|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Slušalice otvorenog tipa - koliko su glasne za okolinu?
Kuća u kojoj živim jaaakoo je slabo izolirana i brinem se hoće li se, pri relativno glasnijem slušanju, čuti u drugoj, susjednoj sobi (dijeli nas zid)?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Šansa da će se zvuk ćut u drugoj sobi je po meni samo teoretska... Ako pak živiš sa noise freakovima onda bi najbolje bilo da slušalice poslušaš pa sam doneseš zaključak ![]() Btw o kojem se modelu otvorenih sluša radi?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Kroz sami zid se sigurno nece cuti jer van izlaze samo vise frekvencije, koje se izvana cuju kao neko krestanje. A one se vise odbijaju nego da prolaze "zidove" kao bas. A ako imas otvorena vrata od te sobe i od druge sobe a vrata su jedna do drugih tad je moguce da bi se culo u drugu sobu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Razmišljam o HD 515 ili HD 555. Za njih znam da su mi udobne, a višesatna udobnost mi je vrlo važna tako da sam se ograničio samo na njih.
![]() |
#5 |
Unregistered User
|
Evo ja imam 595, komentari su suvisni ![]() Pocele su mi "radit" ok tek nakon 4 dana konstantnog slusanja. Treba im malo da se usviraju. Tako da racunas na to da ce ti kasnije bolje svirat. Prvo zvuk bude malo meksi i maljaviji, prostor cudan. Kasnije bude precizniji i odredeniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije prvi koji u kontekstu slušalica spominje sound stage.... Ni meni ta dva pojma nisu baš bliska ![]()
![]() |
#8 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
Naravno da nije tako dobro kao na zvucnicima, a i sami zvuk na njima mi je poprilicno bolji od ovih sluski. (Skuzio bi i amater) No uzete su iz potreba i sluze odlicno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|