|
![]() |
#181 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
... Koji su sve ovi tekstići: 'Trenutno nema kristalno jasnu auru' 'Je na pravom putu' 'Ce biti popularan' 'Je popularan' 'Je fenomenalan' Ima jos? ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#185 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Pročitajte na stranici prije ![]() Horza je sredio reputaciju, tako da i sada modovi imaju rep. power i kartončiće (pogledajte Athu ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#187 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ti kartončići su ti ovo kraj rep. powera, tj. desno od 3-ke a.k.a. SRV is on a distinguished road ![]() Rep. power, čini mi se da se nije promijenio, tj. vidite da imate manje bodova ali vam je rep. power ostao kao i prije. Nekima je eksplodirala jer je netko sa ultra visokim rep. powerom dao pozitivan bod, a njegov vrijedi daleko više nego nečiji tko ima rep. power npr. 2 ili 3
__________________ |
![]() |
![]() |
#188 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
#190 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Po tome ispada da si muško ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
po meni je ova reputacija totalni bullshit!!!! glupo je skroz, mucim se da skupim i kad skupim nestane, a sa nikim se nisam svadao,nisam nikog ni vrijedao nit sam nekog s j ebo na trznici, nit sam spamao nit imam veliki sig, fakat nikakva sranja nisam radio i na evo me opet na nuli. ta reputacija je tu samo da te zivcira, glupost, na forumu sam vec par godina imam reputaciju nula ko i onaj koji je tek doso, a neko pise gluposti i dere full visoku reputaciju, glupo mi je to sve skupa,mozda je cak i ovo sad kaj sam napisao uvrijedilo nekog, pa evo dajte mi slobodno i negativnu reputaciju |
![]() |
![]() |
#192 |
Guest
|
(tu je stajalo nešto što bi moglo vrijeđati izumrle vrste)-povlačim
(ili na Javinom jeziku:koji k* se dogodio sa reputacijom???) KOGA sam ja to prevario u trgovini?Uvrijeđenih ima možda?A glede čega to,molim? Bilo bi kulturno,kada se ovakve stvari rade makar čovjeka obavijestiti na PM o postupku,ako griješi(krši neko pravilo),upozoriti prvo,pa onda djelovati. (TU JE STAJALO NEŠTO ŠTO BI MOGLO UVRIJRDITI SEKSUALNE MANJINE,pa sam isto povukao,da budem u skladu sa svojih 31.g i po volji nekima) Stalo mi je zbog toga što sam se u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla,tj.kada je NULA,ispadaju bezveze... Tko god da mi je ovo napravio(ne toliko zbog ovoga,već zbog načina),neka ode razgovarati sa mamom,pa neka utvrde zajedno gdje s to pogriješili u procesu formiranja odrasle zrele ličnosti... RAZLOGE NA SUNCE! ![]() edit:gore&ovaj-reputacija mi je (bila) pala nakon postova na Dombin "Što sada?" sa tržnice...koincidencija,stvar slučaja,držim. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.12.2006. u 15:53. |
![]() |
#193 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Neki su ovo sve skupa PREozbiljno svatili ![]() ***ala vas reputacija, ak da je bitno jel doli piše 0 ili 8 ![]()
#194 |
Guest
|
|
![]() |
#196 |
Guest
|
|
![]() |
#197 |
Torrent freek
|
Pročita san dobro prvi put, nema potrebe za drugim ![]() Oprosti al meni je smišno ono ''u nekim postovima pozvao na reputaciju,a SADA ti postovi nemaju smisla''. Znači postovi od nekog sa reputacijom 0 ili 1 nemaju smisla, da ih banamo odma: nono : Ostajem pri onom šta san reka ![]() Pozdrav
#198 | |
Guest
|
Citiraj:
Ovakvih gluposti nema na Madshrimps-u,recimo.Odite malo pogedati kako to vaš kolega "jmke(totalni car)" rješava,gospodo! ![]() |
|
![]() |
#199 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ocekivao bih da ce osoba od 31g odgovoriti malo zrelije i ljudskije sloziti post. Samo eto, prevario sam se. Nemoj se cuditi ako vec za ovo dobijes negativnu reputaciju. Sto nebi bilo ljepse da pitas administratore ako se dogodila kakva promjena u sustavu reputacije zadnjih dana, ili da provjeris i sam u svojem control panelu od kakve si reputacijske bodove dobio te za koje postove. ![]() A i na kraju krajeva, nitko vas ne drzi ovdje. Ako vas brine koliko brojeva ispod avatara imate, a ne kakve postove ostavljate i kakve utiske ste ostavili svojim odgovorima i radnjama na forumu - zapitajte vi seba ista pitanja koja ste napisali pce teamu te koliko ste uopce doprinijeli forumu. Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima. 80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje.
#200 | |
Guest
|
Citiraj:
Pozdrav i tebi! |
|
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
no no, ne pljuvat po nadleznima... ipak se trude maksimalno. Nego, evo sad citam da je Vex dobio negativni bod jer je napisao kakav mobitel ima :-/ A sto ne bi recimo samo modovi mogli davat negativne? Bilo bi manje ovakvih slucajeva i imali bi manje posla oko pregledavanja tih negativnih bodova. mislim, nikad se nisam palio na te neke bodove, brojeve postova i sl. Eto palo sam na 0, al ja sam jako dobar covjek ![]() ![]() EDIT: aaaa sad vidim... Atha nam je svima ukrao po malo bodova da sebi nabije, pogle ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako mi reput. padne,kao što si to u svome produhovljenom(evo i moja vizija tvoga posta) postu najavio(ni Freud me nebi bolje skonto),onda je to odraz tvoga ega,a ja sam premator,kako si to dobro primjetio(indirektno),da bih se zezao sa tim.Bar je WEB širok... NIKOGA nisam imao namjeru vrijeđati.Loviš se za "stil",a namjera ti promiče ispred nosa.Ako oćeš samo geekove na forumu,a nas ostale,ko zarezuje,samo reci. Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 17.12.2006. u 15:27. Razlog: prebrzooo... |
|
![]() |
#206 |
Torrent freek
|
#207 |
Guest
|
|
![]() |
#208 |
Torrent freek
|
BTW Ja san za ovo dobija negativan bod pa štaš ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...465#post594465
#209 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Vidim i? Što dokazuje? Da, ti si vratio lovu i sve je prošlo OK, on nije i to je bed? Njegov problem... No, da ne idemo više u OT. Napisao sam gore što je bilo i stvarno mislim da nema smisla drljati po tome. Onaj tko imalo kuži stvari ni ne obrača pažnju na te bodove jer mogu i ne moraju značiti apsolutno ništa. Kao ni broj postova, ako netko lupeta gluposti. Ili godine. Ili odjeća. |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
Btw windfucker. Prijavio si sam svoj post. Dali znas da opcija prijavi post moderatoru na sluzi za to? Pitas se zasto nemas ***&#%" reputacijskih bodova, a nimalo ne pratis niti se drzis pravila foruma niti nacina komunikacije na istima. 80% postova koje si ostavio na ovome forumu su na trznici. PcE nije all about trznica foruma, niti je reputacijski sistem vezan za trgovanje.[/QUOTE] ----------------------------------------------------------------------------- Ovo je preopćenito,stari! Prijavio sam sam sebe jer mi se to učinilo kao najbrži način da dodjem do odgovora.Brzo došao jesam-odgovor dobio nisam.I zašto se svaka kritika doživljava kao vrijeđanje?!Ego?Kvragu i on više! Vidim da sam dobio 2 opet.Sad sam siguran da to ide kako se kome nadigne. Eto mi odgovora. WF out. |
![]() |
|
|