![]() |
Odabir programa za pustanje glazbe
znaci trebam nekakav program za novu godinu za pustanje glazbe,nesto poput ots dj,ali da ne pravi svoje filove kao sto pravi ots dj .omx filove,onakda nije previse kompliciran,da se moze ukljucivat mikrofon.....
hvala,pozz.... |
traktor dj rula
|
da ali nove verzije su po meni lose. ja jos uvijek koristim Traktor 1.1.x 2 kanala, H/M/L, filteri, odlican crossfader i loop. ma uzivancija. jos dan danas, nakon jedno 5 godina koristenja, naucim nesto novo, neku novu foricu... pusta ti mp3, wma, cda. ja sam ga koristio sa 2 zvucne kartice uz pravu miksetu, za sto ima podrsku tako da je to za jednog amatera poput tebe i mene, zaista najbolje...
|
Ne traktor jer onda trebaš praktički cijelo vrijeme bit za kompom..
BPM Studio - odličan za takvo puštanje mjuze.. Na prošloj novoj sam puštao pola noći na traktoru i poludio sam jer sam jedva mogao otič na WC :D http://img245.imageshack.us/img245/1...led1yk9.th.jpg P.S. Ne gledajte muziku imam svega na hardu...:p |
cuj ak oces da ti se sama miksa mjuza to mozes i u winampu...
|
Citiraj:
Traktor nije baš za puštanje mjuze, a BPM ima čist dosta efefakata i gluposti slično kao i traktor a puno je jednostavniji :) |
Za pustanje glazbe ti je winamp dovoljan, po meni najjednostavniji, ionako ne mislis mixati i dodavati neke efekte jel?
|
ma ne mislim miksati i to...nego svidja mi se kod ots oni prijelazi izmedju pjesama ,ukljucivanje mikrofona....
|
Pogle kojih sve prijelaza imaš za odabrat.. Naravno vrijeme možeš povečat, uključit automatski prijelaz, podešavat početak i kraj (ovu plavu i crvenu).
http://img109.imageshack.us/img109/3...led1zj3.th.jpg |
buljo koliko je veliki bpm (cjeli jel) :D i da dobra ti playlista :D
i pogle pm :) |
Atomix MP3....predobar program, već sto godina radim u njemu i nikad me nije razočaro:)
Imam dve zvučne, na jednoj slušalice, a drugoj ozvučenje, tak da možeš sve unaprijed čut , ko na pravoj mixeti... Probaj to! EDIT:Još sam zaboravio napomenut da mu je defaultni skin malo djetinjast i da ga treba zamjenit sa Pioneerovim...Možeš i sam svoje sample-ove slagat i koristit ih kod umiksavanja! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |