![]() |
Reinstall WIN XPa
Frend ima problema sa windovsima pa bi mu ja probao samo preinstalirati win preko postojecih. Samo ubacim CD i normalno instaliram i windovsa je tako? Radi se o XPu...
|
Kako si ti skupio 800 postova na ovom forumu pa sta moderatori rade? :) jep cim upalis kompjuter ubaci cd, kad se pojavi booting sa cdea samo pritisni any key to ti je obicno na tipkovnici odmah kraj slova H :D i slijedi upute na ekranu, bit ce ti opcija za format i za izabiranje part.... slova :) samo izaberi slovo C.
|
ajde dosta zajebancije budite korisni....
kada se dignu windowsi javi mi error da fale ovi fajlovi: rtl70.bpl i ntnut.exe sto mi je ciniti? |
Skini ih s neta. Progooglaj malo i nađi ih (nadam se da ti javi kompletan path, tak da znaš gdje da ih usnimiš).. Jest da nije baš neka metoda, ali provjereno radi.. ;)
|
|
OK, ja sam noob-ast u win podrucju pa imam par pitanja u vezi repaira/reistall windowsa.
1.Sta je bolje? 2.Dali se kod reinstalla gube podaci sa harda (aka. jel se mora formatirat) 3.Kak repair-at winowse? (pri paljenju mi javlja poruku "windows could not start becouse following file is missing or corrupt: WINDOWS\system32\ cofing\SYSTEM. Ubacim win cd , idem na repair i sta onda...??? Probao sam, FIXBOOT ->nista, i jos neke ali bezuspjesno) Sta mi je cinit , a da nemoram formatirat hard . PLEASE help.: bonker : |
Citiraj:
2. da, mora se formatirati 3. moraš ići kao da instaliraš windowse i onda ti on nađe stare windowse i ponudi repair |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |