![]() |
Seagate ST3160811AS 160 GB problem
Evo kupio sam navedeni hard u ve-milu, u roku od 3 dana sam ga isao reklamirati zbog bad sectora, i ne samo to nego je hard blokao komp i u trenu kada je komp bio zablokan ispustao je cudne zvukove, kao da se ispočetka pokušava zavrtiti i onda nešto škljocne, također je u Health bar-u od HDTune-a imao žuto polje "Spin Retry Count", dobio sam novi, isti model...
Sutra cu ga opet ici reklamirati, opet ista stvar, zamrzavanje, pogotovo kada igram WOW: axeman : , bloody strange sounds i bad sector, koji je jucer postojao a danas ga nema na tome mjestu... Ja mislim da je cijela ta serija diskova za smeće... Ima li netko od vas iskustva sa tim diskovima? |
Jesi ti siguran da te ne zeza napajanje npr?
|
odi po još
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo da se ubacim i ja,imam navedeni hard meni se znalo dogodit komp je bil upaljen prek noći,probudim se ujutro lampica od harda opče ne svijetli tj "ne čita" komp je bil smrznut,to mi se več par put dogodilo...dali je posrijedi hard disk u pitanju?
|
ima doticni hard dva mjeseca i nemam problema
|
Meni su riknula 2 komada zaredom, Maxtor i Seagate
Isti simptomi, metalni "klik" kao da glava preskoči i komp se zaledi. I jedno i drugo je bilo pod garancijom i zamijenjeno za novo ...nekako :D Citiraj:
PS: Od onda sam promijenio 15tak Seagatea (na provjerenim napajanjima) i nikad problema. |
ne,sve dela na defaultu,niš clockano...čuj teško da mogu reklamirat ga,nemam dost jake "argumente"za moguću reklamaciju,ne događa se to nonstop kupil ga prije kojih 5-6mj.od onda mi se zmrznul 2-3puta.Neznam nekak mi je ta serija hardova čudna... a znakovi su bili:naravno smrznut komp uz zgašenu lampicu na hardu...
|
Ja bi reklamirao, poludio bih kada bih ostao bez podataka, a znao bi da sam mogao dobiti novi. Ako si ga uredno platio nema ti se HDD šta smrzavati u jamstvenom roku, makar on radio 24/7.
|
Citiraj:
|
A gdje si ga kupio?
|
ADM....
|
Citiraj:
|
ma gle ne velim da je hard na izdahu,neg sam samo naveo kaj se i meni znalo događat s tim hardom,nije to poziv na uzbunu da ga reklamiram,al ukoliko odapne zna se kam ide...
|
Ali ukoliko odapne odoše i podaci, a ja si to ne mogu dopustiti :)
|
nek proba odapet ak može:)..tak imam u planu još jedan hard uzimat..
|
Citiraj:
Šta se tiče izgubljenih podataka, 45 gb mjuze sam stavio na dvde tako da nije bad, a ovo ostalo su bili dokumenti i jos mnogo stvari.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:31. |