|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Molim pomoc. Nemogu nikako nac counta (oni vampir sta mu triba donit ljek) Pa ako netko zna di su njegovi HQ di bi ga moga potrazit? Ona zenska sta joj kazen da iman ljek rece da se pozurin da me count ceka ali me neodvede nigdi i kad je opet iden nesto pitat samo kaze da me count ceka. I drugi quest kad se trebamo nac u polju u 2am on se nepojavljuje : bonker : Ako netko zna di da ga iden potrazit (prisilno) ![]() Ili bar jel znate di je Hindaril’s cave ili Redwater Slough (mislin da je to ista pecina) pa da ga tu potrazin. Please help |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.youtube.com/watch?v=BPNbKFJS8dI Terminator 2: Oblivion ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da ne spamamo po Nvidia podforumu nastavljamo tu. Postove koje sam htio premjestiti na ovaj thread je forum zla ne misleć popapao, nema veze... TB-našodraj si Armorer na 75 pa ćeš moći i oružje i oklop dići na 125 ![]() Tako da ne plačeš za Umbrom ako je vratiš. http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Armorer
![]() |
#1204 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
ljudi imam misiju u dark brotherhoodu gdje trebam ubiti onog zapovjednika sa otrovnom strelicom i to samo onda kad skine armor. Bed je u tome što je uvijek stražar kraj njega i kad ga ubijem krene odmah na mene, mislim mogu mu ja pobječi (invisibility rulz) ali ako se budem slušajno vratio u Skingrad odmah sam mrtav. Jel ima koji stealth način da ga ubijem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Premium
|
Nadji neko dobro mjesto gdje se nevidi (mora biti) u sneak modu dok pliva lik.. i zakolji ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Krasan Momak
Datum registracije: Oct 2006
|
Sad sam trenutno 23 liv, mage, high elf, napravio sam si enchatiranu odjecu ali samo od grand soul gemova i naravno stavio ih da mi poprave destruction do 170 ![]() dali jos znate nesto dobro za mageve a da nije armor jer mi smanjuje spell ef.? Znate mozda koja je razlika izmedju black soul gemova i obicnih "velikih"? I gdje bih mogao naci jednog dobrog trenera za alkemiju? od jurnejman na dalje?: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tu ti je popis trenera http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Trainers Osim toga na toj stranici ćeš naći odgovore na sva pitanja koja si naveo u postu, potraži malo ![]()
![]() |
#1208 |
Premium
|
ES4: Oblivion - Knights of the Nine http://www.bit-tech.net/gaming/2006/...ts_Nine/1.html vrijedi pogledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
imam u planu ponovo instalirat oblivion, ali imam jedan problemčić.... igra je dosta puna bugova, tipa da me svaki hebeni vuk napade itd.... E sad, dal mi moze neko napravit neku listu modova for n00bs koji mi trebaju. Tipa to da je zivotinjski svijet realniji, ovo ono. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Nabavio dodatak ima fora questove za sad,konačno se sve to nešt optimiziralo u vezi Obliviona,jer od kada sam zadnji puta imao igru instaliranu na kompu,sve je nešt štekuckalo na 1280x1024, jer sad na 1680x1050 igra super radi sa HDR-om i grafom iz siga koja je blago klokana na 560/1200MHz
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Koji si to dodatak nabavio ? i jel ima neki patch za optimizaciju! e i da pitam di se mogu nabavit pick lockovi! i kak ste usli u kucu od onog agamira koji ima deal sa thoromirom u glavnom gradu moram uc u njgovu kucu snjofat a ak provalim ulete mi drotovi!
![]() |
#1212 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Sjecam se da su bili neki texture modovi koji maknu one ruzne kocke u daljini i tak. ![]()
![]() |
![]() |
#1213 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
http://www.torrentspy.com/torrent/87...Pack_LOATHSOME
![]() |
![]() |
#1214 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Must have mods: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Must_Have_Mods Ostali : http://www.tessource.net/files/ Inače super stranica s modovima,ali za skinut više od 2MB se trebaš registrirat
![]() |
#1215 |
Premium
|
Evo ja sam dark Elf lvl 10 i samo picim po spiljama i sporednim questovima uopce ne diram glavni od kad sam odfuro mathiasa do brume... zanima me jel mogu ostavit negdje iteme i doc po njih kasnije? probo sam na par mjesta i bili su tamo samo 1-2 dana i onda nestali... I jel ovaj exp zasebna igra ili ?
![]() |
#1216 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1218 |
The Dark Side of Moon
|
pa napravi si nisu toliko skupe ![]() ma u biti možeš ostavit u bilo kojoj škrinji koju nađeš s tim da je ona negdje u gradu,selu....al ne izvan...
![]() |
#1219 |
Premium
|
Najjeftinija kuća ti je v waterfrontu, ona mala za 2000, a imaš u anvilu mi se čini ve sam pozabil več , ili skingradu onaj quest o kući onoj, super quest inače. A ak si obavil sve za dark brotherhood, ubiti ne sve, na nekom questu dobiš shadowmere-a, konja u kojega moreš spremati kaj god hočeš. Eto ![]()
![]() |
#1223 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
oblivion vi problem
ja imam problem zvan oblivion. dobio sam dvd na kojem kao treba biti oblivion ali kad ga otvorim nema nista sem textualne datoteke u kojoj pise : [autorun] open=OblivionLauncher.exe icon=Oblivion.ico kad ubacim dvd nece da se pokrene autorun jer windows nezna cime da krene... ima li ko kakvo resnje za ovaj problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Premium
|
Kako nema niceg osim .txt datoteke? :confused: Mozda si dobio los primjerak? Inace autorun ti nije nist osim male skripte koja govori win da cim gurnes cd/dvd unutra on automatski pokrene taj i taj progi.. sto znaci da potrazis oblivionlauncher.exe i pokusas ga 'rucno' pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno krivo spržen session. Jel ga vidiš kada odeš desni klik na cd pogon, properties, hardware, properties, volume pa populate? Ako ti tamo pokaže da je disk ful onda je. Probaj s nekim od prgrama tipa Isobuster. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
|
Eh napravio ludost i pokro neke stvari u mage guildu i sad me izopcili dok ne donesem neko cvijece ak nis drugo bar novi quest : stoopid nego to cvijece nije bas popularno pa jel znate di se mozda nalazi barem okolica necega trazim Dragons Tongue i Redwort flower! inace nekak mi se cini da prelako dobivam levele vec sam lvl 15 a igram nekih 25 sati sve zajedno...
![]() |
#1229 |
Premium
|
Možda si stavil onaj mod kaj leveli brže idu? A za ove stvari, mislim da ne trebaš 20 od svake,jer je tip neki rekel da je 1 donesel i da su ga primili natrag. Imaš ih tam dole desno na karti, od bravila do leyawina.
![]() |
#1230 |
Premium
|
aaaaaaaaa! moram pljugu zapalit! nemrem vise koljem ovu umbru vec satima,ak nis drugo par nisam pusio dugo to me jedino tjesi! soram je tolko da je proso cijeli dan u igri mogu opet bacat spelove koje mogu jednom dnevno lol! derem sa enchantanim swordowima ko lud sad vise nema ni stita al opet nis vec sam sve varla stonove potrosio i 50 potiona...jel to normalno ? koza jedna neodgojena nece umrjet!! Nisam stavljao mod koji dize levele al se dosta fajtam...ma neznam moram ubit Umbru luuuud sam! I da di je ulaz u onaj spire tower gore kod brume proso sve 20 puta ko debil i nema ulaza!
![]() |
|
|