![]() |
Iživljavalje maturanata
Evo sad sam videl na tv-u kaj radiju učenici tehničke škole neke.
Video: http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...8278_23638.php Kaj mislite o tome? Ja bi ih se stiral van i 1. |
normalno, treba ih u zatvor i kaznit na sve moguće načine
|
http://youtube.com/watch?v=-Lqj4AxpIM4 : Machineg: suicide: wtf :: sniper ::fuming:: DualWiel: Drone :
|
pa profesor je debilan do boli.... kada se nezna postaviti i trebaju ga za***avati...
I nemojte mi sada joj ovo ono isao sam u prometnu tako da je pod nekim satovima situacija skoro isto izgledala i kod mene u razredu. Ali razlika je bila sto je bio jedan profesor pod cijim smo satom SVI pisali i SVI sutjeli nije se cula muha u zraku... I to samo zato jer se znao postaviti. Inace je bila redovita za***ancija a gadjanje stolicama u razredu je bilo kul jedino u prvom razred.... |
ma koji zatvor....uletio bi im ovak ko oni njemu sa "par"krupnih prijatelje pa udario tlaku pa da vidimo ko je faca.....e da jos bi i snimio!!!ajde molim te kolko nepostovanja i neodgoja....mislim njihovih sam godina al si tak nekaj nebi dopustio nikada....pa ak su htjeli protestirat mogli su svi fino kod ravnatelja i rec da on njih nista nije naucio i da to ne valja...a onda neznam kak bi matura prosla makar kolko vidim i ravnatelj je ocito imo neke koristi($$$$$$) jer ih stiti!!!!: Drone :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mi radimo sranja na na nastavi, ali šta rade ovi.....
|
katastrofa. vidio sam sranja i mi ih radimo, ali ovo je jedna totalna neotesanost i nedostatak kulture.
@Problem... na koju skolu ides? |
Citiraj:
|
Iz iskustva (ne osobnog) znam da, ako bi se profesor postavio prema njima strogo i podjelio svima jedinice i isterao van one koji rade sranja, postojala bi mogucnost da bi bilo jos gore, odnosno nasli bi se oni koji bi mu poceli prijetiti i bili cijelo vrijeme u sukobu s njim. Zato pretpostavljam da profesor nije htjeo riskirati, malo se uplasio tih debila i pustio ih da rade sta hoce, da ne bi bio kasnije u strahu od njih da mu nesto ne naprave.
A ravnatelj isto neki maloumni fosil, umjesto da ove majmune izbaci iz skole on otpusti ni krivog ni duznog profesora :confused: |
ma ajde radili smo mi i gora sranja u osnovnoj ;)
ženu iz engleskog smo tolko zivcirali da je jadna plakala i tresla se...cak je i poclea sjediti a nakon toga je sljedilo farbanje kose...nije mogla izaci na kraj s nama,...gadali smo je grudama snijega usred razreda :D dali mi je zao? nije...zasto? zato kada smo dosli u 5 osnovne kod nje divljacki se derala na nas...to je bilo nastavljeno i u 6. razredu...sto god nisi znao ona je vristala...vratili smo joj sve u sedmom i osmom razredu pošto imam veliku glavu :D profesor iz tjelesnog me zvao glavonjom iako imam vrlo upecatljivo prezime...a nista..zakljucao sam covijek u njegovu katedru u dvorani pokraj koje prode netko jednom dnevno :D osveta je moja :D profesor iz fizike nam je podjelio jedinice a dvojici strebera dao 5...test koji sam napisao je bio za 4 minimalno..kako sam mu se osvetio...njegov auto...ja na trecem katu...mala nuzda... :D htio bi se isto tako nadovezati da su i ucenici kreteni kakvih nema...mi nikog nismo provocirali ili maltretirali bez povoda...danasnja djeca su poprilicno drugacija... jednom prilikom prije cca pola godine hodao sam s cruom po ulici (isli iz linksa čuftek 350W :D ) neki lik od cca 30.g ti je malo brze prosao hodaju pored nas (zurilo mu se) te ti je okrznuo neku kliknu cca 6 osnovne...da bi mala na to rekla..GLE KONJA! issssss...da sam ja to reko..znam da bi sljedece sto bi vidio bile zvijezde..i kada bi dosao doma opet bi ih vidio jer bi me stari natuko :D kad bi mu rekao sto je bilo :D |
Citiraj:
|
mmmm...da...vidio sam ovaj link sa vecernjeg...katastrofa
mi smo pod***avali ovo je okrutno :D nego..nebi mi dugo bio u skoli..van na ulicu i zabraniti obrazovanje NKV ajmo kopat kanale pa ti slusaj meni armonke kolko oces : DualWiel |
Tip uopće ne bi smio biti profesor. Netko bez autoriteta nema što raditi u razredu punom adolescenata.
A ono što bi tim mulcima napravio da sam na profesorovom mjestu je da na jednom koji kolo vodi izdemonstriram silu. Drugi bi mislili prije nego naprave neko sranje. |
(ne) odgoj je u pitanju, gamad, mi smo se isto glupirali, al ovo je previše: nono : , divljač, u šumu ih treba, ili kopat kanale, kakko Hamm kaže,: bonker2
|
sky ima pravo. Imali smo mi lika iz zemljopisa kod kojeg nije bilo bancije..jedino kada je on to dopustio..ali kada je reko tiho..bilo je tiho
ako ste pogledali intervju s klincima...strasno...JER JE TO DOPUSTIO..pa covijece ako je lik flegma to ne znaci da ga mozes pogoditi stolcem u glavu jer je rekao da ne moze...strasno |
iso miki sad se sjetim kad sam bio u osnovnoj...ista stvar...pola profesora plakalo na tak nesth...,a jedan mašinko koji je sad u penziji (prof iz matke) mi je najjači...
kad si loš da ti komad i u kut te stjera...ono mrak umirao sam... joj onda kad je došla neka nastavnica iz lik (nova ) u fići....hahahaha decki su joj ga rastavili doslowno...ono iščupali žice motora sve s***ali... ufff nie u redu...al je zabavno hehehe |
Uvjek sam imao respekt prema profesorima. Dokle god su oni imali respekt prema meni. U osnovnoj sam imao fakat opičenih pa su neke zenske profe znale plakat. Al to je bilo davno. U srednjoj nas je bilo 4 muska u razredu i stalno smo neke gluposti izvadjali. klasika 25 cura i 4 muška. Nema sanse bit ozbiljan. Ali profači su bili OK vise manje pa nije bilo sukoba skoro nikad.
I onda u 4 razredu dobim neku mladu glupaču iz HR... Ajme... Beton... Na kraju se ispostavilo da i nije tak losa, al nemres mi izletit sa faxa i uc u razred sa bičem u ruci i počet vozit svoje, a mi do tad nismo skoro pa ni imali HR. Uglavnom radili smo joj pizdarije tipa nebulozne provale, fučkanje kad je okrenuta prema ploči (bila je full zgodna) i tak. Ja sam bio kolovođa tog ustanka i nakon jedno mjesec dana kad je skuzila da nemoze protiv na 29 + raska na nasoj strani je naglo popustila. Sad na faxu mi je ekipa strasna. Sve sami ze***anti. Nisam se tolko smijo u zivotu. Uglavnom neznam kak bu zavrsilo, ali slutim nebu dobro jer je to ipak fax. Mene boli kifla jer onak pazim da ne pretjeram i svi misle da sam neutralan, al ono brijem kad se to jos malo uhoda nebu dobro. A sto se tice snimke. Sve ih u maloljetnicki poslat. Profesoru dati odštetu. Prvo bi ih policajci trebali dobro natamburat. Da sam na profesorovom mjestu jednog bi odvalio imenikom u čvaljama u samoobrani pa nek me tuži.... |
Citiraj:
koliko god da se proesor nije snasao i koliko god da nije uspio uspostaviti autoritet ovakvo ponašanje nema, NEMA opravdanja...rekli vi sto god hocete...OPRAVDANJA NEMA... toliko od mene: hello2 : |
Citiraj:
jos jednom nemoj krivo shvatiti jer sam u zgradi imao slučaj zlostavljanja te sam bio prvi na vratima da ubijem lika...najviše od svega su me naživcirale BABETINE uključujuci i moju staru koja je stajala na hodniku i slušala...njihova izjava je bila da je to njihova stvar...pozvao sam policiju i otišao dolje...naravno da lik nije otvarao..onda sam opet nazvao policiju i malo se svađao s njima jer ih nema 30min a znam da uvijek imaju neka patrolna kola kod doma sportova...nakon što došli lika su odfurali a po curu je došao otac ;) još jednom..nemoj me krivo shvatiti...nisam ja kukavica da mlatim slabije od sebe : hello2 : i da sorry na OT |
Još jedan thread koji je otišao u krivom smjeru...: suicide
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |