|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj još stavit samo sonica bez mijenjanja norbridge coolera, samo nemoj ga prejako stegnuti. Inaće, za mene su prolazni rezultati OCinga tek kad sve testove prolazi bez greške na sobnoj temperaturi i u zatvorenom kucistu, i to kad testovi kao što je npr prime95 mogu ici bez greške, i to najmanje 10 sati, tj. kao kad sistem nije OCan. Tek tada možeš reči da je sistem Ocan i stabilan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
Možeš li navesti stabilne frekvencije, ovo me zanjima radi usporedbe sa svojim sistemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prečupavi mod
|
Yep, ali grijeh je ne drzati ga barem na onoliko na koliko ide na stock naponu ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Inače i mene interesira kako će ploča disat kako vrijeme odmče... Za sada je moram priznat nadmašila i moja očekivanja.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Guest
|
Vrlo velike frekvencije, i reci jel prolazi prime95 bar 1 sat u troture testovima kad su pokrenute dvije instance tog testa, tj kad je opterecenje na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Prečupavi mod
|
Pa i nisu neke velike frekvencije, mojem je default 3 GHz, ovo je 25% OC. Nista strasno... naravno da je rock stable, testirano ne samo 2xPrime-ovima, nego 24h S&M-a. Jedino 24h S&M-a ja smatram stabilnim OC-om ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
No dosta offtopica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne volim se petljati, ali moram nesto reci za sve one koji pljuju po ovoj ploči da nema bundlea itd, a kosta puno novaca. da rezimiram jer mi se neda prepirati sa ouverkloukerima. Uglavnom... Rols Royce nema pol điđa miđa koje ima S klasa, a S klasa je kraj njega goli penis.... Zato piss off. Najbolja ploča koja postoji i _NEMA_ rasprave, zato piss off. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...inace Foxconn proizvodi ploce za intela ![]()
![]() |
#46 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Premium
|
inace znamo ![]() i u tome nema nista lose...prije ih je proizvodio asus...intelice su dosta bolje otkad ih proizvodi foxconn da ne spominjemo da je Honn-Hai(Foxconn) najveci OEM proizvodac komponenti tako da proizvodi i jos mnoooogo stvari za koje ni ne znate da ih proizvodi i drago...nemoj poceti s ovim svojim besciljnim pitanjima jer ce ovo prerasti u raspravu tipa G80 ili R600 koje su bile samo tone i tone (međuostalim) tvog filozofiranja. a to NE zelim. Citiraj:
Citiraj:
![]() ako ju usporedujem s ostalim plocama na i975X cipsetu..mmmm..DA! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
MBO MSI 975X Platinum PowerUp Ed., i975X, DDR2, zvuk, FW, S-ATA, G-LAN, PCI-E, s.775 ; 1561kn MBO DFI i975X/G INFINITY, Intel i975X, DDR2, zvuk, S-ATA, FW, G-LAN, PCI-E, s. 775 ; 1514kn MBO ASUS P5WDH Deluxe WiFi, i975X, DDR2, zvuk, 2xG-LAN, S-ATA, FW, PCI-E, Crossfire, s. 775 ; 1860kn MBO ASUS P5WDG2-WS, i975X, DDR2, zvuk, 2x G-LAN, S-ATA, PCI-E, Crossfire, s. 775 ; 2028kn MBO ABIT AW9D, i975X, DDR2, zvuk AudioMAX HD 7.1, LAN, S-ATA, 2xPCI-E, socket 775 ; 1791kn vidim da ste svi zabrijali na veeelikiu cijenu ploče.U čemu je vic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
Citiraj:
Radi se o High end chipsetu i to je isto kao i kad kupis 8800GTX bilo koje firme, cijena plus minus 100-200Kn, dakle high end je high end i nemože koštat male novce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
Ovo nisam znao, pa to je sramota, samo nije mi jasno zašto neke 975-ice podržavaju c2d a druge ne. Hoće li biti uopće chipseta napravljenog iskljucivo za c2d, a da nebude one granice od 2,8Gb rama koje windovsi mogu adresirat u toj kombinaciji Dali je to ograničenje u procesoru, maticnoj ili se pak radi o OS-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
To je prava konstatacija.Cijena je manje više ista konkurentnim pločama. Dakle, pustimo Feniksa da nam prenese još utisaka o ploči, ne zato što ploča košta 1600kn,jer sve ploče koštaju 1600kn. Osobno, volio bih ćuti utiske o zvuku sa ploče.Neku usporedbu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
Ph03n1x, jesi isprobao zvuk? krči li, ruši li se? kakvi su driveri (od zvučne)? općenito, kakav je (ako si probao) ? zanima me konkretno da li je ta integrirana bolja od SB PCI 128 kartice (ja zadovoljan)...
![]() |
#60 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
|
|