|
![]() |
#211 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni se onda nadigo... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#212 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#213 | |
Guest
|
Citiraj:
Za vrijeđanje idu negativni zar ne?(lupeta...gluposti...).Ccccc... Btw. o ulozi odjeće bi se dalo... ![]() |
|
![]() |
#214 |
Guest
|
|
![]() |
#215 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego sta se mjenjao sistem bodovanja ![]()
#216 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
meni je reputacija sa 1 pala na nulu, no nisam niti primjetio dok nisam ovu temu pogledao, jdnostavno ne obračam pozornost na to, kao ni na broj postova, tu sam da pročitam što me zanima, potražim pomoć i eventualno pomognem nekome ako sam u stanju to napravit na sve ostalo, kao i na ovu temu gledam kao na nepotrebno prepucavanje oko gluposti koje bi tu trebale biti na zadnjem mjestu, no nažalost, očito je da su neki tu u veliko dijelu iz razloga da postanu virtualno "popularni", da skupe 500000000 postova i dobiju reptaciju 589 sa 214 zelenih kockica, ta ne shvačam, a i ne zanima me previše: nono : eto, toliko od mene: hello2 :
#219 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
gle, ajd razmišljajte na veliko. klincima može biti fora sj... sve na forumu, pa tako i reputaciju. kada vidite da je netko glup, vi ćete naravno njemu dati negativnu reputaciju. onda on više neće moći imati utjecaja na vašu reputaciju. u najgorem slučaju... se može desiti... da nam je svima reputacija 0. u tom slučaju admini daju reputaciju nekome tko ju zaslužuje i piramida se fino nastavlja i ide kak spada dok god netko od ozbiljnih ne dodijeli reputaciju nekome od idiota. i to je cijela mudrost. ne može bilo tko bilo kome dati fixnu količinu bodova. ima gro parametara koji to određuju i kad ozbiljno to sve počnemo koristiti, tek će se vidjeti da li je sve okej. sad je normalno da je kaos. tak je na svakom forumu koji je postojao prije nego što je uveo reputaciju. jednostavno postoji ogroman debalans na početku. kasnije se to ustabili.
#220 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Poanta je u tome da ako me nesto zanima necu reci "koji qrac je ovo", "sto vam je ovaj novi qrac od reputacije" , " ![]() ![]() Lijepo se pita, i dobijes odgovor na razuman nacin. Jako sam strpljiv i uvijek spreman pomoci. No, na upite na onakav nacin, od mene neces dobiti odgovor. A sada se opusti. Silicij.
![]() |
#221 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
evo vidim da sam dobio natrag reputaciju. ispricavam se sto sam popizdio,***iga,nisam znao da je bila ta rekabilitacija, inace mislim da je reputacija bitna....zasto bi je inace uvodili unutra, al mislim da se to mora i nekak sredit.....nemre neko doc ko ima hrpu reputacije i sad mu netko sa manje proturijeci i sad se ovaj prvi nade uvrijeden i srusi ovom reputaciju bez obzira dal je u pravu il u krivu. Mislim da je dobro to da samo moderatori skidaju reputaciju i to ak neko radi sranja po forumu,krsi pravila i tako to evo jos jednom isprika zbod pižđenja : hello2 : |
![]() |
![]() |
#222 |
ono ispred konpjuktora
|
tko je rekao da samo moderatori skidaju reputaciju? nije istina. a što se tiče vrijeđanja... ovaj koji ima više reputacije ju nije dobio bezveze. tak da je vjerojatno u pravu.
#223 |
Moderator
|
Eto vidite, zar nije bilo jednostavnije malo se strpiti i vidjeti ishod nego ishitreno napasti ekipu koja se trudi da imate ovaj forum i sve povezano uz to? C c... ![]()
#224 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
samo par pitanja: imao sam 2 reputaciju, jedna je bila jer mi je netko klikao na vagu a jedna valjda jer sam vise od godinu dana na forumu. znaci li to da vise vrijeme od registracije na forumu ne donosi reputaciju? rekao bi da da ali svejedno pitam ![]() ako admini imaju mogucnost da vide tko je kome dao reputaciju i kakvu...mene zanima tko ce se "usuditi" adminu puknut negativnu? i stvarno neznam zasto odmah izljecete sa onim "kao da je reputacija bitna" kad ste je uveli valjda vam je bitna, uostalom ovo je tema pod imenom Reputation? i o cemu bi trebali ovdje pricat nego o reputaciji? i da tko to vrijeda moju auru ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Nadam se da su sad valjda svi zadovoljni s reputacijom. Nego, Atha GG, jos se divim tom brojceku dolje ![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Čekaj zašto mi se smanjila reputacija na 0!! Nisam ništa napravio, stalno pomažem na hardwerskim i softwerskim problemima, postam OC rezultate i onda mi se reputacija odjednom smanji na 0. A reputacija dolazi sa godinama na PCE i oni sa 10 postova koji su tamo od 2003 imaju više... Ja mislim kada ti smanje reputaciju da bi trebali ti poslat PM da kažu zašto i tko. |
![]() |
![]() |
#228 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
htio sam rec da mozda nebi bilo lose kad bi moderatori skidali il da bar imaju neku kontrolu nad tome tak da neko ne spusi reputaciju bezveze. |
|
![]() |
![]() |
#229 |
ono ispred konpjuktora
|
netko tko stoji iza svojih riječi? netko tko će lice u lice reći bilo kome sve ono što mu govori dok je skriven iza monitora? kud je ta današnja mladež otšla... ovakvi komentari su prestrašni.
#231 |
ono ispred konpjuktora
|
ne. reputacija je stvar međusobnog povjerenja i poštovanja. nismo control freakovi da radimo takve stvari.
#232 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/usercp.php
![]() |
#233 |
Rambus 3xtr1m
|
Sad sam vidio i da je kolega coconut izgubio reputaciju. Čovjek ima 1500 postova u godinu dana. Ja mislim da je to čistka pred kraj godine da oni koji imaju jedan bod sljedeće godine ne dobiju još jedan |
![]() |
![]() |
#234 |
Moderator
|
Biti ce da je to, UDBA radi po skrivecki na forumu. Sabotiraju nas. ![]() Jeltzu je nestalo 2k postova i ni rijec nije rekao. Takodjer mu je i rep power pao, i ni rijec nije rekao. Stovise, nasalili smo se medjusobno na prigodan nacin. ![]() Samo se vi drzite postanja, normalne komunikacije na forumu, savjeta i biti ce dobro i vama i nama.
#235 |
ono ispred konpjuktora
|
količina postova najmanje utječe na reputaciju. broj postova je prilično nebitan faktor u cijelom sustavu reputacije.
#236 | |
Guest
|
Citiraj:
Sa moje strane,gori lula mira...ja ću se potruditi da malo prokužim bolje pravila u Ujedinjenim Silikatnim Bespućima(daa,daaaa,TO vam je pravo značenje USB-a,i nemoj da mi netko sada opet spomene da nisam ništa pridonio forumu!)i,a vi probajte unaprijediti sustav obavještavanja,jer ako reputacija ne znači nešto previše(mislim da je ovo Torova izjava negdje gore)-logično pitanje:čemu onda služi?Jer,gospodo,imamo veliku hrpu upitnika nad glavama...nisam jedini,u tome je stvar.A to vam govori:ili imate (znate kakve) ljude na forumu-ili komunikacija ne šljaka.A forum bez dobre komunikacije je..."zisku"?Zato onaj jmke,u najboljoj namjeri. E,da:skidam onu ponudu za reputaciju na tržnici(ionako mi je 80% postova tamo,ha?),ipak sam je odlučio zadržati.A svoj cilj postigao. ![]() editić:novom vlasniku,neka je sa srećom,al' nek' pazi,upozorio sam... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.12.2006. u 18:32. Razlog: sad vidio da mi je reput. otišla |
|
![]() |
#238 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
drugo sto sam time mislio reci je da je sistem reputacije zamisljen da korisnik koji daje reputaciju ima privatnost u tome, takoder onaj koji prima ne moze znati od koga je dobio. to ste sami tako namjestili i valjda ste imali neki razlog do kojeg ste drzali kad ste to napravili. jedino admini imaju tu privilegiju da vide sve i time nam je uskracena ta privatnost. stoga nije isto da li dajem reputaciju tebi li ivi ivicu, a trebalo bi biti isto. |
|
![]() |
![]() |
#239 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni nije jasno zašto se tolika prašina sada digla...mislim, pala mi je reputacija, ono, zamisli, koji bed, sada imam 10 bodova manje, mogu se komotno baciti kroz prozor. ljudi, odrastite, odite van, kao da je bitno jel ti reputacija 3 ili 4. i ne, hmmm, tvoj post nije realan. ako ti nađeš nekom adminu da je stvarno napisao sranje, zašto mu ne bi dao lošu reputaciju? misliš da će ti se osvetiti? |
![]() |
![]() |
#240 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() OMG ![]() Prosvjetni radnik, lječnik ili zidar ista je stvar bitno je kako ga pojedinac nosi. Očito nekma to ne ide za rukom. |
|
![]() |
![]() |
|
|