PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   razmišljam o zamjeni stolno za laptop... može pomoć? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54643)

zubich 15.12.2006. 00:13

razmišljam o zamjeni stolno za laptop... može pomoć?

uglavnom sam prestao igrati igrice (samo nfs nabacim tu i tamo : goood :)

a poceo sam opako tuckat po VBu (iso na algebru za programera internet aplikacija), i sada razmisljam da bi mi mozda bolji bio laptop

prvenstveno zbog toga sto oduzima manje mjesta na stolu, a soba mi nije bas velika, a i cesto negdje idem pa me nema po par dana, pa bi si mogao uvijek rufat svoj lap sa sobom :beer:

moja trenutna konfa je (ex)gamerska:
-amd 2600+ thoroubred (ili kak se to vec pise), nikad ocan
-1gb "obicnih" rama ... mislim da su samsung, nikad dirnuta frekva niti ista slicno...
-radeon 9800pro 128mb, gigabyte... s***o mi se kuler pa sam ja stavio 80mm na pasivnjak od grafe, uglavnom sad bolje hladi :D, a i kolega (mc_fish na forumu :)) mi je stavio gore dodatne pasivnjake koje sam copio u skoli : pirate : ... grafa isto nikad nije bila pod nikakvim pritiskom
-maticna neka chaintec, da me ***es neznam koja
-80gb 7200rpm i 40gb 5400 okretaja mislim da su oba maxtori
-napajanje staro cca 2 ili 3 mjeseca jer mi je staro bilo riknulo
-prza posebno i dvd rom posebno (nemam dvd przu)
-monitor adi 19' ... uglavnom sluzi svrsi... neznam kak slika izgleda na nekim HIGH TECH monitorima tak da sami prosudjujete : stoopid
- i to je manje vise to... jos uz to ide 2.0 zvucnici (nedam svoje 5.1:p), mis sranje i tastatura ok, kuciste ljepo izgleda

uglavnom, moje pitanje je... koj bi laptop mogao dobit u zamjenu za ovo racunalo... jer ako je neko sranje (mislim, sigurno nebu bolje od ovog, al mora bit nekaj) onda nebi mjenjao... tak da samo trazim vase osobno misljenje

pozdraf

:beer:

Brown Acid 15.12.2006. 03:13

Mislim da neces dobit bas neki divlji lap za to..a i ako dobijes nekakav lap, onda ce biti neki totalno sporiji..tako da po mom misljenju, bolje ti je ostat na ovoj konfi dok ne skupis za lap.

coconut 15.12.2006. 08:57

Slažem se s prethodnikom

zubich 15.12.2006. 12:54

ok momci... hvala na odgovoru... onda nebudem mjenjao : stoopid

onda bum morao prodat komp i nadodat nekaj love za lap... : goood :

zubich 16.12.2006. 17:29

mozete li mi onda samo procijeniti kompjuter... da znam za kolko da ga stavim u oglasnik... i za koliko bi mogao dobiti neki pristojni laptop (512rama, Ati grafa)??

10x in advance ^_^

mc_fish 07.01.2007. 03:14

imas trznicu...tam otvori temu tipa "P: konfu"
napises komponente i trazis procjenu:p

btw javi se nes cesce za kafu

mat 07.01.2007. 14:15

Citiraj:

Autor zubich (Post 595200)
onda bum morao prodat komp i nadodat nekaj love za lap...

ovako od oka, kad prodas taj komp, ako hoces pristojan laptop za svoje potrebe, morat ces dodat barem jos 2 puta kolko dobis za komp (5000kn)

zubich 09.01.2007. 01:42

hvala momci, vec imam sve u planu

@fish

ovako cu te : giljotin

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:50.