|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
receiver...koji??
evo vrlo vjerovatno cu imati doma Focal Jmlab Chorus S 726s floorstandere tako da moram poceti razmisljati o receiveru...Inace kanim jos uzeti 706s i kroz netko vrijeme cc700...Za niske tonove ce se pobrinuti kao sto neki vec znate Focal jmlab Chorus S sw700s woofer... evo ovaj mi se jako svidio: sony str-da1200es Dobitnik nagrade u britanskom What Hi Fi? casopisu... http://www.sony.hr/view/ShowProduct....inema+Receiver 2600kn Sad ako tko ima konstruktivan prijedlog neka se izrazi...svaka pomoc je dobro dosla... i jos jedna stvar... da li me moze netko ukratko uputiti u izradu zvucnickih kablova od utp kabla?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Mmmmm 15kg. Fino. Vjerojatno je dobar taj Sony. Za tu lovu (2600kn) ima da rula. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
fanATIčni AMDovac
|
http://www.focal-audio.ru/home/chorus_s/ evo ako nekog zanima da vidi stvaaaaaaaaaaarno kvalitetne slike tu ima cijela linija Focal Jmlabovih zvucnika u razlicitim pozama.... uzivajte ![]() p.s. jos nisam dobio suvisli odgovor za utp kablovinje EdiT ne ono je bilo samo na subwoofer testu.inace je od frienda... imao sam priliku kupiti ali radije budem uzeo 726s jer mi je to jedinstvena prilika...evo slika ako te interesira 56k Warning!!! http://www.focal-audio.ru/files/339_1.jpg
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fanATIčni AMDovac
|
ma nisam to uopce gledao...to si preko nabava.net gledao ili? ja gledam samo ducane koji su kod mene i gledam sto se tamo nudi... kakvu sam glupost nasao...U zg-u u ovlastenoj trgovini Sony-a str-dg500 dodje 2100kn a u koprivnici u !!!!!!!!!!pevecu!!!!!!!! 1499 - 10% popusta za cash. LOL teski... i daj si brij nadje se neki nesretnik koji nema pojma i to mu namjeste za vecu cijenu : bonker :
![]() |
#10 |
fanATIčni AMDovac
|
vidim da si prihvatio moju ispriku... hvala puno za link... nego reci neki komentar na ovaj sony i ovaj denon...zanima me sto imas za reci
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
denon ili marantz...ako se eventualno mozes rastegnuti harman/kardon |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fanATIčni AMDovac
|
harman kardon iz principa ne kupujem...limit mi je negdje 2300-2600kn jer kao sto rekoh moram pljunut masne pare za 726s... e da...sto se tice utp-a... uzmem bilo koji? pitam jer nisam nasao dvije razlicite vrste bar ne tu u kc...
![]() |
#14 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Pa to se radi s 'standardnim' Cat 5 ili Cat 5e ...
![]() |
![]() |
#15 |
fanATIčni AMDovac
|
![]() |
#18 |
fanATIčni AMDovac
|
znam jako je lijep i po specifikacijama i po izgledu... premisljam se...ali prvo pokusavam rijesiti ovo sa 726s pa kad dodju onda idem kupiti...a do onda vec i cijene padnu malo... bar se nadam ![]()
![]() |
#20 |
fanATIčni AMDovac
|
napisao sam na onoj temi ali za one koji nisu culi mogu dobiti 726s za 5000kn rabljene malo ili kupiti nove 716s za 5800kn. pa si vi razmislite....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|