![]() |
Kaspersky+IE Explorer+Firefox+Pc Expert forum
Evo od neki dan ne mogu otvoriti stranice foruma ni sa jednim web browserom,ali kad iskljucim Kaspersky Internet Security onda mogu sa IE Explorerom i Operom,dok Firefox i dalje zeza.Napominjem sa svi programi imaju acces internetu ,tj. nisu blokirani.Ostale stranice na webu se otvaraju bez problema i sa upanjenim KIS om.
Jel zna netko u cemu je problem? |
Win firewall isključen? nVidia FW deinstaliran?
|
Citiraj:
|
Firewall od nvidie koji dođe u driverima za matičnu ploču, a koliko vidim u sigu ti imaš jednu takvu. Po defaultu, nvidida chipset ima kakti hardverski firewall u sebi ali nikada nije, a kako stvari stoje niti neće, dobro raditi.
Bilo je raznih problema s njime, od korumpiranih download fajlova pa do klanja s drugim programima, softverskim firewallovima itd...Uglavnom, nije stvar koju treba imati na kompu. Kako maknuti? Mislim da je najpametnije kompeltni deinstal nVidia drivera, malo počistiš s Driver cleanerom, nanovi instaliraš drivera za chipset, ali tad kada te pita želiš li staviti nVidia FW Manager (ili tak nekako) ti odlučno stisneš na NO :) |
U KIS-u isključi opciju pod settings - anti spy - Enable Anti Banner (stavi bez kvačice)
Trebalo bi ti raditi ;) |
Citiraj:
|
Ne, nema. Jesi probao ovo što je Kruno napisao?
|
tor, tor.. pa otkad to nf2 chipset ima firewall? :) nema toga tamo
|
Tlup, nijesam gledao :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pomoglo je ono sa iskljucivanjem Anti Bannera.Sad sve sljaka za pet.:beer: |
Moram staviti veći avatar da me ljudi skuže :)
|
Pošto je Hrubi riješio svoj problem nadam se da nije problem ako pitam jednu stvarčicu i malo sebi okrenem temu:
Citiraj:
|
Mislim da ti je to samo kod maticnih, a ne i kod grafickih.
|
Citiraj:
Hvala ti:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52. |