|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Reinstall WIN XPa
Frend ima problema sa windovsima pa bi mu ja probao samo preinstalirati win preko postojecih. Samo ubacim CD i normalno instaliram i windovsa je tako? Radi se o XPu...
|
|
|
#2 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Kako si ti skupio 800 postova na ovom forumu pa sta moderatori rade? jep cim upalis kompjuter ubaci cd, kad se pojavi booting sa cdea samo pritisni any key to ti je obicno na tipkovnici odmah kraj slova H i slijedi upute na ekranu, bit ce ti opcija za format i za izabiranje part.... slova samo izaberi slovo C.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
ajde dosta zajebancije budite korisni.... kada se dignu windowsi javi mi error da fale ovi fajlovi: rtl70.bpl i ntnut.exe sto mi je ciniti?
|
|
|
#4 |
|
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Skini ih s neta. Progooglaj malo i nađi ih (nadam se da ti javi kompletan path, tak da znaš gdje da ih usnimiš).. Jest da nije baš neka metoda, ali provjereno radi.. ![]()
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Winter
Datum registracije: Dec 2006
|
OK, ja sam noob-ast u win podrucju pa imam par pitanja u vezi repaira/reistall windowsa. 1.Sta je bolje? 2.Dali se kod reinstalla gube podaci sa harda (aka. jel se mora formatirat) 3.Kak repair-at winowse? (pri paljenju mi javlja poruku "windows could not start becouse following file is missing or corrupt: WINDOWS\system32\ cofing\SYSTEM. Ubacim win cd , idem na repair i sta onda...??? Probao sam, FIXBOOT ->nista, i jos neke ali bezuspjesno) Sta mi je cinit , a da nemoram formatirat hard . PLEASE help.: bonker : |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
2. da, mora se formatirati 3. moraš ići kao da instaliraš windowse i onda ti on nađe stare windowse i ponudi repair
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|