|
![]() |
#271 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da ništa više od FLATA...
Heh,baš sam zvao VM Mreže,da vidim kaj je sa mojim flat-om.Lik mi je rekao da zbog tehničkih razloga mi nisu u mogućnosti pružiti VM FLAT uslugu,te onaj promet koji sam napravio - da ga smatram gratis.Čim budu u mogućnosti mi pružiti VM FLAT uslugu budu me kontaktirali.Mislim da su tu moguća dva scenarija: 1.Zaletjeli su se i nemaju dovoljne kapacitete, pa su otkantali hrpu usera i tko zna da li će nas vratiti. 2.Pošto su slali žalbu zbog T-Coma, a koriste njihove cijevi, T-Com ih sada ubija u pojam...i tko zna kada će se ta žalba uopće riješiti... Sve u svemu, jedna velika banana...: baad : |
![]() |
![]() |
#273 | |
Premium
|
Citiraj:
Izgleda da će opet moći ponuditi uslugu onima koje su otpisali kad podignu cijene. : baad : Akcija VM FLAT ZA 49Kn završila! Od ponedjeljka, 8. siječnja 2007 više nije moguće izvršiti registraciju za VM FLAT uslugu po cijeni od 49 Kn. O novim cijenama koje stupaju na snagu po završetku akcije informirajte se uskoro na našim stranicama. Zahtjevi koji pristignu poslje navedenog datuma neće biti zaprimljeni. |
|
![]() |
![]() |
#274 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni isto danas poslali o raskidu ugovora mail. zanimljivo, budući da ugovor nikada nisam potpisao, zato su dobili lijep odgovor: Poštovani. Budući da nikada ugovor nisam ni potpisao zbog određenih problema u Vašoj ADSL usluzi na koje sam naišao tijekom testnog perioda nemam nikakvih pritužbi na raskid tog, nepostojećeg, ugovora. |
![]() |
![]() |
#276 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Uvik kad se prica o flatu, sjetim se jedne ankete sa bug-on line ili sa monitora, nemogu se sjetit bilo je davno, uglavnom anketa je bila , dali bi presli na isdn flat za 1000kn mjesecno, i najjaci komentar je bio , "Tata, kad cemo jesti mesu ? - suti i surfaj" ![]()
#277 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
I ja sam dobio dotični mail nakon što sam prije toga jedno 5 puta usmeno dobio od***anicu... A šta ćemo - sebi su napravili više štete nego nama. Neće oni još dugo poslovati na taj način... |
![]() |
![]() |
#278 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ja sam mislio da su mozda fakat racunali na to da ce ht spustiti cijene prometa pa da su isli u marketing pokupiti korisnike prije nego li to ht napravi. ako je ta moja pretpostavka dobra to znaci da ht dize brzine a ne dira nista s prometom jer VM odustaje od flata za 49kn sad im je jedini problem sto ih vise nitko normalan nece uzeti nakon ovoga fijaska. osim naravno ako nebudu ***acki jeftiniji od htovih paketa |
![]() |
![]() |
#279 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#280 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Hehe ... decki krenili u nesto sto nisu mogli ispuniti ... mislili su nuditi flat kao ono, bit ce 10% leechera kako je sad na ovom nasem dslu ... ali maca popala jezik ... svi koji su uzeli flat kod njih nakon godina regresije kod t-coma su postali preko noci ogromni leecheri i decki jednostavno nisu mogli takav uplink prema svijetu ispostovat i gasili korisnike redom ... logicna stvar ... sad ce t-com ili dici uplink ili spustiti cijene i da vidis kako ce svi opet na t-com trcat ... ne kazem ja da je to bio los pokusaj, ali jednostavno nisu bili spremni igrati ostro kao t-com i iskon ... a i ako ne bude nist od t-com povecanja/pojeftinjenja ... barem vas nece t-com gasiti s neta bez razumnog opravdanja... |
![]() |
![]() |
#281 |
Proud Acer 5920g owner
|
Ma u Hrvatskoj je fakat sve moguće... neozbiljno poslovanje je postao standard.
#283 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
ako disconnectaju korisnike koji su potpisali ugovor, onda je ovo price za novine...
#285 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da nema potrebe za takvim izjavama. ja prvi nisam vratio ugovor, i nisam se spajao nakon 01/01...Probali su nisu uspjeli kako s mislili... Probat će opet mozda ce uspjet....U svakom slučaju nit su koga zeznuli nit su ikome naplatili, čak niti ono što su mogli za one koji su se spajali poslije 01/01/2007. A kad se malo bolje razmisli, mozda je cak i takvo kakvo je bilo vredilo 49 kn... I ja sam dobio mail, vjerujem da ga je dobio baš svako tko je poslao zahtjev.... PS. evo ovo postam danas 3 puta jer forum ima database error, dije sad onaj pametni tomo šta mi rokno crvenu jer sam ga pito jel na 56k ili 33600 modemu ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
#286 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
eto i ja dobih mail bilo je..hmm..solidno dok je trajalo...eto dobih besplatnih 10GB jedino što su me zaj..... to što produžih ugovor sa t-comom i sad ih moram trpiti 1 god. umjesto da pređem na Amis: hitthewa
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
#287 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni adsl ugovor traje do 19.1. što se tada događa? da li trebam nešto produživati, da li trebam zvati, ili će oni mene kontaktirati? da li ako ponovno potpišem imam pravo na novi modem? govorim o tcomu.... |
![]() |
![]() |
#288 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ne moraš niš radit jednostavno plačaš i dalje račune samo kaj nećeš bit obavezan ugovorom prema njima meni je tak isteko ugovor sa Iskonom još u 11.mj i niš nisam produljio, čekam neku dobru priliku ![]()
#289 |
Respected User
|
to ti se automatski produži ako ne zahtjevaš raskid prije isteka.... ovo za modem ne znam...možda može jer ak može u t-mobile onda bi trebalo i tu
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#291 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
#293 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Pretplatu plaćaš unaprijed. Ako nećeš više plaćati, odeš u t-centar i prekineš svoj ugovor. Ali više nisi ugovorom vezan, tj. možeš prekinit kako i kada hoćeš.
#295 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gabre predplatu plačaš uvijek jer predplata se odnosi na korištenje usluge a ugovor te samo obavezao da ćeš tu uslugu koristit odeređeno vrijeme 12/18/24mj i u tom roku se ne_možeš skinut a nakon što ugovor istekne ti više nemaš nikakvih obaveza prema provideru i možeš se skinut kada god poželiš. Mislim jel ima tko od vas mobitel na predplatu? Ista stvar predplatom plačaš uslugu a ugovorom si samo obavezan na korištenje, nakon što ugovor istekne ti možeš: a) nastaviti koristiti uslugu bez produljenja ugovora kao ''slobodan'' korisnik b) produljiti ugovor i nastaviti koristiti uslugu c) skinut se sa providera i poništiti broj i ne_koristiti više usluge
#297 |
Respected User
|
kakvo stanje čovječe,pa niko više nije na Vm-u: hello2 :
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
Jel ima još neka osoba ovdje koja je na VMu još uvijek. I meni su raskinuli ugovor! |
![]() |
#299 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|