|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Konfiguracija do 8000 kuna savjet
evo slazem frendu konfiguraciju koja treba biti do 8 tisuca kuna pa vas molim za neke eventualne savjete, evo slike konfiguracije iz linksa: ![]() da li mozda mogu uzet slabije napajanje, da li sve stane u ovo kuciste i slicno...bilo kakvi savjeti su dobro dosli, najbitnije je da je komp stabilan ali opet da moze gurat dobro novije igre i tako to... puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne isplatit ti se uzeti tog Tagana, pogotovo ne po toj cijeni. Uzmi Seasonic S12 380W (sasvim dovoljan za tu konfu) ili Seasonic S12 430W. Ostalo je manje više ok, iako bih ja promjenio to kućište. U Linksu imaš Lian Li PC-7 Plus, taman ga možeš ubosti s lovom koju ćeš uštedjeti na Taganu ukoliko uzmeš S12 380W. Kućište je IMHO predobro. Možeš slobodno uzeti i Artic Freezer 7 PRo - hladnjak radi jako dobro, na umjerenim okretajima je dovoljno tih, a hladi sasvim dobro. Košta oko 180kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
e zanima me jedna stvar, kad bi ja tako narucio komponente iz linksa, jel to oni sastave ili mi stigne svaka komponenta posebno pa si ja sam sastavljam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Dode ti sastavljeno ako tako zatrazis. Stigne ti za negdje 2 dana (pod uvijetom da su sve komponente odmah dostupne, ako nisu onda moras cekati od 5-7 dana-dok im stigne roba, sastave i posalju), a ako narucijes pojedinacne komponente i narucih ih do 11h stignu ti odmah drugo jutro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Dalje ako mu treba samo za igranje, a nema neke super zvucnike mozes koristiti zvuk sa maticne cisto ce mu biti dosta za igranje. I za pare kad izbacis Zvucnu i cooler ubodes jos 1GB vise i svi sretni ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|