|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Odabir programa za pustanje glazbe
znaci trebam nekakav program za novu godinu za pustanje glazbe,nesto poput ots dj,ali da ne pravi svoje filove kao sto pravi ots dj .omx filove,onakda nije previse kompliciran,da se moze ukljucivat mikrofon..... hvala,pozz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
traktor dj rula |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da ali nove verzije su po meni lose. ja jos uvijek koristim Traktor 1.1.x 2 kanala, H/M/L, filteri, odlican crossfader i loop. ma uzivancija. jos dan danas, nakon jedno 5 godina koristenja, naucim nesto novo, neku novu foricu... pusta ti mp3, wma, cda. ja sam ga koristio sa 2 zvucne kartice uz pravu miksetu, za sto ima podrsku tako da je to za jednog amatera poput tebe i mene, zaista najbolje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Traktor nije baš za puštanje mjuze, a BPM ima čist dosta efefakata i gluposti slično kao i traktor a puno je jednostavniji ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za pustanje glazbe ti je winamp dovoljan, po meni najjednostavniji, ionako ne mislis mixati i dodavati neke efekte jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
buljo koliko je veliki bpm (cjeli jel) ![]() ![]() i pogle pm ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Atomix MP3....predobar program, već sto godina radim u njemu i nikad me nije razočaro ![]() Imam dve zvučne, na jednoj slušalice, a drugoj ozvučenje, tak da možeš sve unaprijed čut , ko na pravoj mixeti... Probaj to! EDIT:Još sam zaboravio napomenut da mu je defaultni skin malo djetinjast i da ga treba zamjenit sa Pioneerovim...Možeš i sam svoje sample-ove slagat i koristit ih kod umiksavanja! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|