Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.02.2007., 12:47   #151
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ja bum možda opet navratio do Saća na ćevape.
Sa debelim Mitzekom

bdw-za one koji se ne snalaze baš na forumu-lista moderatora i admina je tu:
http://forum.pcekspert.com/showgroups.php

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je online  
Staro 01.02.2007., 12:53   #152
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ja bum možda opet navratio do Saća na ćevape.
Sa debelim Mitzekom
Nebi bilo loše da ovaj topic ode u krivom smjeru pada ovdje otvorimo sestrinsku firmu "Žderonje" d.o.o, Zagreb, Bakina kuhinja, 1. stol br.1.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline  
Staro 01.02.2007., 13:04   #153
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Nego, Jelc, da te upitam, koliko triba platit Administratoru da promovira moderatora u super moderatora. Jer, ja za sebe mislim da sam baš super (cijeli), pa ako bi bilo moguće, nekako, šta ja znam, samo ne u naturi, da dobijem neku kvačicu kao i ti.

Ova saga o forumu još traje?! Evo čitam samo malo da se nasmijem.
Inače, imam sina od 5.5 godina. Slično se ponaša kao pojedinci na forumu. Ako mu nešto ne dopustim, a on malko nervozan, namusi se. Onda ga ja od***em stručno, pa je odma' dobar, jer vidi da mu nema smisla. E sad, kad tako mali bebač to brzo skuži, ne vidim zašto ne bi mogli neki koji su već veliki telci. :P
Staro 01.02.2007., 13:09   #154
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Citiraj:
Autor Rivi Pregled postova
Ova saga o forumu još traje?! Evo čitam samo malo da se nasmijem.
Inače, imam sina od 5.5 godina. Slično se ponaša kao pojedinci na forumu. Ako mu nešto ne dopustim, a on malko nervozan, namusi se. Onda ga ja od***em stručno, pa je odma' dobar, jer vidi da mu nema smisla. E sad, kad tako mali bebač to brzo skuži, ne vidim zašto ne bi mogli neki koji su već veliki telci. :P
Ja bi stavio ovaj mali dodatak u pravila foruma:
# Radite kako vam Moderator kaze!
# Ako vam Moderator ne odgovori na pitanje, pitanje je vec odgovoreno na forumu.
# Ne saljite glupe email poruke ili PM moderatorima jer to neće dobro završiti po Vas.
# Ako je odgovor na Vase pitanje vec na Forumu, mozete da dobije privremeni ban za glupa pitanja.
# Ako vam nalog ne radi - pomirite se sa sudbinom da ste izbrisani ili bananirani ili da postoji dobar razlog zasto ne mozete da se ulogirate.
# Ako ne koristite nalog duze od 2-3 meseca, bicete izbrisani.
# Nikada nemojte da se suprodstavljate Moderatorima, pa i ako mislite da nisu korektni.
# Moze da se desi da moderatori nisu korektni prema Vama, ali to rade da bi ostalim korisnicima bilo BOLJE.
# Vazna je zajdnica , a ne individualni korisnici. Favoriti ne postoje!
# Ako moderator izmisli jos neko pravilo sto ovde nije napisano, mojne se suprodstavljate... slusajte moderatora.

Jako dobro.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Amdejac je offline  
Staro 01.02.2007., 13:09   #155
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Rivi Pregled postova
Nego, Jelc, da te upitam, koliko triba platit Administratoru da promovira moderatora u super moderatora. Jer, ja za sebe mislim da sam baš super (cijeli), pa ako bi bilo moguće, nekako, šta ja znam, samo ne u naturi, da dobijem neku kvačicu kao i ti.
5% Supermoderatorske plaće ide Toru, 5% Horzi.
I još mi je ostalo para za novi monitor i hard...
Beren mi je još davno obećao kupit Nvidia grafu ali još ništa od toga

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je online  
Staro 01.02.2007., 13:24   #156
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Mali OT,već mjesec dana neuspješno tražim nekoga iz Zg,da mi montira VF700Cu na X800XT PE,pa eto ako ima netko viška vremena,nagradim ga jasno za trud..50kn..nek se javi na PM

Zbilja mi je bezveze da stoji u vrećici od linksa otkad sam ga kupio,meni je bed petljati jer nikad to nisam radio..a koliko čitam po netu,to je 10min posla..

Eto,isprike na OT..kad ima na jednom mjestu toliko rep up usera,neka se javi netko da pomogne..nagrada 50kn..
thedream je offline  
Staro 01.02.2007., 13:45   #157
Jelc
Super Moderators

A isusatiboga...donesi ga na Žderonje skupa sa alatom pa će ti to napraviti doslovno bilo tko..

Jelc je online  
Staro 01.02.2007., 13:56   #158
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ak si negdje blizu Remize ili Trešnjevačkog placa, cimni me na PM pa ćeš i tih 50kn ušparat...
Staro 01.02.2007., 14:42   #159
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ak si negdje blizu Remize ili Trešnjevačkog placa, cimni me na PM pa ćeš i tih 50kn ušparat...
Imaš PM

@Jelc ..nevjerojatno je kako najlakše stvari ponekad taaako teško napraviš..ili nađeš ljude za to..
thedream je offline  
Staro 01.02.2007., 15:22   #160
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

decki, citajuci sve ovo zakljucila sam da je i meni vrijeme da odem odavde...u reputaciju mi konstatno stizu crveni kartoncici s napomenama da sam "glupa ko noc" ili "glupa isto kao i bugica" i slicno, pa sam ja zakljucila da meni ipak nije mjesto ovdje...

...tako.. da...ode ja na rucak i vracam se nakon pauze...

: p
flare je offline  
Staro 01.02.2007., 16:01   #161
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Dobar tek.
atha je offline  
Staro 01.02.2007., 16:03   #162
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ne razumijem zašto se vi ljudi uopće toliko sentimentalno vežete za glupost zvanu "forum"? Mislim,sad ovaj kao da se razvodi,kao da je u braku pa odlazi,rastavlja se...

Ja sam tu već neko vrijeme i dobro se sjećam svih ljudi,koje sada nema...pa što? Uopće me to ne dira... Meni je forum čisto radi nekakvih izvora informacija,nekakve mogućnosti oglašavanja itd...Znao sam biti puno aktivniji nego sada,ali nema smisla.Ovi šta s 30 ili 40 godina vise na forumu kao nekakvi moderatori/administratori me jednostavno zadivljuju,osim slobodnim vremenom kojeg toliko ni ja s 20/21 godinom nemam,zadivljuju me i mentalnom zrelošću,ovdje se svakodnevno prepiru s predpubertetskom djecom.

Forum je za mene apsolutno nebitna i sporedna stvar koja tu i tamo dobro posluži za nekakav support ili savjet.Visiti svaki dan po par sati krvavih očiju,bolnih prstiju,prvo je psihijatrijski slučaj,jer to jednostavno nije normalno,drugo socijalni jer ja neznam od čega takvi ljudi žive,pogotovo oni s vlastitom obitelji i zrelijoj dobi.

...
slažem se,opterećivati se oko foruma,bolje s curom provoditi vrijeme nego razbijati glavu zašto netko pita 50 puta istu stvar i otvara postove već postanog,naravno da će povećanjem članova pasti kvaliteta,nisu svi rođeni informatičari sa super zanimljivim postovima znanjem i odgovorima.
demetrius je offline  
Staro 01.02.2007., 16:08   #163
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Lesa Pregled postova
Batinića (srednji, sistem sala avatar) već dugo ljudi znaju po usenetu, kao i Marka Superannowna prije dolaska ovdje vrijeme je da su napredovali iz te kaljuže na pošten forum. Probaviš tamo par dana i skužiš kako se brzo puni filter u Outlooku...ovo je idila prema ondašnjim moronima..
Sad, osobno mi je i Usenet i forum u biti isto, samo je forum malo vise fancy. U boji i to.

Problem je u tome sto je pracenje foruma teze, posebno za nas koji imamo uzasno malo vremena za to, a kad nas jos uz to ne interesira nikakav flame i neke druge opcepopularne price tesko je ocekivati brdo postova.
Staro 01.02.2007., 16:14   #164
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor flare Pregled postova
decki, citajuci sve ovo zakljucila sam da je i meni vrijeme da odem odavde...u reputaciju mi konstatno stizu crveni kartoncici s napomenama da sam "glupa ko noc" ili "glupa isto kao i bugica" i slicno, pa sam ja zakljucila da meni ipak nije mjesto ovdje...
lmao, yes, mi žene smo glupe ko noć. šta se uopće pačamo di nam nije mjesto? : bonker :

kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much".
Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta
Ladybug je offline  
Staro 01.02.2007., 16:25   #165
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kad odem na reputacije i pogledam koje imbecilne poruke ljudi ostavljaju na repp. bodove ove vaše glupa si ko noć dođu kao kompliment. A uostalom, valjda gledaju u ogledalo pa im izlazi njihova feminiziranija strana na vidjelo, pa ih uhvati panika, pa svojoj ženskoj strani daju negativnu repp. Ma, ko zna što im se događa u glavama. Jedan dan kad mi dignu tlak dovoljno jako budem napravio top listu. Javnu. Pa da onda vidimo junačine.

Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima. Glupa si ko noć, kako dubokoumno i duhovito. ne., a stvarno si glupa, mrzim strumfove. Da mi je samo znati kolika muda imaju ti likovi i jel se hoće možda javno predstaviti...
tor je offline  
Staro 01.02.2007., 16:28   #166
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
lmao, yes, mi žene smo glupe ko noć. šta se uopće pačamo di nam nije mjesto? : bonker :

kako bi rekao jedan smješni crnac "suck his dick, play wit his balls, fix him a sandwich and don't talk so much".
Ak si i glupa ko bugica, već si pametnija od autora (i tvoje i moje reputacije lol) tri puta

Svakom tko ima ista protiv zena u IT-u saljem poziv da dodju k meni u firmu pa da vide sto i kako zene rade.
Bez ikakve zezancije. A onda cemo vidjeti sto oni mogu. : baad :
Staro 01.02.2007., 17:13   #167
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
meni je zanimljivo vidjeti da admini (tocnije tor danas) ne zele vidjeti sto drugi misle o njima!

p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!

DenisZ:
Tomo je offline  
Staro 01.02.2007., 17:22   #168
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

S obzirom da je nazvao moderatore sa "gamad", nije niti čudno. Zašto odmah nije na tom svom postu rekao athi ili Riviju da ga se okane ? Nego je još priznao grešku i stavio smajlića na kraju ?

A koliko vidim, dečki su samo rekli da baš i nije to napisao čitljivo i odmah su bahati ?

Mada, nije sada važno jer je i Denis je odlučio otići...
Staro 01.02.2007., 17:27   #169
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Autor Tomo Pregled postova
meni je zanimljivo vidjeti da admini (tocnije tor danas) ne zele vidjeti sto drugi misle o njima!

p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!

DenisZ:
Da, ja sam ga obrisao. Što ti imaš protiv? Zar stvarno misliš da sam ja balavi klinac kojem je stalo što ti ili tamo neki DenisZ misli o meni? Ili, da mi je stalo do repp. bodova kao tebi? Ili, da nemam pametnijeg posla nego trošit svoje privatno vrijeme na tebe objašnjavajuči svoje postupke?

I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim? Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati. Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove.

Lik je sam napisao da želi otići. To ću napraviti ubuduće sa svim likovima koji odluče javno istrest svoje životne frustracije na ovom forumu. Ovo nije ustanova za liječenje problema, ovo je forum o računalima i takav će i ostati.
tor je offline  
Staro 01.02.2007., 17:28   #170
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ...

btw: kako ubuntu ide?
Tomo je offline  
Staro 01.02.2007., 17:28   #171
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
Curice, kaj se tiče vaših crvenih kartončiča, zanimljivoje da imate samo 100 tinjak puno crvenih a 7 reputation points, dok drugi, sa 2000 postova nemaju ni 5.

tak da mi to bas ne grmi, ta izjava da dobivate samo crvene kartončiće, jedino ak vas sad ovi lumeni sa 43 reputation points nisu nagradili nakon jadikovanja

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 01.02.2007. u 17:45.
BrunoZG je offline  
Staro 01.02.2007., 17:30   #172
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
ma nezelim ulaziti u post dine, samo mi je bzvz kaj je pobrisan, ovo je FORUM i svatko ima svoje misljenje,... mozda je decko "ostrije" napisao post, ali to zasigurno nije razlog da se editira ...

Moja zadnja rečenica ti je sve objasnila. Bar mislim.
tor je offline  
Staro 01.02.2007., 17:32   #173
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Citiraj:

Vrijeđanje ili bilo kakvo omalovažavanje je pravilima zabranjeno. Post je izbrisan sa razlogom.

P.S. Dođi na ICQ pa ću ti reć kako Ubuntu ide, *ebe me ko malog majmuna. Moram kakti 180MB update-a skinut. Znaš da hoću
Staro 01.02.2007., 17:37   #174
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Da, ja sam ga obrisao.
Post je editiran, nije izbrisan!

Citiraj:
Što ti imaš protiv?
Nista efikasno ...

Citiraj:
Zar stvarno misliš da sam ja balavi klinac kojem je stalo što ti ili tamo neki DenisZ misli o meni?
Di sam ja to spomenuo?

Citiraj:
Ili, da mi je stalo do repp. bodova kao tebi?
Puca mi labud za reputaciju, ionako ne vjerujem u nju, jerbo je nemoguce da odredeni korisnici imaju toliko reputacije!

Citiraj:
Ili, da nemam pametnijeg posla nego trošit svoje privatno vrijeme na tebe objašnjavajuči svoje postupke?
cuj, koliko vidim imas vremena!

Citiraj:
I tko si ti da ikoga nazivaš jadnim?
Koga sam ja to tocno nazvao jadnim? Malo si se zaje.ao ... Ajmo polako kroz recenicu, boldat cu kljucne rijeci da ti bude uocljivije!
Citiraj:
Citiraj:
Prilično bahato ponašanje za nekoga kao ti, moram priznati.
Cuj, istina nekada zna boljeti,...

Citiraj:
Čelinici ove zajednice nisu napravili ovaj forum da bi likovi kao ti imali prostora za ovakve postove.
Ah, kada je bal, nek ***al ...
Tomo je offline  
Staro 01.02.2007., 17:45   #175
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam. Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to? Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...
tor je offline  
Staro 01.02.2007., 17:49   #176
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Meni je jadna ova tvoja spika.
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user...

Pazi ovo "Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini"

c/p sa foruma na kojem si TI moderator.
Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih"
Koliko vidim i car Fleks je u banani...
Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu???

Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan???

Brijem da nisi.

Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pušta Dragu da posta???

Malo su ti drugačiji kriteriji izgleda...

Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku.

Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije.

Jelc je online  
Staro 01.02.2007., 17:53   #177
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Citiraj:
Kako vidim ti imaš vremena za ovakve stvari no, na tvoju veliku žalost - ja nemam.
Vjeruj mi, stvaro nemam! Evo ovo je mislim prvi dan u godini da sam doma u ovo vrijeme i da zujim!

Citiraj:
Kad si već tako spreman na borbu za "prava potlačenih" osnuj svoj forum pa budemo razgovarali o ovim stvarima. Što kažeš na to?
Jednostavno nemam vremena za takve stvari! I ne zalazem se ja za prava potlacenih, vec samo da sve bude pravedno i transparentno!

Citiraj:
Lako se ovako postavljati (mislim na tvoje: p.s.: ak se ovaj moj post kazni (na bilokoji nacin - repucatija, ban, PM, mail,...) znaci da su celnici ove zajednice unajmanju ruku jadni!), baš me zanima kako bi ti reagirao na mom mjestu? A kada ja napišem nešto onda ispadnem bahat, zar ne...
Ja uvijek prihvatim kritiku, bila onda dobra ili losa! nismo svi savrseni, osim mozda drage, ali to sada nije bitno! zasto me netko ne bi ispravio ako pogrijesim negdje? Pa ako sam admin ne znaci da nisam covjek. Grijesim!

Sto se tice mog p.s.:-a, postavio sam se tako bas iz razloga da vidim reakcije, jer mi sada nije jasno zasto ne editiiras post isto kako si editirao od Dine?
Tomo je offline  
Staro 01.02.2007., 17:54   #178
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Zanimljivo je vidjeti kako se na obje članice foruma kelje dva ista nicka, s sličnim komentarima.
Zakaj im fino ne ukineš mogućnost davanja reputacije? Još im i njihovu (jer očito da pate na sve te brojčeke i kartončeke) srežeš na nulu i boli te briga. Jedno je dati negativnu reputaciju razno-raznim biserima koji zaslužuju, ali iživljavat se na nekome samo zato jer im je to fora ili su nadrkani sami na sebe, pa lutaju forumom u potrazi za žrtvama...to je betežno. I još k tome iživljavaju se na reputaciji pripadnica nježnijeg spola, koje su i ovak u manjini na ovom forumu i sam bog kaj ih ima i tolko kolko ih ima.

Onda se neko ide čudit kak nema puno ženski na ovom forumu i općenito bilo čemu vezanom za informatiku/računala. Pored takvih pacijenata, ništ čudno. Cure/žene fino dojdu/registriraju se, pitaju i postaju ono kaj ih zanima i onda se najde grupica, pa ih maltretira...i to prek reputacije. Kriminal čisti...
McG je offline  
Staro 01.02.2007., 17:57   #179
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Zakaj im fino ne ukineš mogućnost davanja reputacije?
I ja i Tor smo mišljenja da to treba ukinuti.
Ako se vrhovnik složi nadam se da to nećemo više morati gledati. :-)

Jelc je online  
Staro 01.02.2007., 18:03   #180
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Citiraj:
Meni je jadna ova tvoja spika.
Meni nije

Citiraj:
Pogotovo ovo sa reputacijom-a negativnu ti može dati svaki user...
Znam,... Ciljao sam vise na ban!

Citiraj:
c/p sa foruma na kojem si TI moderator.
Dragu ste banali jer je rekao "ima tu i glupih"
Netrebas upotrebljavat velika slova za "TI" znam JA di sam moderator

banali smo ga zbog drugih stvari! Ali izmedu njih je bila i ta, tocno!

Citiraj:
Koliko vidim i car Fleks je u banani...
Da, bas mi je zao sto ste ga banali, I wonder why je u banu

Citiraj:
Sad mu je Tor obrisao post jer je napisao za athu i Rivija da su gamad a ti odmah osuo paljbu???
Ne ja sam samo vratio post tamo di mu je mjesto

Citiraj:
Kad su zatvorili knjigu žalbe na moderatore-da li si se onda bunio na Vedrana da je jadan???
Nisam jer sam bio 2 mjeseca na forumu kada se to dogadalo pa mi se nije dalo mjesat!

Citiraj:
Brijem da nisi.
Dobro brijes!

Citiraj:
Tamo isto kurite Dragu (i ti između ostalih) a tu se prigovara za spam i zašto se uopće pišta Dragu da posta???
Pa kurimo ga! Prije smo se trudili objasnjavati, ali smo shvatili da on jednostavno nemoze shvatiti i da pici po svom! pa zasto ne! Sam si to trazi!

Citiraj:
Da je to napisao neko od ljudi koje osobno poznam a rade tamo shvatio bi to kao dobronamjernu kritiku.
A zasto ne bi prihvatio od totalnog John Doea? zasto moja kritika ne bi bila pozitivna?

Citiraj:
Ovoko to shvaćam samo kao pokušaj provokacije.
To kako ti shvacas je tvoja osobna stvar!
Tomo je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na