![]() |
receiver...koji??
evo vrlo vjerovatno cu imati doma Focal Jmlab Chorus S 726s floorstandere tako da moram poceti razmisljati o receiveru...Inace kanim jos uzeti 706s i kroz netko vrijeme cc700...Za niske tonove ce se pobrinuti kao sto neki vec znate Focal jmlab Chorus S sw700s woofer...
evo ovaj mi se jako svidio: sony str-da1200es Dobitnik nagrade u britanskom What Hi Fi? casopisu... http://www.sony.hr/view/ShowProduct....inema+Receiver 2600kn Sad ako tko ima konstruktivan prijedlog neka se izrazi...svaka pomoc je dobro dosla... i jos jedna stvar... da li me moze netko ukratko uputiti u izradu zvucnickih kablova od utp kabla? |
Mmmmm 15kg. Fino. Vjerojatno je dobar taj Sony. Za tu lovu (2600kn) ima da rula.
|
Ma dvoumim se... ja bi denon al ***iga ispod 3000kn takve klase nema...a malo budem kratki s parama...5000kn mi ode na 726s...
|
Micek kc uzmi si taj Sony str-da 1200es, ja imam sony str-de497 koji mi super a taj 1200es mora ubijat.
|
Micek zar ti nemaš sony str-da5000es av pojačalo
|
http://www.focal-audio.ru/home/chorus_s/
evo ako nekog zanima da vidi stvaaaaaaaaaaarno kvalitetne slike tu ima cijela linija Focal Jmlabovih zvucnika u razlicitim pozama.... uzivajte :beer: p.s. jos nisam dobio suvisli odgovor za utp kablovinje EdiT Citiraj:
|
|
ma nisam to uopce gledao...to si preko nabava.net gledao ili?
ja gledam samo ducane koji su kod mene i gledam sto se tamo nudi... kakvu sam glupost nasao...U zg-u u ovlastenoj trgovini Sony-a str-dg500 dodje 2100kn a u koprivnici u !!!!!!!!!!pevecu!!!!!!!! 1499 - 10% popusta za cash. LOL teski... i daj si brij nadje se neki nesretnik koji nema pojma i to mu namjeste za vecu cijenu : bonker : |
Citiraj:
klik |
vidim da si prihvatio moju ispriku...
hvala puno za link... nego reci neki komentar na ovaj sony i ovaj denon...zanima me sto imas za reci |
denon ili marantz...ako se eventualno mozes rastegnuti harman/kardon
|
Micek focal zvucnici su super kvalitetni,jako dobar odabir.
|
harman kardon iz principa ne kupujem...limit mi je negdje 2300-2600kn jer kao sto rekoh moram pljunut masne pare za 726s...
e da...sto se tice utp-a... uzmem bilo koji? pitam jer nisam nasao dvije razlicite vrste bar ne tu u kc... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ma cuo sam al ono iz principa ih nebi uzeo harman kardon... ipak su mi drazi marantz i denon... a daj reci neki komentar za ovaj receiver...mislim ovaj sony-ev |
Ma kakav harman-kardon, ni slucajno.
Onaj Denon u Komtehu je jako dobra kupnja. |
Nisam gledao na nabavi. Osobno mi se taj denon sviđa. I kad se radi o denonu nema razmišljanja.:D
|
znam jako je lijep i po specifikacijama i po izgledu...
premisljam se...ali prvo pokusavam rijesiti ovo sa 726s pa kad dodju onda idem kupiti...a do onda vec i cijene padnu malo... bar se nadam :D |
Moj savjet ti je da uzmes 716 S. Razlika u cijeni je garant cca 1000kn...
|
napisao sam na onoj temi ali za one koji nisu culi
mogu dobiti 726s za 5000kn rabljene malo ili kupiti nove 716s za 5800kn. pa si vi razmislite.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |