PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Kaspersky+IE Explorer+Firefox+Pc Expert forum (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57169)

Hrubi 13.01.2007. 12:11

Kaspersky+IE Explorer+Firefox+Pc Expert forum

Evo od neki dan ne mogu otvoriti stranice foruma ni sa jednim web browserom,ali kad iskljucim Kaspersky Internet Security onda mogu sa IE Explorerom i Operom,dok Firefox i dalje zeza.Napominjem sa svi programi imaju acces internetu ,tj. nisu blokirani.Ostale stranice na webu se otvaraju bez problema i sa upanjenim KIS om.
Jel zna netko u cemu je problem?

tor 13.01.2007. 12:54

Win firewall isključen? nVidia FW deinstaliran?

Hrubi 13.01.2007. 22:29

Citiraj:

Autor tor (Post 617659)
Win firewall isključen? nVidia FW deinstaliran?

Win firewall je iskljucen.Nw deinstaliran?sta je to ,kako da ga deinstal?

tor 13.01.2007. 22:44

Firewall od nvidie koji dođe u driverima za matičnu ploču, a koliko vidim u sigu ti imaš jednu takvu. Po defaultu, nvidida chipset ima kakti hardverski firewall u sebi ali nikada nije, a kako stvari stoje niti neće, dobro raditi.
Bilo je raznih problema s njime, od korumpiranih download fajlova pa do klanja s drugim programima, softverskim firewallovima itd...Uglavnom, nije stvar koju treba imati na kompu.
Kako maknuti? Mislim da je najpametnije kompeltni deinstal nVidia drivera, malo počistiš s Driver cleanerom, nanovi instaliraš drivera za chipset, ali tad kada te pita želiš li staviti nVidia FW Manager (ili tak nekako) ti odlučno stisneš na NO :)

Kruno M 14.01.2007. 12:11

U KIS-u isključi opciju pod settings - anti spy - Enable Anti Banner (stavi bez kvačice)

Trebalo bi ti raditi ;)

Hrubi 14.01.2007. 20:10

Citiraj:

Autor tor (Post 618311)
Firewall od nvidie koji dođe u driverima za matičnu ploču, a koliko vidim u sigu ti imaš jednu takvu. Po defaultu, nvidida chipset ima kakti hardverski firewall u sebi ali nikada nije, a kako stvari stoje niti neće, dobro raditi.
Bilo je raznih problema s njime, od korumpiranih download fajlova pa do klanja s drugim programima, softverskim firewallovima itd...Uglavnom, nije stvar koju treba imati na kompu.
Kako maknuti? Mislim da je najpametnije kompeltni deinstal nVidia drivera, malo počistiš s Driver cleanerom, nanovi instaliraš drivera za chipset, ali tad kada te pita želiš li staviti nVidia FW Manager (ili tak nekako) ti odlučno stisneš na NO :)

ja brijem da nemam taj nVidia firewall jer me ziher nije prilikom instalacije pitao da li zelim instalirati taj FW Manager.Jedino sta me je pitao za SW driver,ili tak nesto,ali to nema veze sa firewallom.

tor 15.01.2007. 08:41

Ne, nema. Jesi probao ovo što je Kruno napisao?

JC Denton 15.01.2007. 14:31

tor, tor.. pa otkad to nf2 chipset ima firewall? :) nema toga tamo

tor 16.01.2007. 07:25

Tlup, nijesam gledao :(

JC Denton 16.01.2007. 15:18

Citiraj:

Autor tor (Post 620101)
Tlup, nijesam gledao :(

ma nema bada, ispravljena "kriva drina": cheers2

Hrubi 01.02.2007. 17:31

Citiraj:

Autor tor (Post 619303)
Ne, nema. Jesi probao ovo što je Kruno napisao?

E ljudi sory tek sad sam skuzio ovaj post: bonker :
Pomoglo je ono sa iskljucivanjem Anti Bannera.Sad sve sljaka za pet.:beer:

Kruno M 01.02.2007. 17:52

Moram staviti veći avatar da me ljudi skuže :)

beroland 01.02.2007. 19:02

Pošto je Hrubi riješio svoj problem nadam se da nije problem ako pitam jednu stvarčicu i malo sebi okrenem temu:

Citiraj:

Autor tor (Post 618311)

Možete li mi molim vas reći da li sa Gigabyte GF 7300GT 256MB DDR2 serija NX73T dolazi takav drajver jer se ne mogu nikako sjetiti da me pitao za neki FW manager, a ne bih rado deinstaliravao drivere jer sam se dosta namučio sa windozama i osnovnim driverima što se može vidjeti u tom threadu.

Boopsy 01.02.2007. 19:16

Mislim da ti je to samo kod maticnih, a ne i kod grafickih.

beroland 01.02.2007. 21:45

Citiraj:

Autor Boopsy (Post 633950)
Mislim da ti je to samo kod maticnih, a ne i kod grafickih.

A u k... Mislim da sam to već negdje čitao. Totalno glupo moje pitanje. My bad!!! : hitthewa

Hvala ti:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:52.