tipu u čem je problem,oni bu ga testirali a hard kod njih može delat bez greške,na kraju bu tip rekel:hard je dobar tj ispravan...i kaj onda napravit?niš....čekat dok ti ne rikne i tek ga odfurat na reklamaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
A gdje si ga kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ali ukoliko odapne odoše i podaci, a ja si to ne mogu dopustiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Šta se tiče izgubljenih podataka, 45 gb mjuze sam stavio na dvde tako da nije bad, a ovo ostalo su bili dokumenti i jos mnogo stvari.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|