![]() |
Gainward 7900GS 512MB za 1.399kn
Bok!: hello2 : U sklopu subotnje akcije u Linksu doticna kartica se moze kupiti za te novce. Inace kosta 1.799,62kn(za gotovinu).Planirala sam si uzeti 7900GS, ali od Leadtek-a, jer sam za tu marku cula puno + kritika. S obzirom da je ova ponuda primamljiva pocinjem razmisljati o Gainwardu iako o toj kartici ne znam nista. Sta vi kazete, kakva je to marka, ima li netko iskustva bas s ovom karticom, treba li iskoristiti ponudu? Subota je vec sutra pa pozurite s odgovorima, ne zelim se zaletiti s kupnjom, nisu to male pare... Thanx unaprijed :)
|
Nećeš pogriješiti ako uzmeš tu karticu.Super kartica i brand je jako dobar...
|
Dobra ti je to kartica, samo se nacrtaj u 7 ujutro ispred linksa ako mislis doci na red :D
|
:eek: :eek: sutra dolazim prije svih i kupujem sve 7900 gs poslije ih prodajem za skuplje.
|
KLIK
IMHO kartica se splati. Najjeftinija s tolkom količinom memorije, garancija 2. godine, performanse da bi čovek reč-rekel. Pričekaj malo da se i drugi izjasne na ovu temu. Dok ja natipkam, zlinkam...već se ljudi izjasnili.:) |
E samo da znate. Ja sam tam vec u 6.....
Za vas me boli kifla :D |
Citiraj:
@demetrius pazi da te ne preduhitrim: evil : i ja sam iz Ri Dobro, samo me zanimalo da li je Gainward ok. Thanx na postovima |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam feeling po ovakvim postovima da ce ljudi kempat preko noci da ugrabe grafu. e sad, nemojte zamjeriti, ali mislim da ce cijene kartica ostati snizene i u ponedjeljak, odnosno od slijedece posiljke u trgovine. stara prica... tehnika ide naprijed, cijene padaju. |
ja mislim da ne bude takva navala , a i da u Linksu ne bi isli u takvu akciju bez neke opasne kolicine . ja se jos premisljam da posudim nesto love i odem ujutro po jednu .
|
Citiraj:
Tako je uvjek,treba se rješit stare robe, tehnika ide napred to je sigurno. Citiraj:
|
Sve mi se čini da prodajem felge za tu karticu...:eek: :eek:
|
igram managera , a on leti na svemu .
ma glupo bi mi bilo imati grafu 512mb ddr3 a sistemske 512mb ddr1 , sto ce susjedi reci . :) steta sto u linksu ne primaju mobitele pod racun . |
OT : Ima tko s754 ploču brend nejm a da ima PCI-E slot? :D :D :D Tek sad skužio da pričamo o PCI-E kartici..lol lol..: bonker : :beer:
|
Citiraj:
Da tp bi bilo dobro da primaju pologe. Svakako dugoročno gledajuć ova kartica se definitivno isplati...(pogotovo ako nisi sklon čestom mjenjanju grafičkih procesora),još kad bi moga ubost malo rama :D bilo bi super Citiraj:
|
Citiraj:
: flyingey : cheers2 |
Pa da se dugorocno isplati, ne bih rekao. Cim dodje DX10 8600GT ili sl. ova grafa ce vec bit zastarjela :p
Ali da je trenutno uz X1950Pro najbolja kupnja, to stoji. A u biti jedna 7900GS ni ne zna kud ce sa 512MB meme... |
Citiraj:
Po meni bi takvu karticu bilo grijeh uzeti s manje memorije. |
Citiraj:
|
Bez brige, nije to na akciji bezveze...treba uvaljat te modele sad jer za blagdane dolaze novi modeli, padaju cijene starih....
..za 2-3 će svugdje bit ovakve cijene |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja bih rekao najvise 2-3 tjedna ;)
|
tjedna:D
..biga, kad se žurim :) |
Citiraj:
nego što igraš da kupuješ tu grafu??simse?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
:eek: :eek: za te igre ti je dovoljna onboard grafa ili neka najsocijalnija,1400 kn nebi davao za te igre. ok,kupuj uzmi odmah 2 da možeš u sli igrati hearts,javi u kolko fpsova ti hearts vrti:beer: : goood : :p |
Citiraj:
|
Ako se bezecira preko web-a, onda se nemora crtati sebe u 9 AM tamo :) Dodjes kad oces taj dan do kraja radnog vremena :) Nadam se da se NE VARAM! :D
|
ufff ljepa akcija.. ja vec jedno vrijeme razmisljam da ubodem tu grafulju jer me gainward odusevio i drzati cu ga se tako dugo dok me ne razocara :p sto se nadam da nece biti brzo...
S obzirom na to koliko je sati nadam se da ste vec ispred Linksa LOOL |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |