![]() |
Konfiguracija do 8000 kuna savjet
evo slazem frendu konfiguraciju koja treba biti do 8 tisuca kuna pa vas molim za neke eventualne savjete, evo slike konfiguracije iz linksa:
http://www.trancepleme.com/bs/konfa.gif da li mozda mogu uzet slabije napajanje, da li sve stane u ovo kuciste i slicno...bilo kakvi savjeti su dobro dosli, najbitnije je da je komp stabilan ali opet da moze gurat dobro novije igre i tako to... puno hvala |
Stavi tu sliku u thumbnail ;)
Ja bi ofako ;):beer: |
Ovaj askijev prijedlog je ok, samo ne znam je li prijeko potreban x-fi jer ako uzme audigy se/4 moze se uzet 7900GS ili x1950pro.
|
Citiraj:
|
Ne isplatit ti se uzeti tog Tagana, pogotovo ne po toj cijeni. Uzmi Seasonic S12 380W (sasvim dovoljan za tu konfu) ili Seasonic S12 430W. Ostalo je manje više ok, iako bih ja promjenio to kućište. U Linksu imaš Lian Li PC-7 Plus, taman ga možeš ubosti s lovom koju ćeš uštedjeti na Taganu ukoliko uzmeš S12 380W. Kućište je IMHO predobro. Možeš slobodno uzeti i Artic Freezer 7 PRo - hladnjak radi jako dobro, na umjerenim okretajima je dovoljno tih, a hladi sasvim dobro. Košta oko 180kn.
|
ma daj omg u 8k komotno stane minimalno 7900gs ako ne i bolje. krati na tim coolerima ramima, zvucnoj, napajanju...svemu...
http://img129.imageshack.us/img129/5...du7fsl0.th.jpg |
e zanima me jedna stvar, kad bi ja tako narucio komponente iz linksa, jel to oni sastave ili mi stigne svaka komponenta posebno pa si ja sam sastavljam?
|
Dode ti sastavljeno ako tako zatrazis. Stigne ti za negdje 2 dana (pod uvijetom da su sve komponente odmah dostupne, ako nisu onda moras cekati od 5-7 dana-dok im stigne roba, sastave i posalju), a ako narucijes pojedinacne komponente i narucih ih do 11h stignu ti odmah drugo jutro...
|
Citiraj:
Dalje ako mu treba samo za igranje, a nema neke super zvucnike mozes koristiti zvuk sa maticne cisto ce mu biti dosta za igranje. I za pare kad izbacis Zvucnu i cooler ubodes jos 1GB vise i svi sretni :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |