Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.01.2007., 13:24   #241
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor AiM Pregled postova
kaj vi brijete mos skidat kolko os...
Ajde reci mi onda zasto mi nedaju da se spojim....???: nono :
Staro 07.01.2007., 13:58   #242
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
cek zar nepise negdje da ugovor postaje vazeci kada ga oni prihvate? I ti onda fino zaborvis na njih i pocnes traziti druge opcije kad odjednom stigne racun, a ti se nisi ni spojio
raf je offline  
Staro 07.01.2007., 14:03   #243
64VT
Guest
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
dobro, ja nisam potpiso ugovor, ali kad sam ih pito zaš su mene ukinuli a nisu frenda koji isto nije potpiso, reko da prvo ukidaju one koji su se previše puta spojili, a sad ću baš potpisat ugovor, trudit se da skidam što više mogu, pa me baš zanima jel to stvarno moguće da ti ukinu jer si previše skido?!?!?!??!
64VT je offline  
Staro 07.01.2007., 15:02   #244
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor 64VT Pregled postova
dobro, ja nisam potpiso ugovor, ali kad sam ih pito zaš su mene ukinuli a nisu frenda koji isto nije potpiso, reko da prvo ukidaju one koji su se previše puta spojili, a sad ću baš potpisat ugovor, trudit se da skidam što više mogu, pa me baš zanima jel to stvarno moguće da ti ukinu jer si previše skido?!?!?!??!
moguće je ako Vm ima kao i t-com odredbu o fer usage-u. U prenesenom značenju to bi značilo da ak se nakači vas neznam 100 i skidate stalno bez prestanka te time opterećujete veze i onemogućavate ostalim korisnicima normalan rad vaš ISP zadržava pravo blokiranja prometa ili isključenjem ili....ne znam više šta, uglavnom va ima pravo ograničiti.

E sad to piše kod T-coma, treba provjeriti dali takova odredba postoji i u općim uvjetima VM mreža, ako da onda ste nemoćni...
Staro 07.01.2007., 16:12   #245
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Datum registracije: May 2005
Angry

Evo ovaj mjesec sam dosao do 2.7GB max adsl 5GB paketa i jucer nakon 20min citanja VM informacija na siteu odmah podnio zahtjev.
To je bilo jucer i danas prije 4 sata mi stigla lozinka i pass od VM-a.

Tako da sad imam 2 ikonice na desktopu.
Sa jednom se spajam na T-Scum a drugom na VM.

Parica kosta 79kn i placam ju T-scumu.

Cim sam se spojio na VM, sve za 5, ALI: hitthewa
nemogu se spojit sa StrongDC-om NIGDJE!
Zapravo spojim se ali HOST namjerno LOMI veze i disconecta ih.

O torrentu da i ne govorim!

Discconectam se sa VM-a i connectam na T-Scum i RADI : lol2 :

Zovem korisnicki tel VM-a ali niko se nejavlja - ipak je nedjelja.

Ima li mi itko ista za reci?
Jer ako namjerno blokiraju te protokole, nazvat cu ih sutra u 7h i rec im da mi iskljuce racun a ja ostajem sa T-scumom.

EDIT: Eh da i sto se brzine tice ona je na razini 56k Modema a ako ZAISTA imam srece onda dosegne i ISDN brzinum.

Ma koji je ovo k...

Staro 07.01.2007., 16:21   #246
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
IPSENS tako je bilo prije nove godine kad sam probao. Iako sam skuzio iz postova gore da kad se koristi nekakva enkripcija u torrentu (AZERAUS) da to onda radi. Sa normalnim klijentima kao bitornado, koji su odlični i nema ni jave ni gluposti ne radi. Probavo skinut linux suse, ni 1kb nije krenulo.

DC nisam ni probao , mislim probao sam davno prije da vidim kak izgleda al nisam sad probavo na VM, al ako ti ne radi , očito ne radi...

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline  
Staro 07.01.2007., 16:27   #247
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Ok dobro..., ovaj ako ih sutra nazovem i kazem im da se povlacim iz OVOGA, i da ne zelim platit za ovaj mjesec 49Kn jer sam potrosio svega 1.15MB i da je brzina na razini 56k Modema, hoce li oni pristat na to ili ce mi radit probleme?

Ali NAJGORE od SVEGA OVOGA je definitivno HEREZA sakacenja mogucnosti interneta kao takvog - pa neka se ..ebu taman da mi ga daju za 1Kn 10Mbit ai flat zajedno. : hitthewa

Ta sranja sa cenzurom, odnosno zabranama prisupa odredenim dijelovima interneta i protokola u HR ne prolaze a ako zele vodit takvu politiku neka se gone u Kinu provodit takvu p.izdunsku fasisticku politiku.
Staro 07.01.2007., 16:33   #248
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ipsens Pregled postova

Ok dobro..., ovaj ako ih sutra nazovem i kazem im da se povlacim iz OVOGA, i da ne zelim platit za ovaj mjesec 49Kn jer sam potrosio svega 1.15MB i da je brzina na razini 56k Modema, hoce li oni pristat na to ili ce mi radit probleme?

Ali NAJGORE od SVEGA OVOGA je definitivno HEREZA sakacenja mogucnosti interneta kao takvog - pa neka se ..ebu taman da mi ga daju za 1Kn 10Mbit ai flat zajedno. : hitthewa

Ta sranja sa cenzurom, odnosno zabranama prisupa odredenim dijelovima interneta i protokola u HR ne prolaze a ako zele vodit takvu politiku neka se gone u Kinu provodit takvu p.izdunsku fasisticku politiku.
Bez brige čak ih ni ne moraš moliti da te isključe, većinu njih (uključujući mene) isključili su bez da sam ih to tražio. : lol2 :
ojpi je offline  
Staro 07.01.2007., 16:50   #249
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Phew!

Onda u redu.
Prekinit cu odnos sa njima sutra ujutro.
Ni puna 24h usluge necu dozivjet sa ovim providerom.
A glavni problem je krsenje ugovora od strane NJIH!
A to je namjerno onemogucavanje prisupa dijelovima interneta!
A izricito pise da to nikada nece ciniti!

Povlace ilegalne poteze kako bi smirili bijesne downloadere : pirate :
Staro 07.01.2007., 18:34   #250
CoreDownloader
Skidaj se do kraja ;-)
Moj komp

CoreDownloader's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Mene jesu
Staro 08.01.2007., 12:26   #251
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Bez brige čak ih ni ne moraš moliti da te isključe, većinu njih (uključujući mene) isključili su bez da sam ih to tražio. : lol2 :
Evo, danas me napokon opet uključili.
ojpi je offline  
Staro 08.01.2007., 12:47   #252
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
a brzine kakve su? ajde malo vise informacija ako nije problemcek
Staro 08.01.2007., 14:14   #253
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Evo ja sam ih bas sad zvao i nakon sto sam ih sasuo argumentima, samo je bilo:
"Da, da, da, da, dobro"

Pogotovo kada sam dosao do dijela gdje krse vlastiti ugovor.

Eto uspjesno sam disconnectan sa VM-a is ostajem sa stabilnim T-Scumom : hitthewa
Staro 08.01.2007., 14:14   #254
iggyone
u borbi protiv sna
Moj komp

iggyone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Samo malo pitanjce:

Trenutno sam doma još uvijek na DialUp-u,a na fax-u idem preko WLAN-a na net. Doma mailovi, fax - download (jednom sam postigo na faxu preko torrenta oko 1,3MB/sec : nuts : : nuts : : nuts : )...No budući da sad već polako provodim više vremena doma neg na faxu, neda mi se za svaku sitnicu vući laptop do faxa i nazad, pogotovo ak hocu skinut kakav novi albumcic ili sl.

Znači kakova bi bila procedura sad sa T-scumom i VMmrežama da si uvedem doma ADSL?

Jel moram sa T-scumom potpisivat kakav ugovor i moram li onda od njih uzimati paket za promet ili s njima potpišem ugovor sam jer se mora (zbog brzine), a njihov paket onda ne koristim, već samo koristim promet preko VMmreža?

Malo samo pojašnjenja bih molio.

E da, eto frend mi potvrdio, T-scum je zabranio koristiti neke portove VMmrežama, tako da pogotovo P2P programi pate....ali s obzirom da je (bar meni) ogromna razlika izmedju flat-a za 200 kn i za 50 kn ja bi odmah na VMmreže bez razmišljanja, pa i da imaju dječjih bolesti ko u priči. Ipak je to flat za 50 kn.

Asrock B550M Pro4
AMD Ryzen 5600 @ Thermalright Assassin King 120SE
2×8GB Corsair DDR4 CL16 3600MHz
Powercolor Red Devil 6700 XT 12GB
Kingston KC3000 SSD 512GB + Kingston NV2 SSD 2TB
LG DVD-RW
Corsair RM750e
Dell S2716HN
Fractal Design Define Mini
mouse&keyboard Logitech vulgaris
Predzadnja trgovina | Zadnja trgovina
iggyone je offline  
Staro 08.01.2007., 14:20   #255
mskvorc1
Premium
Moj komp

mskvorc1's Avatar

Gamad jedna.Prije 20-ak minuta sam ostao bez interneta.Zovem ja VM Mreže, a oni meni da mi nisu u mogućnosti pružiti VM FLAT uslugu dok se neke stvari ne riješe!Ja pitam kada će se riješiti - kaže da ne zna, možda za 5 minuta, a možda za 5 dana...:mad: Joj, i ja sam sad na T-Scumu....uf, sve sam im po spisku...
mskvorc1 je offline  
Staro 08.01.2007., 14:24   #256
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Cek cek.

Zelim biti 100% siguran tko ovdje blokira portove.
T-Scum ili VM.

Ako zaista T-Scum blokira VM-u zasto mi onda to nisu rekli u VM-u kada sam ih napao argumentima?
Meni se cini da ipak to cini VM sam, kako bi se obranio od usera krvopija jer nemoze podnjet toliki download.
Staro 08.01.2007., 16:33   #257
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Zasšto bi t-com blokirao portove VM mrezama? pa oni imaju svoje linkove prema van, t-co bi jedino mogao utjecati ako bi došlo do preopterečenja mreže isl....
Staro 08.01.2007., 16:45   #258
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Hehe, baš se pitam zašt bi T-com išta napravio protiv konkurencije kad su tako zlatni i nevini
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Staro 08.01.2007., 17:56   #259
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
tesko da je tu TeKom ista kriv... VM blokira jer nemaju dovoljan kapacitet medjunarodnog linka... vjerojatno...
Staro 08.01.2007., 18:55   #260
Ipsens
Premium

Ipsens's Avatar

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
tesko da je tu TeKom ista kriv... VM blokira jer nemaju dovoljan kapacitet medjunarodnog linka... vjerojatno...
Slazem se i to je ono sto sam tvrdio od pocetka!
VM blokira sam sebi jer nemaju dovoljan kapacitet...

Dakle ve ovdje koji nas trujete informacijama iz "povjerljivih" izvora....: bonker :
Staro 08.01.2007., 19:00   #261
danij3l
Premium

danij3l's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Zasšto bi t-com blokirao portove VM mrezama? pa oni imaju svoje linkove prema van, t-co bi jedino mogao utjecati ako bi došlo do preopterečenja mreže isl....
Kad Hitler Telekom nesto blokira onda to radi sikirom :-D, pa udri po bakru.: lol2 :
danij3l je offline  
Staro 08.01.2007., 21:57   #262
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Danas sam zvao Vm Mreže jer su i mene gadovi otkantali..i javi mi se operaterka i molim ju da me spoji s tehničkom službom..čekam ja..čekam i javi se neki lik..ja njemu: kako vas nije sram ovo-ono i kaže on meni "Čekajte..spojit ću vas s tehničkom službom" : stoopid :confused: ono wtf..ja kažem onako pristojno "hvala" i opet čekam ja i javi se netko iz tehničke službe :clap: ja njemu..kak vas nije sram..niste nikoga obavjestili da ćete to učiniti..on govori "znam..znam..ispričavamo se ..u redu je" Ja poludio..ma nije u redu..nisam jedini kojem ste to učinili..on opet "znam..znam". Rekao sam mu da to neće samo tako završiti i da se puno ljudi žali..on opet "znam..znam i da su oni dobili nalog da neke isključe i da ne smiju o tome pričati". Ja pitam ima li neko tamo iznad da popričam malo s njim..kaže on "nema..svi su otišli.." Pitam ja kad su u firmi..veli on "ujutro"..Rekao sam mu da ću nazvati i pitao sam ga za cjenjeno ime..kaže on Tomislav..dovidjenja.."dovidjenja"..

E da..i pitao sam ga kad bi me mogli ponovno "ukopčati" on kaže možda već sljedeći tjedan..popizdio sam..: Drone :

Eto..sad čekam jutro..do čitanja.. : hello2 :
bonovox je offline  
Staro 08.01.2007., 22:01   #263
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor bonovox Pregled postova
Danas sam zvao Vm Mreže jer su i mene gadovi otkantali..i javi mi se operaterka i molim ju da me spoji s tehničkom službom..čekam ja..čekam i javi se neki lik..ja njemu: kako vas nije sram ovo-ono i kaže on meni "Čekajte..spojit ću vas s tehničkom službom" : stoopid :confused: ono wtf..ja kažem onako pristojno "hvala" i opet čekam ja i javi se netko iz tehničke službe :clap: ja njemu..kak vas nije sram..niste nikoga obavjestili da ćete to učiniti..on govori "znam..znam..ispričavamo se ..u redu je" Ja poludio..ma nije u redu..nisam jedini kojem ste to učinili..on opet "znam..znam". Rekao sam mu da to neće samo tako završiti i da se puno ljudi žali..on opet "znam..znam i da su oni dobili nalog da neke isključe i da ne smiju o tome pričati". Ja pitam ima li neko tamo iznad da popričam malo s njim..kaže on "nema..svi su otišli.." Pitam ja kad su u firmi..veli on "ujutro"..Rekao sam mu da ću nazvati i pitao sam ga za cjenjeno ime..kaže on Tomislav..dovidjenja.."dovidjenja"..

E da..i pitao sam ga kad bi me mogli ponovno "ukopčati" on kaže možda već sljedeći tjedan..popizdio sam..: Drone :

Eto..sad čekam jutro..do čitanja.. : hello2 :
Tu nešto gadno smrdi, ovi iz vm-a sigurno jesu puknuti, ali sigurno i t-com tu ima prste. Znaš možda kolko si skinuo podataka otprilike da vidimo dal si ti još jedan od onih koji je odspojen zbog puno GB-a.
ojpi je offline  
Staro 08.01.2007., 22:23   #264
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor ojpi Pregled postova
Tu nešto gadno smrdi, ovi iz vm-a sigurno jesu puknuti, ali sigurno i t-com tu ima prste. Znaš možda kolko si skinuo podataka otprilike da vidimo dal si ti još jedan od onih koji je odspojen zbog puno GB-a.
Sigurno su me zbog prometa odspojili..jer sam napravio promet negdje između 5-10 GB u tom razdoblju..ako ne i više..ali Bože dragi..to je Flat..
bonovox je offline  
Staro 08.01.2007., 23:41   #265
ojpi
Premium
Moj komp

ojpi's Avatar

Citiraj:
Autor bonovox Pregled postova
Sigurno su me zbog prometa odspojili..jer sam napravio promet negdje između 5-10 GB u tom razdoblju..ako ne i više..ali Bože dragi..to je Flat..
VM omogućuje da skidaš kolko hoćeš za 49kn, ali ako te iskopčaju, hebiga onda... Vrijeme će pokazati što će na kraju biti od svega toga i zašto iskopčavaju korisnike.
ojpi je offline  
Staro 09.01.2007., 00:35   #266
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Mislim da ćemo se napostiti dok dobijemo jeftini Internet (flat) : hitthewa

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 09.01.2007., 01:38   #267
Gericom
Respected User

Gericom's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
mene još ne diraju vjerovatno jer nisam niš skidau u zadnja 3,4 dana

ne zbog ovih restrikcija,već jednostavno nisam bio na netu: sweating

Black beast
DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb
Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W
17" LCD Philips 170C

Gericom je offline  
Staro 09.01.2007., 02:04   #268
64VT
Guest
Moj komp

danas sam faksiro potpisani ugovor i punih 10 sekundi sam bio spojen. također izbacili poznanika u vrapču. jedino me zanima hoće li oni pokušati naplatiti tih 10sekundi??!?
64VT je offline  
Staro 09.01.2007., 10:09   #269
zlatko
Premium
Moj komp

zlatko's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Staro 09.01.2007., 10:15   #270
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na