|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Kaspersky+IE Explorer+Firefox+Pc Expert forum
Evo od neki dan ne mogu otvoriti stranice foruma ni sa jednim web browserom,ali kad iskljucim Kaspersky Internet Security onda mogu sa IE Explorerom i Operom,dok Firefox i dalje zeza.Napominjem sa svi programi imaju acces internetu ,tj. nisu blokirani.Ostale stranice na webu se otvaraju bez problema i sa upanjenim KIS om. Jel zna netko u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Win firewall isključen? nVidia FW deinstaliran? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Firewall od nvidie koji dođe u driverima za matičnu ploču, a koliko vidim u sigu ti imaš jednu takvu. Po defaultu, nvidida chipset ima kakti hardverski firewall u sebi ali nikada nije, a kako stvari stoje niti neće, dobro raditi. Bilo je raznih problema s njime, od korumpiranih download fajlova pa do klanja s drugim programima, softverskim firewallovima itd...Uglavnom, nije stvar koju treba imati na kompu. Kako maknuti? Mislim da je najpametnije kompeltni deinstal nVidia drivera, malo počistiš s Driver cleanerom, nanovi instaliraš drivera za chipset, ali tad kada te pita želiš li staviti nVidia FW Manager (ili tak nekako) ti odlučno stisneš na NO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
tor, tor.. pa otkad to nf2 chipset ima firewall? ![]()
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Pošto je Hrubi riješio svoj problem nadam se da nije problem ako pitam jednu stvarčicu i malo sebi okrenem temu: Citiraj:
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|