Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.12.2006., 19:40   #1
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Iživljavalje maturanata

Evo sad sam videl na tv-u kaj radiju učenici tehničke škole neke.

Video:
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8278_23638.php

Kaj mislite o tome? Ja bi ih se stiral van i 1.

Matijac je offline  
Staro 19.12.2006., 19:52   #2
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
normalno, treba ih u zatvor i kaznit na sve moguće načine
Buger je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.12.2006., 19:57   #3
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
http://youtube.com/watch?v=-Lqj4AxpIM4 : Machineg: suicide: wtf :: sniper :: DualWiel: Drone :

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 19.12.2006., 20:01   #4
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
pa profesor je debilan do boli.... kada se nezna postaviti i trebaju ga za***avati...

I nemojte mi sada joj ovo ono isao sam u prometnu tako da je pod nekim satovima situacija skoro isto izgledala i kod mene u razredu. Ali razlika je bila sto je bio jedan profesor pod cijim smo satom SVI pisali i SVI sutjeli nije se cula muha u zraku... I to samo zato jer se znao postaviti.

Inace je bila redovita za***ancija a gadjanje stolicama u razredu je bilo kul jedino u prvom razred....

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 19.12.2006., 20:07   #5
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ma koji zatvor....uletio bi im ovak ko oni njemu sa "par"krupnih prijatelje pa udario tlaku pa da vidimo ko je faca.....e da jos bi i snimio!!!ajde molim te kolko nepostovanja i neodgoja....mislim njihovih sam godina al si tak nekaj nebi dopustio nikada....pa ak su htjeli protestirat mogli su svi fino kod ravnatelja i rec da on njih nista nije naucio i da to ne valja...a onda neznam kak bi matura prosla makar kolko vidim i ravnatelj je ocito imo neke koristi($$$$$$) jer ih stiti!!!!: Drone :
Staro 19.12.2006., 20:08   #6
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
pa profesor je debilan do boli.... kada se nezna postaviti i trebaju ga za***avati...

I nemojte mi sada joj ovo ono isao sam u prometnu tako da je pod nekim satovima situacija skoro isto izgledala i kod mene u razredu. Ali razlika je bila sto je bio jedan profesor pod cijim smo satom SVI pisali i SVI sutjeli nije se cula muha u zraku... I to samo zato jer se znao postaviti.

Inace je bila redovita za***ancija a gadjanje stolicama u razredu je bilo kul jedino u prvom razred....
Sve stoji, ali opet, takvo ponašanje je nedopustivo. To je naprosto stvar kulture i kućnog odgoja. Sve polazi od roditelja.
frANZi je offline  
Staro 19.12.2006., 20:26   #7
hmmm
Premium
Moj komp

hmmm's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
http://youtube.com/watch?v=-Lqj4AxpIM4 : Machineg: suicide: wtf :: sniper :: DualWiel: Drone :
bas je zgodna ova profesorica
hmmm je offline  
Staro 19.12.2006., 22:03   #8
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Mi radimo sranja na na nastavi, ali šta rade ovi.....
Problem je offline  
Staro 19.12.2006., 22:05   #9
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
katastrofa. vidio sam sranja i mi ih radimo, ali ovo je jedna totalna neotesanost i nedostatak kulture.

@Problem... na koju skolu ides?

Ph03n1x je offline  
Staro 19.12.2006., 22:14   #10
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Sve stoji, ali opet, takvo ponašanje je nedopustivo. To je naprosto stvar kulture i kućnog odgoja. Sve polazi od roditelja.
stvar postavljanja kod nas se znalo za***avaj se pod satom prijevoza tereta padas godinu i to je to imali smo profesora kuCina e i nitko nije imao muda napisati na plocu kurcina uglavnom stvar postavljanja samo to... a to da su djeca neodgojena to stoji ...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.12.2006., 22:16   #11
West
Premium

West's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Iz iskustva (ne osobnog) znam da, ako bi se profesor postavio prema njima strogo i podjelio svima jedinice i isterao van one koji rade sranja, postojala bi mogucnost da bi bilo jos gore, odnosno nasli bi se oni koji bi mu poceli prijetiti i bili cijelo vrijeme u sukobu s njim. Zato pretpostavljam da profesor nije htjeo riskirati, malo se uplasio tih debila i pustio ih da rade sta hoce, da ne bi bio kasnije u strahu od njih da mu nesto ne naprave.
A ravnatelj isto neki maloumni fosil, umjesto da ove majmune izbaci iz skole on otpusti ni krivog ni duznog profesora :confused:
West je offline  
Staro 19.12.2006., 23:28   #12
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

ma ajde radili smo mi i gora sranja u osnovnoj

ženu iz engleskog smo tolko zivcirali da je jadna plakala i tresla se...cak je i poclea sjediti a nakon toga je sljedilo farbanje kose...nije mogla izaci na kraj s nama,...gadali smo je grudama snijega usred razreda

dali mi je zao?

nije...zasto? zato kada smo dosli u 5 osnovne kod nje divljacki se derala na nas...to je bilo nastavljeno i u 6. razredu...sto god nisi znao ona je vristala...vratili smo joj sve u sedmom i osmom razredu

pošto imam veliku glavu profesor iz tjelesnog me zvao glavonjom iako imam vrlo upecatljivo prezime...a nista..zakljucao sam covijek u njegovu katedru u dvorani pokraj koje prode netko jednom dnevno osveta je moja

profesor iz fizike nam je podjelio jedinice a dvojici strebera dao 5...test koji sam napisao je bio za 4 minimalno..kako sam mu se osvetio...njegov auto...ja na trecem katu...mala nuzda...

htio bi se isto tako nadovezati da su i ucenici kreteni kakvih nema...mi nikog nismo provocirali ili maltretirali bez povoda...danasnja djeca su poprilicno drugacija...

jednom prilikom prije cca pola godine hodao sam s cruom po ulici (isli iz linksa čuftek 350W ) neki lik od cca 30.g ti je malo brze prosao hodaju pored nas (zurilo mu se) te ti je okrznuo neku kliknu cca 6 osnovne...da bi mala na to rekla..GLE KONJA!

issssss...da sam ja to reko..znam da bi sljedece sto bi vidio bile zvijezde..i kada bi dosao doma opet bi ih vidio jer bi me stari natuko kad bi mu rekao sto je bilo
Hamm je offline  
Staro 19.12.2006., 23:28   #13
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor frANZi Pregled postova
Nije stvar u roditeljima, ja imam profesoricu koja predaje meni 3 predmeta, luda je skroz, samo danas ih je bacila 4, na satu se ništa ne čuje, dok recimo izluđujemo profesora iz geografije, samo zato jer se on ne zna postaviti, e da počinjemo i onoga iz informatike jer se isključila tipkovnica pa nije zna uključiti, a šta je najgore on je mr.sc.dipl.ing. : Machineg: Machineg

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 19.12.2006., 23:36   #14
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

mmmm...da...vidio sam ovaj link sa vecernjeg...katastrofa

mi smo pod***avali ovo je okrutno

nego..nebi mi dugo bio u skoli..van na ulicu i zabraniti obrazovanje NKV ajmo kopat kanale pa ti slusaj meni armonke kolko oces : DualWiel
Hamm je offline  
Staro 19.12.2006., 23:42   #15
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Tip uopće ne bi smio biti profesor. Netko bez autoriteta nema što raditi u razredu punom adolescenata.
A ono što bi tim mulcima napravio da sam na profesorovom mjestu je da na jednom koji kolo vodi izdemonstriram silu. Drugi bi mislili prije nego naprave neko sranje.
Sky je offline  
Staro 19.12.2006., 23:45   #16
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
(ne) odgoj je u pitanju, gamad, mi smo se isto glupirali, al ovo je previše: nono : , divljač, u šumu ih treba, ili kopat kanale, kakko Hamm kaže,: bonker2

bobe je offline  
Staro 19.12.2006., 23:48   #17
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

sky ima pravo. Imali smo mi lika iz zemljopisa kod kojeg nije bilo bancije..jedino kada je on to dopustio..ali kada je reko tiho..bilo je tiho

ako ste pogledali intervju s klincima...strasno...JER JE TO DOPUSTIO..pa covijece ako je lik flegma to ne znaci da ga mozes pogoditi stolcem u glavu jer je rekao da ne moze...strasno
Hamm je offline  
Staro 19.12.2006., 23:51   #18
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
iso miki sad se sjetim kad sam bio u osnovnoj...ista stvar...pola profesora plakalo na tak nesth...,a jedan mašinko koji je sad u penziji (prof iz matke) mi je najjači...
kad si loš da ti komad i u kut te stjera...ono mrak umirao sam...
joj onda kad je došla neka nastavnica iz lik (nova ) u fići....hahahaha
decki su joj ga rastavili doslowno...ono iščupali žice motora sve s***ali...
ufff
nie u redu...al je zabavno hehehe
TomG je offline  
Staro 20.12.2006., 01:49   #19
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Uvjek sam imao respekt prema profesorima. Dokle god su oni imali respekt prema meni. U osnovnoj sam imao fakat opičenih pa su neke zenske profe znale plakat. Al to je bilo davno. U srednjoj nas je bilo 4 muska u razredu i stalno smo neke gluposti izvadjali. klasika 25 cura i 4 muška. Nema sanse bit ozbiljan. Ali profači su bili OK vise manje pa nije bilo sukoba skoro nikad.

I onda u 4 razredu dobim neku mladu glupaču iz HR... Ajme... Beton... Na kraju se ispostavilo da i nije tak losa, al nemres mi izletit sa faxa i uc u razred sa bičem u ruci i počet vozit svoje, a mi do tad nismo skoro pa ni imali HR. Uglavnom radili smo joj pizdarije tipa nebulozne provale, fučkanje kad je okrenuta prema ploči (bila je full zgodna) i tak. Ja sam bio kolovođa tog ustanka i nakon jedno mjesec dana kad je skuzila da nemoze protiv na 29 + raska na nasoj strani je naglo popustila.

Sad na faxu mi je ekipa strasna. Sve sami ze***anti. Nisam se tolko smijo u zivotu. Uglavnom neznam kak bu zavrsilo, ali slutim nebu dobro jer je to ipak fax. Mene boli kifla jer onak pazim da ne pretjeram i svi misle da sam neutralan, al ono brijem kad se to jos malo uhoda nebu dobro.

A sto se tice snimke. Sve ih u maloljetnicki poslat. Profesoru dati odštetu. Prvo bi ih policajci trebali dobro natamburat. Da sam na profesorovom mjestu jednog bi odvalio imenikom u čvaljama u samoobrani pa nek me tuži....
Fleks je offline  
Staro 20.12.2006., 09:24   #20
flare
mrzi zimu

flare's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
.
aha, ti si vjerojatno jedan od onih koji misle kako su zene same krive jer ih partneri tuku

koliko god da se proesor nije snasao i koliko god da nije uspio uspostaviti autoritet ovakvo ponašanje nema, NEMA opravdanja...rekli vi sto god hocete...OPRAVDANJA NEMA...

toliko od mene: hello2 :
flare je offline  
Staro 20.12.2006., 10:15   #21
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor flare Pregled postova
aha, ti si vjerojatno jedan od onih koji misle kako su zene same krive jer ih partneri tuku
nemoj krivo shvatiti ali za sve postoji zašto i kako...osuđujem nasilje ali sam čuo za puno slučajeva di bi ja bio jedan od onih koji odalami partnericu a na žalost svojim oćima sam gledao kako jedna kuja doslovno unuštava frenda...da bi ga na kraju optužila kako ju je on natuko isss..došao sam do nje i njoj nije bilo ništa..decko ima 190cm i 120kg...da ju je on odvalio...mmm..da.nebi joj baš bilo dobro

jos jednom nemoj krivo shvatiti jer sam u zgradi imao slučaj zlostavljanja te sam bio prvi na vratima da ubijem lika...najviše od svega su me naživcirale BABETINE uključujuci i moju staru koja je stajala na hodniku i slušala...njihova izjava je bila da je to njihova stvar...pozvao sam policiju i otišao dolje...naravno da lik nije otvarao..onda sam opet nazvao policiju i malo se svađao s njima jer ih nema 30min a znam da uvijek imaju neka patrolna kola kod doma sportova...nakon što došli lika su odfurali a po curu je došao otac

još jednom..nemoj me krivo shvatiti...nisam ja kukavica da mlatim slabije od sebe : hello2 :

i da sorry na OT
Hamm je offline  
Staro 20.12.2006., 10:18   #22
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Još jedan thread koji je otišao u krivom smjeru...: suicide

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno