|
![]() |
#481 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
heeee-heeeeee same se šalim...cuga i pajcica stoje......
![]() ma...moral sam probat.....al znam da bi me bez obzira na snagu i veličinu v drek zakopali...pa kaj smo rekli,rekli sme.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Prigorec po defaultu
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 | |
Premium
|
Re: haaa.....? kaj si se ti učlanil da si našel shodno da se obračaš ovđe,rođo????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 | |
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: haaa.....? kaj si se ti učlanil da si našel shodno da se obračaš ovđe,rođo????
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Kaj se tiče škembe...ništ...buš moral sa špiglom ić na WC ....da ga možeš najti ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() kajeeeeeee,di ste suhozemci,vidim,male smo se raspustili,ha???kaj niste došli na "sekeli"pita moja.........hehehehe,baš se i niste pokazali da ste pravi prijateli.....morala je okolo susede i poštara iskati..... ![]() ![]() ![]() ![]() joj,tak su mojim butumbama išle sline i sam su mljackali kad sam spremal "zdravu" horvatsku delanciju od puajcice...čak su i pravovjerni......rekli da fino miriše ...dok nisu skužili kaj se cvrlji!!!!!:burn: :burn: ![]() ![]() uglavnom,celi kamp se je htel prebacit k nama vu bungalov na klopu,sam su mrnjafkali oko obloka kad sam delal klopu..... ![]() ![]() ![]() ![]() ehh,da 7 dana bez veze sa forumom...joj,moral bum brzo nadoknadit,makar ...vidim da se sam na žderonjama nekaj događa.....RAK nekaj mrnjafka okolo...priča gluposti i gricka nokte.......moram ga pitat ko je ono rekel da se može mitzeka ogovarat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Zakaj bi se hvalil. To je za nekog drugog. Meni se nekako ne gleda voda u kanti, ne mislim OC-ati, sve je tiho. Još da ove 2 mrcine deložiram na davno zamišljeno mjesto i sat bu mi najbučniji dio u sobi. Nešto si mislim da se nisi javio u subotu. Biti će da si trebao obavljati neke nevažne dužnosti a na forumu nisi bio. Sramota.
![]() |
#489 |
Premium
|
majko mila al mi je zal kaj sam prodal vodenjaru pa ovo cudo od RAK-a koje mi je posudil PARA uši ![]() Ah ništa ionako za dva-tri dana dolazi P4 pa se nadam tišini i brzini ![]() p.S: kako sam odvratan ![]() ![]() P.P.S: djubre (DR. Thermal) unatoč svojoj buci čist solidno drzi temperaturu 1800+@2030mh, 1,99V IDLE: 49 Full 56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj je to A model da mu moraš dat tak visoki napon pri 2030??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije A model nego B ali radi na 1.65 a GB ploca ima malo sjebano mjenjanje napona 5% 7.5% i 10% tako da nemožeš baš narihtat napon koji želiš! Ja zadovoljan a još zadovoljniji cu biti za dva tri dana kad stigne ovo! http://www.digit-life.com/articles2/msi-mega-pc/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Super Moderators
|
Ja držim 1.6v model 1800+ na 12x166 pri 1.65v i dela fino ![]() Išao je do 2300 ali sam mu morao staviti 1.98v...ploča mi nije ni htjela očitati temperaturu ![]() Kaj-dopizdio ti "veliki PC"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jedino mi je zao sto zasada taj megapc nema u ponudi plocu s podrskom za AMD procesore makar su najavili to za jesen (ovu). hebiga izgleda da cu ja kao jedan zadrti adm-ovac morati preci na Intela ( kad pogledam cijene procesora presece me u prsima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pazi da ga ne zgubiš u sobi ![]() pri tim temoeraturam anebuš imal problema s grijanjem po zimi :burn: , a po ljeti bu bil marac na naglo!:clap:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja i ovako nemam problema s grijanjem po zimi, kad se uguzis kod male u krevet nema zime za eskime! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kaje Mitzek kaj se hvališ? Da ti je tam bilo tak lijepo nebi se doma vrnul. Ali kak se meni vidi tam je opasnije nego tu pri nami kad si s KRAGUJEVKOM moral hodat. ![]() Da nisi možda vu Belfast zalutal.:clap: Nema veze nek si se ti nama vrnul prije Martinja na krvavice i buncek sa kiselim zeljem ili možda sekeli i restani krumpir. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#498 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() Al ima i to svoje prednosti mogel buš veš ekspresno sušit, sam lajnu razapneš prek tog čuda! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Prigorec po defaultu
|
ccccccccccc.
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Headbangig Grunf!
|
prfo se ja bum pripremil za martinje nakon kaj to sredim kak bog zapoveda tek tad se ja bum finno okrenul kolinju, a onda još malo seteit Svetega Martina... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Super Moderators
|
Re: ccccccccccc.
Citiraj:
A to da bumo jedan dan došli na sekeli-stoji ![]() Jer-jasno je ko dan da ga od tebe nebumo dobili ![]() ![]() ![]() Ono...nije bil još gotov...pa AMD-jac je prešel...kak jadan nebi prešel ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Super Moderators
|
E žderonje...ja sam lagano odlučio da budem danas na dijeti ![]() Ništa tipa pečeni pua-jcek i hrpa masnog krumpira. Nego faširanci...onak od kilice mesa, pire sa onim masnim vrhnjem-a ostatak vrhnja ide u špinat ![]() ![]() ![]() Možda i koja... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Dio se odmah napravi za špagače i smrzne u alu posudicama, dio ide u vrećice sirov pa u škrinju. I meni su se danas baš jeli špagaći...oni dugački sa rupom ![]() ![]() ![]() Ali više nije bilo meseka... Evo-još par minuta i moram ići tamfat krumpač... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#509 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Fino kad ga kuham stavim unutra vegete i malo sušenog povrća, ocijedim, stamfam sa vrhnjem...mljac... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|