|
![]() |
#91 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pitaš pravu osobu (Quakea) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Zato što sam zbog nje završio na crnoj listi trgovaca... Naime te kartice su izbirljive sa matičnama.Meni je normalno radila asrock 939 dual sata,no E.T.-u i gameru nije nikako htjela te sam ja njih "prevario".No u Linksu je isto radila normalno.Pa ako ti bude htjela raditi,onda je dobra u suprotnom ne znam baš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gle nemoj pljuvat po 6800gs. Znam ih miljardu koje rade uredno. I ne, nije losa grafa. Pogotovo ne za ove novce za koje se prdoaje. Bolji izbor od 7600gs u svakom slucaju.... To sto su sa tobom uvjek neki problemi je drugi par rukava, a za to sad nije ni mjesto ni vrijeme. 6800gs _JE_ dobra grafa. Pogotovo za 800 i kikiriki kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
slazem se , za tu lovu ljudi daju rabljene iz nekog razloga . iako meni nije jasno kako ta grafa nemre naprati 7600gt a ima duplu propusnost i slicnu arhitekturu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo spamate thread u nasovu piše 7900GS a ne 6800GS drugo to su dobre kartice no istina je da se u nekim slučajevima na nekim strojevima čudljivo ponašaju molio bi da ovo bude kraj rasprave oko 6800GS ovdje, otvorite temu pa tamo razglabajte do mile volje ![]()
![]() |
#98 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja na svojoj koristim Forceware 93.71, i sve radi odlicno, nemam nikakvih problema. Sad, da li neki drugi daju mozda frame ili 2 vise, ne bih znao, niti mi se da isprobavati ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Moderator
|
BTW što se tiče otključavanja evo još jedne otključane BFG 7900GS http://forums.techpowerup.com/showth...983#post207983
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 13.12.2006. u 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ima li koja otkljucana gs?
![]() |
#101 |
Moderator
|
sorry tipfeler ono se i odnosi na 7900GS (na GT se nema kaj otključat) dakle znam za te dvije BFG
![]() |
|
|