|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
pošto se neki žale da ih smeta sto nakon intelovog boot screena dolazi onaj dio gdje se ''provjerava'' marvellov s-ata kontroler, i to uzima nekih ~10 sekundi kod boota...postoji lagano rjesenje ukoliko ne koristite ona 3 plava i 1 crveni sata connectora na ploci jednostavno ovdje http://www.imagesforme.com/viewer.ph...00PC240005.JPG stavite secondary SATA controller na Disabled, cime iskljucujete Marvellov kontroler i automatski se rjesavate onog provjeravanja kod boota... eto mene ne smeta, ali ukoliko ga vec ne koristite bolje ga iskljucit. brze ce vam se bootat komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Guest
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Na prijasnjim plocama to se nije desavalo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
moj subjektivno/objektivni dojam o zvuku na baxe2 ploči je da je kristalno čist, i nema nikakvog krckanja i ostalih problema, osim što ne podržava advanced eax hd.
![]() |
#64 | ||
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Marka se plaća. Ništa čudno niti novo. Citiraj:
Citiraj:
Pojasni ono sa limitom od 2.8 Gb, pa ću ti reći gdje je ograničenje. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Da te ispravim malo Sky, mislim da je limit 32-bitnih XPa 3,25gb.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Po onome što sam našao na Microsofovom site-u, 4 Gb je limit. http://www.microsoft.com/whdc/system...AE/PAEmem.mspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
Mislim da je u tome kljucna rijec virtual....no nije ni vazno, jer nikome ne treba vise od 2gb rama, a onome kome treba, sigurno ne radi u XPu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
Krivo si me razumio (ja sam pricao u sadasnjosti, ti malo okreces pricu)....kao sto rekoh, kad nam bude "trebalo" vise od 2gb rama, XP ce biti daleko iza nas...a ako se dobro sjecam, Vista podrzava 32gb.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
Dakle...da ozivimo malo ovaj topic s novim, veoma dobrim rezultatima : goood : Dakle..eto sjekirice na 485Mhz FSB-u. Super PI 1m ![]() CPU-Z Validacija ![]() Nadalje, PROMOS cipovi i nisu tako losi... 970Mhz, 4-4-4-12 na 2.2V ...to elpida npr. ne moze ni sa 5-5-5-15 Everest read: ![]() Zapisivanje u memoriju: ![]() Kopiranje u memoriji: ![]() Latencije: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
Na mom su latencije u everestu 43ns |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
@Tomo A kakve bi direktne veze trebale bit? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderator
|
fino fino, 485 bez ikakvog modanja jel? a i reze memorije su dobre reci mi jel se grije kaj ploča (mosfeti i sl) @drago7 ajde nemoj, suzdrži se od ovakvih izljeva pameti, mislim ti em imaš S939, em imaš DDR tak da stvarno nemaš ikakvog razloga postat ''svoju'' rezu i kaj da ja velim sad - ''jooooj pa ja imam 33ns'' - i koje koristi? Ama baš nikakve osim što bi pokazao da ne razlikujem da su to dvije različite platforme sa dvije različite generacije RAM-a evo mislim da je ovo pravo vrijeme da ti vratim ono što si mi bio poslao na PM (c/p) Citiraj:
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
|
tako je...nema modova na ploci je..i mene je promos cak i dosta ugodno iznenadio pa nista pretjerano...hladnjaci na mosfetima su topli, ali ne vruci...kao i hr05 uglavnom sve je dobro ohladeno i nista se ne grije previse |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
a kaj se tiče meme ipak je to corsair dominator ide još nekaj malo bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
@phoenix recimo da imam e6600 2.4GHz, badaxe2 i memu kingmax 2x1024 667MHz za stabilan rad jel najbolje samo dignut fsb sa 266 na 333 tak da mema max. radi na svom defaultu a procesor bi onda bio na 3Ghz, jesu li to stabilni uvjeti i kolko bi morao dizat napon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
1.675V to bi bili dobri uvjeti...radit ce stabilno, jer meni na fsb400 radi full stabilno. naravno na 1066Mhz strap...podizanje napona cipseta vjerojatno nece biti potrebno, mozda nesto sitno. isto to vrijedi i za FSB voltage. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
evo dobrih linkova za bad axe 2 plocu... http://www.peakin.com/xbx2/index.html http://www.peakin.com/xbx2/calculator.html?fsb=&mult=5 mozda je vec bilo, ali eto ako nije mozda nekom pomogne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() Da još ima, dao bih ti rep up. ![]()
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|