|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
razmišljam o zamjeni stolno za laptop... može pomoć?
uglavnom sam prestao igrati igrice (samo nfs nabacim tu i tamo : goood ![]() a poceo sam opako tuckat po VBu (iso na algebru za programera internet aplikacija), i sada razmisljam da bi mi mozda bolji bio laptop prvenstveno zbog toga sto oduzima manje mjesta na stolu, a soba mi nije bas velika, a i cesto negdje idem pa me nema po par dana, pa bi si mogao uvijek rufat svoj lap sa sobom ![]() moja trenutna konfa je (ex)gamerska: -amd 2600+ thoroubred (ili kak se to vec pise), nikad ocan -1gb "obicnih" rama ... mislim da su samsung, nikad dirnuta frekva niti ista slicno... -radeon 9800pro 128mb, gigabyte... s***o mi se kuler pa sam ja stavio 80mm na pasivnjak od grafe, uglavnom sad bolje hladi ![]() ![]() -maticna neka chaintec, da me ***es neznam koja -80gb 7200rpm i 40gb 5400 okretaja mislim da su oba maxtori -napajanje staro cca 2 ili 3 mjeseca jer mi je staro bilo riknulo -prza posebno i dvd rom posebno (nemam dvd przu) -monitor adi 19' ... uglavnom sluzi svrsi... neznam kak slika izgleda na nekim HIGH TECH monitorima tak da sami prosudjujete : stoopid - i to je manje vise to... jos uz to ide 2.0 zvucnici (nedam svoje 5.1 ![]() uglavnom, moje pitanje je... koj bi laptop mogao dobit u zamjenu za ovo racunalo... jer ako je neko sranje (mislim, sigurno nebu bolje od ovog, al mora bit nekaj) onda nebi mjenjao... tak da samo trazim vase osobno misljenje pozdraf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Mislim da neces dobit bas neki divlji lap za to..a i ako dobijes nekakav lap, onda ce biti neki totalno sporiji..tako da po mom misljenju, bolje ti je ostat na ovoj konfi dok ne skupis za lap.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imas trznicu...tam otvori temu tipa "P: konfu" napises komponente i trazis procjenu ![]() btw javi se nes cesce za kafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |