|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Iživljavalje maturanata
Evo sad sam videl na tv-u kaj radiju učenici tehničke škole neke. Video: http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8278_23638.php Kaj mislite o tome? Ja bi ih se stiral van i 1.
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
normalno, treba ih u zatvor i kaznit na sve moguće načine |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
http://youtube.com/watch?v=-Lqj4AxpIM4 : Machineg: suicide: wtf :: sniper : ![]()
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa profesor je debilan do boli.... kada se nezna postaviti i trebaju ga za***avati... I nemojte mi sada joj ovo ono isao sam u prometnu tako da je pod nekim satovima situacija skoro isto izgledala i kod mene u razredu. Ali razlika je bila sto je bio jedan profesor pod cijim smo satom SVI pisali i SVI sutjeli nije se cula muha u zraku... I to samo zato jer se znao postaviti. Inace je bila redovita za***ancija a gadjanje stolicama u razredu je bilo kul jedino u prvom razred....
#5 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ma koji zatvor....uletio bi im ovak ko oni njemu sa "par"krupnih prijatelje pa udario tlaku pa da vidimo ko je faca.....e da jos bi i snimio!!!ajde molim te kolko nepostovanja i neodgoja....mislim njihovih sam godina al si tak nekaj nebi dopustio nikada....pa ak su htjeli protestirat mogli su svi fino kod ravnatelja i rec da on njih nista nije naucio i da to ne valja...a onda neznam kak bi matura prosla makar kolko vidim i ravnatelj je ocito imo neke koristi($$$$$$) jer ih stiti!!!!: Drone :
#6 | |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Iz iskustva (ne osobnog) znam da, ako bi se profesor postavio prema njima strogo i podjelio svima jedinice i isterao van one koji rade sranja, postojala bi mogucnost da bi bilo jos gore, odnosno nasli bi se oni koji bi mu poceli prijetiti i bili cijelo vrijeme u sukobu s njim. Zato pretpostavljam da profesor nije htjeo riskirati, malo se uplasio tih debila i pustio ih da rade sta hoce, da ne bi bio kasnije u strahu od njih da mu nesto ne naprave. A ravnatelj isto neki maloumni fosil, umjesto da ove majmune izbaci iz skole on otpusti ni krivog ni duznog profesora :confused: |
![]() |
![]() |
#12 |
Pod naletima kopita zla
|
ma ajde radili smo mi i gora sranja u osnovnoj ![]() ženu iz engleskog smo tolko zivcirali da je jadna plakala i tresla se...cak je i poclea sjediti a nakon toga je sljedilo farbanje kose...nije mogla izaci na kraj s nama,...gadali smo je grudama snijega usred razreda ![]() dali mi je zao? nije...zasto? zato kada smo dosli u 5 osnovne kod nje divljacki se derala na nas...to je bilo nastavljeno i u 6. razredu...sto god nisi znao ona je vristala...vratili smo joj sve u sedmom i osmom razredu pošto imam veliku glavu ![]() ![]() ![]() profesor iz fizike nam je podjelio jedinice a dvojici strebera dao 5...test koji sam napisao je bio za 4 minimalno..kako sam mu se osvetio...njegov auto...ja na trecem katu...mala nuzda... ![]() htio bi se isto tako nadovezati da su i ucenici kreteni kakvih nema...mi nikog nismo provocirali ili maltretirali bez povoda...danasnja djeca su poprilicno drugacija... jednom prilikom prije cca pola godine hodao sam s cruom po ulici (isli iz linksa čuftek 350W ![]() issssss...da sam ja to reko..znam da bi sljedece sto bi vidio bile zvijezde..i kada bi dosao doma opet bi ih vidio jer bi me stari natuko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nije stvar u roditeljima, ja imam profesoricu koja predaje meni 3 predmeta, luda je skroz, samo danas ih je bacila 4, na satu se ništa ne čuje, dok recimo izluđujemo profesora iz geografije, samo zato jer se on ne zna postaviti, e da počinjemo i onoga iz informatike jer se isključila tipkovnica pa nije zna uključiti, a šta je najgore on je mr.sc.dipl.ing. : Machineg: Machineg
#14 |
Pod naletima kopita zla
|
mmmm...da...vidio sam ovaj link sa vecernjeg...katastrofa mi smo pod***avali ovo je okrutno ![]() nego..nebi mi dugo bio u skoli..van na ulicu i zabraniti obrazovanje NKV ajmo kopat kanale pa ti slusaj meni armonke kolko oces : DualWiel |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Tip uopće ne bi smio biti profesor. Netko bez autoriteta nema što raditi u razredu punom adolescenata. A ono što bi tim mulcima napravio da sam na profesorovom mjestu je da na jednom koji kolo vodi izdemonstriram silu. Drugi bi mislili prije nego naprave neko sranje. |
![]() |
![]() |
#16 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
(ne) odgoj je u pitanju, gamad, mi smo se isto glupirali, al ovo je previše: nono : , divljač, u šumu ih treba, ili kopat kanale, kakko Hamm kaže,: bonker2
#17 |
Pod naletima kopita zla
|
sky ima pravo. Imali smo mi lika iz zemljopisa kod kojeg nije bilo bancije..jedino kada je on to dopustio..ali kada je reko tiho..bilo je tiho ako ste pogledali intervju s klincima...strasno...JER JE TO DOPUSTIO..pa covijece ako je lik flegma to ne znaci da ga mozes pogoditi stolcem u glavu jer je rekao da ne moze...strasno |
![]() |
![]() |
#18 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
iso miki sad se sjetim kad sam bio u osnovnoj...ista stvar...pola profesora plakalo na tak nesth...,a jedan mašinko koji je sad u penziji (prof iz matke) mi je najjači... kad si loš da ti komad i u kut te stjera...ono mrak umirao sam... joj onda kad je došla neka nastavnica iz lik (nova ) u fići....hahahaha decki su joj ga rastavili doslowno...ono iščupali žice motora sve s***ali... ufff nie u redu...al je zabavno hehehe |
![]() |
![]() |
#19 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Uvjek sam imao respekt prema profesorima. Dokle god su oni imali respekt prema meni. U osnovnoj sam imao fakat opičenih pa su neke zenske profe znale plakat. Al to je bilo davno. U srednjoj nas je bilo 4 muska u razredu i stalno smo neke gluposti izvadjali. klasika 25 cura i 4 muška. Nema sanse bit ozbiljan. Ali profači su bili OK vise manje pa nije bilo sukoba skoro nikad. I onda u 4 razredu dobim neku mladu glupaču iz HR... Ajme... Beton... Na kraju se ispostavilo da i nije tak losa, al nemres mi izletit sa faxa i uc u razred sa bičem u ruci i počet vozit svoje, a mi do tad nismo skoro pa ni imali HR. Uglavnom radili smo joj pizdarije tipa nebulozne provale, fučkanje kad je okrenuta prema ploči (bila je full zgodna) i tak. Ja sam bio kolovođa tog ustanka i nakon jedno mjesec dana kad je skuzila da nemoze protiv na 29 + raska na nasoj strani je naglo popustila. Sad na faxu mi je ekipa strasna. Sve sami ze***anti. Nisam se tolko smijo u zivotu. Uglavnom neznam kak bu zavrsilo, ali slutim nebu dobro jer je to ipak fax. Mene boli kifla jer onak pazim da ne pretjeram i svi misle da sam neutralan, al ono brijem kad se to jos malo uhoda nebu dobro. A sto se tice snimke. Sve ih u maloljetnicki poslat. Profesoru dati odštetu. Prvo bi ih policajci trebali dobro natamburat. Da sam na profesorovom mjestu jednog bi odvalio imenikom u čvaljama u samoobrani pa nek me tuži.... |
![]() |
![]() |
#20 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() koliko god da se proesor nije snasao i koliko god da nije uspio uspostaviti autoritet ovakvo ponašanje nema, NEMA opravdanja...rekli vi sto god hocete...OPRAVDANJA NEMA... toliko od mene: hello2 :
![]() |
#21 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() jos jednom nemoj krivo shvatiti jer sam u zgradi imao slučaj zlostavljanja te sam bio prvi na vratima da ubijem lika...najviše od svega su me naživcirale BABETINE uključujuci i moju staru koja je stajala na hodniku i slušala...njihova izjava je bila da je to njihova stvar...pozvao sam policiju i otišao dolje...naravno da lik nije otvarao..onda sam opet nazvao policiju i malo se svađao s njima jer ih nema 30min a znam da uvijek imaju neka patrolna kola kod doma sportova...nakon što došli lika su odfurali a po curu je došao otac ![]() još jednom..nemoj me krivo shvatiti...nisam ja kukavica da mlatim slabije od sebe : hello2 : i da sorry na OT |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Još jedan thread koji je otišao u krivom smjeru...: suicide
|
Oglas
|
|