![]() |
TES 4 Oblivion
*so happy* Sutra izlazi!!!!
Dakle, tko misli nabaviti nastavak fenomenanog TES3 Morrowinda? Meni je ta igra jednostavno fenomenalna. |
Imao sam najbolje namjere jucer u trstu,ali : baad : Morat cu sljedeci vikend opet do trsta:D
|
Citiraj:
kolko eurića na ponterosu?? |
U MediaWorldu sam vidio najskuplju igru da je kostala 43 eura,i to Call Of Duty 2 Collectors Edition...skuplju nisam vidio...valjda Oblivion nece biti vise!
EDIT:Al non collectors edition je kostala 39 eura... |
sad gledao na njihovoj stranici,slaba ponuda jako,nema lotr,star wars.itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja jedva čekam. Onaj filmić na Bugovom DVD-u iz 11. mjeseca me izludio, igra je zakon: nuts :
|
joooj nemojte više, sve mi je teže čekati : nuts :
nego, jeste vidjeli onaj filmić countdown - 4 days? Sa nekih zidina? Kvragu, čini mi se da im je dosta zapinjalo, a sigurno nisu pokretali na nekom smeću... Ne bih im htio prigovarati, ali malo me je to uplašilo. |
a kuma zaboravili.
|
Citiraj:
Preporučeno: procesor na 3GHz tj 3000+, X800 i 6800 pa nadalje + 1GB memorije. http://www.oblivionportal.com/info/systemreq.php |
he he:
3000+----------->imam 6800------------>imam 1gb ram--------->imam oblivion--------->nemam ;( |
Lol, nisi jedini....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To nisu bili samo sati, sati... Nego dani prijatelju.... Dani! Najduže sam igral 14 i pol sati i skoro sam se zrušil! Al ta igra to zavređuje. Nego ak saznaš di ju možemo kupiti, odma mi javi molim te! Može i vani nema beda. Budem ja i tebi... A pogotovo collectors edition. Oću videti septims kak zgledaju... ;) |
Citiraj:
: roller : |
Sad kad ovo radim dolazi mi na pamet ona muzikica i onaj slatki zenski glasic od reklame McDonalds...I'm lovin' it! Samo kod mene zvuci: I'm downloadin' it! ;)
|
Hm, blago tebi,ja imam 2 Gb paket, a i on je pri kraju
|
samo 2 sata? : lol2 :
neki vec igraju: CoolRamb |
Pa kad mi je negdje oko 5 ujutro pukla veza.:fuming:
|
Lakse malo s vezama,paketima i downloadima (dobar je taj steam i legalan ;) ), a vise price o igri i igranju(kad pocnete)...Dovoljno je da napisete nabavio sam igru i svi sretni zbog vas/nas, a detalje, molim, zadrzite za sebe PM-ove,icq, svejedno...
Hvala! |
Ma ne, ja poslao čovjeka po to, pa su ga oko 5 ujutro zaustavili na granici, ono, fakat pukla veza.
|
Citiraj:
|
Instaliram ga, javim ako radi i bude sve ok
|
Ajde, ako tko nabavi/downloada nek mi zaprži pliz na DeFeDe i poshalje?
Kontakti na PM! Placam zuju! |
dajte neke dojmove. Slike i kak je zahtjevna, nist mi ne znaci sta su oni napisali na svom sajtu. I ak netko moze objasnit kakva je to igra tocno, jer nikad nisam igrao.
Jel vise vuce na hack&slash ko diablo, ili je nesto kao baldurs gate? |
....hack&slash u prekrasnom 3d okruzenju
|
Fight ti je 1st face.
|
Upravo sam zapoceo "kupovinu", napokon je stigla u ducane... Robna kuca XXXXXX :beer:
EDIT by MODERATOR: Super,bravo...ali imena piratskih i Wxxxx grupa necemo spominjati...OK? |
Evo igro je do sada i idem dalje igrati.Odličan je, puno bolji i zanimljiviji od morovinda.
Akcija je odlično napravljena(napram morovindu) a gađeti sa lukom i strijelom je poseban doživljaj, nisi gup i trapav u početku ko u morovidu, odmag ciljaš dobro.;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |