|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Comodo ne propušta kroz određeni port
Zdravo svima, u ove rane sate muči me problem sa Comodom. Krenuo ja skinuti freeware program sa utorrentom i muči me jedan problem. Naime, tamo kada idem na testiranje dal je port otvoren, dobijem odgovor kako je zatvoren. Skidanje torrenta nije problem, malo seedova (5) brzina download-a ~50kb/s, kod Bog. Ali muči me baš taj zatvoreni port. Na routeru, SE555 fino sve port forwardao no Comodo ga nekako očito zatvara, jer kada ga zgasim, port je otvoren i sve je veselo-zeleno, kada upalim, zatvoren. U logu od Comoda mi javlja ovo: ![]() A ja sam onda postavio dopuštenje ovako: ![]() (gledajte skroz dole kaj piše, onaj pravokutnik) (IP adrese i portove sam promjenio za slikanje, tako da svi vi hakeri out there nemate šanse ![]() (Rezultat port checkera iz uTorrenta je u pozadini 2. slike) I svejedno opet ne propušta : stoopid, mjenjam postavke na ovoj drugoj slici, opet ništa. Što li ja to krivo radim, pitam Vas? Očito je da zbog toga ne mogu postići maksimalne brzine ili da ne mogu, kao svaki normalni čovjek seed-at taj program (a stvarno bih htio ![]() Unaprijed hvala za svaku pomoć ![]()
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Mislim da samo trebaš to dopuštenje koje si napravio odvuć iznad onog kaj ti blokira sve portove (9.) ![]()
![]() |
#4 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sa toga portforwarda sam i naučil port forward za SE555. Uglavnom, puno hvala, upalilo je ![]() Fala momci ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Pomaknuo ga gore i opet nije htjelo. Onda sam napravio prema vodiču i svejedno ga pomaknuo gore (taj novi koji sam napravio prema vodiču) i radi. Budem ga sada probao staviti ispod, može biti da si i ti bio u pravu, a da sam ja zahebo oko opcija ![]() EDIT: U pravu si Costa ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|