|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() selim se ovih dana, i ima priliku staviti komp na lođu. normalno monitor i tipkovnica bi išli u stan, ali bih komp mogao staviti van. da li bi mo to što smetalo? ako temperatura padne ispod nule, ili velika vlaga u zraku? što mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
nista mu ne bi smjelo biti, meni je balkon skaldiste komponenti, jedino kaj lim zna zahrdjat vani ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
aj još netko, jer bi mi ovo riješilo veliki problem mjesta us tanu, a komp bi bio nečujan... vjerojatno bi onda i radio 24/7/365 dana u godini.... ali me strah tih niskih temperatura i Vlage.... ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Brijem da bi veci problem bio kada bi ga hladnog izvana uneso u toplu prostoriju, onda bi se navlazio :confused:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni komp koji sluzi kao router stoji vec dvije godine na balkonu u kutiji.Do sada nikad nije bilo problema i sve radi 24/7.Mislim da bi najveci problem mogla biti vlaga u zraku zato sam taj komp stavio u kutiju i obljepio sve rupe duct tapeom da bude sto vise zatvorena.Ventilacija i zagrijavanje mi nisu problem jer se radi o celeru 400 s max 10-15% opterecenja.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto sahranismo je ![]() ako bi tisi komp, nema ti druge do stisavanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam stavljao i kompove u kutije za struju i to dosta jace od ovog mog ali je problem kvalitetno rijesit ventilaciju preko ljeta.Preko zime se dosta grije i zato mu ne smeta vlaga u tolikoj mjeri da bi se nesto pokvarilo u nekom razumnom roku ali ljeti nastaju problemi jer se temp. zna dici i do 80 u kutiji.
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
srv - ma tih je meni komp i sada jako. svi koji su bili kod mene mogu potvrditi. nego sam ja htio apsolutnu tišinu, a i višak prostora bi mi jako dobro došao.... ovako ću najvjerojatnije krenuti u slaganje barebone konfiguracije... da mogu staviti na stol kućište... plosnato desktop me ne privlači.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|